Gdje ste pribavili Ramona
Printable View
Gdje ste pribavili Ramona
mueller u CC1Citiraj:
makita prvotno napisa
Mi smo u Intersparu.Citiraj:
tweety prvotno napisa
Tih dućana u Splitu nema. Mi smo zbog velike želje pribavili neke one metalne od Mattela, al Mega blocks su zakon
Metalnih Ramona ima i u One2play-u.
mi tražimo Martina megabloks, nigdje nema
da li ga je netko vidio?
KINGA, KINGA jel netko vidio KINGA!!?
Tragamo za njim već mjesecima!!!
:nope:Citiraj:
Kavin prvotno napisa
Znam makita katastrofa, ali u nadi je spas...
Već smo se i zapisali u one2playu, ali oni nikako da dobiju novu pošiljku od dobavljača, jel neko zna kaj o tome, već mjesec i više čekamo, a u cc u dućanu im stoje stalno isti autići - ramo, ona roza "pigi", viličar i onaj zalutali turist.
..ma-ima li igdje za kupiti onog famoznog FRANCEKA?..K. je lud za njim i stalno prepričava onu scenu kad su jurić i šlep trubili traktorima na polju..-stalno pita francek i francek..imamo jurića,šlepa baš velike i malene-sanju i luigija...
Mislim da će ti bilo kakav kombajn poslužiti svrsi :mrgreen:Citiraj:
LeeLoo prvotno napisa
..he he,da-i ja se slažem.ali ne nalazim ni jednog kombajna...sve sami traktori..mislim: :roll: :mrgreen: :lol:
Nema nigdje ni sad pred Uskrs?Citiraj:
makita prvotno napisa
Jedini kombajn kojeg sam ja vidjela je Lego duplo, košta oko 170 kn.Citiraj:
LeeLoo prvotno napisa
Nama je poslužio Vizi iz Traktora Toma ;)Citiraj:
MalaSirena prvotno napisa
Ali, imaš Franceka na e-bayu, ziher. Tak smo mi nabavili Martina mega blocks.
Moj je malac svojevremeno napravio Martina od Lego duplo vatrogasaca uz dodatak crvenih kockica :mrgreen:
:no:Citiraj:
bundevica prvotno napisa
Mi stvarno stalno gledamo, u one2play u city c. nisu već dobili carse dva mjeseca-stalno imaju isto.
Mi tražimo onog metalnog, a prošao bi i od mega bloksa koje isto imaju u milleru, ali ništa...katastrofa
Stvarno ako ga netko i vidi molim javite bit ćemo zahvalni :naklon:
Jeste gledale po Dioninim trgovinama? Jedno vrijeme sam se doslovno spoticala na Kinga, Jurića i Hiksa.
za ljubitelje Jurića, u petak sam bila u novom o2p u Tkalči i vidjela sam da imaju svašta- puzzle, torbe, pernice, jaja... s njima, ali nisam baš zagledala jer sam došla po nešto drugo, a i žurilo mi se.
Tko traži Martina? Pogledajtena zubic vili
stano: ned tra 05, 2009 10:13 pm Naslov:
bundevica (napisa):
makita (napisa):
Kavin (napisa):
KINGA, KINGA jel netko vidio KINGA!!?
Tragamo za njim već mjesecima!!!
Nema nigdje ni sad pred Uskrs?
Mi stvarno stalno gledamo, u one2play u city c. nisu već dobili carse dva mjeseca-stalno imaju isto.
Mi tražimo onog metalnog, a prošao bi i od mega bloksa koje isto imaju u milleru, ali ništa...katastrofa
Stvarno ako ga netko i vidi molim javite bit ćemo zahvalni
Mi smo kupili novog Kinga,Ramona i Miu preko ebaya za 35kn :D -svaki, a neki dan sam vidjela Ramona i Slepa u getrou u sesvetama za 70kn.
KING is in da house!!!!!!!!!!!! :D
Konačno. Bio sam u Mariboru u Europarku i u dućanu s igračkama naiđem na čak 3 Megablocks Kinga po 7,80 eura. Zanimljivo, skužio sam da jedan nema spojlera iako je originalno zapakiran, na što sam upozorio i prodavačicu koja ga je sklonila sa police.
I još, onako, prije odlaska, reda radi, prošetam po Sparu i tamo opet KING, ali ovaj put po 6 eura!!!???? Specijalna ponuda neka. Nažalost,baš sam potrošio sve ojre, inače bih bio kupio i toga pa ponudio nekom s foruma.
Sad imamo 11 megablocksa. Trebamo šerifa. On je stvarno rijetka
zvjerka.
...a Francek?... :( :roll: :mrgreen:
Citiraj:
bundevica prvotno napisa
U kući su (od Megablocksa)
Matrin s Jurićem
Banda
Šlep
Doc Hudson
King
i jure po cijelom stanu......
HVALA BUNDEVICA!!!!
AndrejaMa :love:
mi sad tražimo Brzog, ali sve mi se čini da ću morati opet na internetu tražiti, kod nas nema ništa
Brzi??
ma koji li je sad taj.... :?
misliš Jurić ili ??
ne, neCitiraj:
AndrejaMa prvotno napisa
Brzi ti je vođa bande (ljubičasto-crni), a ostali "banditi" su ti DJ (plavi), Šmrk Brk (narančasti) i Krilac (ljubičasto-zeleni)
Šmrka sam našla prije cca mjesec dana u Emezzetti
samo nam fali Brzi
help!!!
di ima za kupit gaćica sa jurićem? za 2ipol godišnjaka
u Zagrebu?
i to sam vidjela u emezeti
Da tamo smo ih mi kupili prošle godine i još čekaju svoje vrijeme :/Citiraj:
bundevica prvotno napisa
bundevica hvala :*
bila u emezeti, nažalost nije bilo veličina ali kaže teta da se puno prodaju pa dođu svako malo..