Ja sam je stavila samo iskomadanu na kockice i ok je ispalo. Jedino mi se cini da sam mogla stavit malo manje margarina, ali i ovako nije lose.
Printable View
Ja sam je stavila samo iskomadanu na kockice i ok je ispalo. Jedino mi se cini da sam mogla stavit malo manje margarina, ali i ovako nije lose.
Belaj je s tim margarinima - ja stavim onaj Zvijezdin, na kojemu piše da je za kreme. Taj se uopće ne osjeti. Fakat nema miris!
Ja još ništa nisam ispekla, a Božić je pred vratima.
e pa nisi jedina :lol: ja ću noćas i sutra 8) s tri pomagača 8) :angel:
Ja sam skoro pa pri kraju. Konačna bilanca:
- 'mekani' čok. kolačići
- čupavci
- kokos-rolada
- lješnjak bajadere
- čokoladne pločice (malo kasnije napišem recept)
- kolač od kestena (taj je u izradi)
Mislim da je to i puno previše, planiram čupavce i bajadere dijelom staviti u škrinju pa da budu za NG.
Evo moje bilance, a moderator, ako mora, neka briše.
http://www.babababies.com/images/pic...628_7-1835.jpg
wow :shock:, svaka cast! :D
Daj nam ih nabroji.
koje su ti ove iznad vanil kiflica i ove sarene okrugle kao rolat, na vrhu.
ma daj mi nabrojoi please sve po redu, krug po krug.
ma stvarno si majstor.
nema sta
Tamna kuglica, vanili-kiflice, kekcići s pekmezom 1, keksići s pekmezom 2, non+ultra, smeđe-žuta salamica, plivadoni svijetli, plivadoni tamni, brun, svijetle kuglice, tamne kuglice, puslice, kokos-rolada, žute štangice, bajadera, tamna salama sa želeom, napolitanke bake Anke, sedmo nebo, svijetla salama sa želeom, salama od oraha.
Njami , njami....
Dođe mi da počnem ponovo peći :mrgreen:
Moji nisu niti do koljena apricotinim, pogotovo po broju, al eto - da se pokazem :mrgreen:
http://www.babababies.com/images/pic...632_7-9544.jpg
hehe Sireno imala si tri iste vrste kao i ja :D (medenjake, bajaderu i kokos-roladu), a kod mene su bili jos: zobeni keksi, vanilin kiflici i srneci hrbat. sad mi je bas zao sto nisam i ja ovjekovjecila taj za mene rekordni broj vrsta kolaca na okupu :/
Imala sam ja i tortu od kestena, ali je nisam fotkala :roll:Citiraj:
wildflower prvotno napisa
sirena :lol: bajadera ti treba ici - tamna - svijetla - tamna :lol:
Ma, znam ja to, ali nije mi se dalo mazati još jednu posudu pa sam prvo namazala svjetliji dio i onda u onaj ostatak uvaljala čokoladu.Citiraj:
ivarica prvotno napisa
Ali sam zato ponovila recept za Novu godinu pa sam napravila kak spada, ali nisam stigla slikati :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Meni se čini da smo sve jedna drugoj bile poticaj.Citiraj:
wildflower prvotno napisa
To mi je najsuper na Forumu!
podižem, zaključavam i otvaram novi sa istim naslovom!