Bravo Matilda!Čestitke!!!! :D
Printable View
Bravo Matilda!Čestitke!!!! :D
Matilda čestitke i ovdje.Nisam ni sumnjala da će sve ići po ps-u kad im roda dođe na stol :mrgreen:
Inače kad sam ja bila u travnju na porodu manje više sve bilo ok(posebno hvala dr.G. i dr.Š.)Išla sam na drip(39+59 iako sam bila protivnik toga sad bi opet pristala, bilo je brzo i manje bolno nego 1.put kada sam imala prirodne plus drip.nisu me rezali i mališa je odmah išao na prsa i bio cijelo vrijeme samnom.
Smjestili su me u apartman, koji je ok,Ružno je bilo od dr.L. ispitivanje gdje radim i sl. kao zašto sam dobila tu privilegiju, a meni se dopalo radi moje havarije da malo uživam i samo sam se smješkala.
zadovoljni su bili dojenjem ali nije mi se svidjelo kad je mali bio na grijanju kad sam ga vidjela s dudom od flašice u ustima obljepljenom selotejpom da ne ide odozgo zrak :x
odmah sam reagirala i samo je išao na dojenje ili sam ja tamo dolazila.
Inače minus je bio wc zajednički gdje nije bilo vode pa si žene nisu mogle prati ruke nakon wc :shock:
Maxovamama imaš pp
ubacit ću se s jednim pitanjem jer vjerujem da ću ovdje prije dobiti odgovor nego na dotičnoj temi;
Karlovčanke, kod kojeg ste pedijatra, koga bi preporučile,
dobila sam preporuku za dr. Došen pa me zanima je li netko kod nje
Kod dr. Došen smo bili jednom kad je naš ped. bio na godišnjem, ona mu je zamjena. Bila mi je super.
Mislim da ćemo novu bebačicu upisati kod nje.
Pardon, zanemari moj prijašnji post. Bio je dugi dan, pobrkala sam pedijatrice. :oops:
Nismo bili kod nje, ali za dr. Došen sam čula sve najbolje.
cure, premjestila sam vam price o rodilistu na Rodilista tj. evo ga tu je --> Karlovacko rodiliste
Citiraj:
anchie76 prvotno napisa
A eto cure, trenutno se razmnožavamo :mrgreen:Citiraj:
da bismo vas informirali sto se desava u podruznicama
U proljeće su nam u planu još neke aktivnosti :D
Cure,
ima vas dosta na popisu i zanima me nesto.
Koliko od vas je zainteresirano da na bilo koji nacina sudjeluje u rodinim aktivnostima? --> nije nuzno za sve biti clanom da bi se sudjelovalo
Npr. mozete se javiti na edukaciju sa za savjetnike za AS (kada je bude) pa nakon sto je zavrsite i odradite par pregleda da steknete praksu u vasem gradu moze biti znatno vise pregleda AS godisnje jer ce i savjetnika biti vise...
Ili se mozete na neki drugi nacin ukljuciti u rodine aktivnosti - mozda samo skidanjem s portala i printanjem obavijesti o MŠD ili nekim drugim aktivnostima u vašem gradu.
Evo ja se javljam, rado bi pomogla ako mogu. Jedino što sam sa slobodnim vremenom na "vi", pa ne znam da li ću baš uvijek moći.
Rado bi na edukaciju o AS, ako bi bila u Karlovcu.
:*
maxmama, jel koristiš platnene pelene?
Imamo i radionicu za platnene pelene.
Što se tiče edukacije o AS, morala bi završiti tečaj u ZG (traje1 dan za vikend). A da je još više educiranih autosjedaličara, imali bismo preglede AS u Ka kad god poželimo.
sa pelenama smo sada pri kraju. Valjda mi više neće trebati :/
Za autosjedalice bi mogla odvojiti jedan dan za obuku, to nije neka frka.
Joj, samo kad vidim pred vrtićem koliko djece dolazi bez sjedalice :(
Da bez sjedalice, ngo tati u krilu dok on vozi....katastrofa
ja rekla i stekla neprijatelja , sad me više ne pozdravlja
I ja se opekla nekoliko putaCitiraj:
maria71 prvotno napisa
Danas ujutro naš grad Karlovac osvanuo je okupan friško nalijepljenim jumbo plakatima Autosjedalica-uvijek i bez iznimke.
I to na 9 lokacija: 2 na plitvičkoj cesti (Mostanje), 2 prema Dugoj Resi, Tomislavova, Smičiklasova, Većeslava Holjevca (kod željezničkog kolodvora), Meštrovićeva i Krešimirova (meni ispod prozora :mrgreen:
Na portalu Radija Mrežnice je i Rodin banner Autosjedalica-uvijek i bez iznimke.
Krećemo u akciju. :D Po svim vrtićima županije bit će distribuirani manji plakati i leci o AS, također i u pedijatrijskim i ginekološkim ordinacijama, bolnicama, gradskim knjižnicama, itd.
U veljači će biti i jedno predavanje o AS (u vrtiću Tintilinić i dobrodošli su svi! svakako ćemo vas obavijestiti o točnom datumu
).
Također tražimo volontere koji bi nam mogli pomoći u postavljanju plakati i letaka. Javite se ovdje ili meni na PP.
Ih, ja bih ga pri svakom susretu pitala: O, gospon XY, vežete li dijete u AS?Citiraj:
Da bez sjedalice, ngo tati u krilu dok on vozi....katastrofa
ja rekla i stekla neprijatelja , sad me više ne pozdravlja
Bila bih dosadna do bola! :mrgreen: Sanjao bi me po noći.
javljam se :D
Možda bih ovdje mogla dobiti odgovor na pitanje:ima li u Karlovcu privatni labos?Karlovčanke,javite se!
Nisam sigurna, mislim da je onaj na Dubovcu privatni, ali s ugovorom s HZZO-om.
tako je
Hvala cure!
Tiče se novčane pomoći za drugo dijete od Županije (3000 kn).
Danas mi poznanica koja čeka treće dijete kaže da ta pomoć ne vrijedi za treće i svako naredno dijete, nego samo za drugo.
Znači rodiš prvo, ne dobiš ništa, rodiš drugo, dobiješ lovu, rodiš treće, opet ništa. Pa ne mogu vjerovati!
ja gledam avatare, i mislim si - ko se to dopisuje sam sa sobom... :?
valjda ću vas opet jednom razlikovati :lol:
Tak sam i ja čula. Ali ništa me ne čudi za Karlovac :/Citiraj:
Matilda prvotno napisa
Tako je,samo za drugo dijete,a obrazloženje je da je puno o bitelji samo sa jednim djetetom pa da se potakne da se odluče i na drugo.
A valjda misle da se oni koji imaju dvoje lakše odlučuju na treće :roll:
U petak 22.2. u 17 sati u DV Tintilinić (Šulekova 13) održat će se predavanje o autosjedalicama "Autosjedalica-uvijek i bez iznimke".
Svi zainteresirani su dobrodošli.
Ako želite treće dijete+novčanu pomoć, treba samo razraditi taktiku :lol:
Dakle, treba seliti u KAMANJE: 10 tisuća kn za treće, a 20 za četvrto i svako iduće dijete
Ne znam točno di je to, ali je u Ka županiji. Znači nije daleko.
Kak ne znaš di je Kamanje. Pa tam ti je Račanova vikendica.
Mislim da je Kamanje najrazvijenija općina, imaju 0 nezaposlenih.
Sad znam, često sam tuda prolazila. Baš je lijep kraj, ali nisam znala ovo za Račanovu vikendicu.
Kao što sam gore već rekla, trenutno provodimo kampanju Autosjedalica uvijek i bez iznimke.
Nakon predavanja u DV Tintilinić, ovaj tjedan imali smo dvije blic kontrole s policajcima ispred DV Tintilinić i DV Grabrik. Još uvijek ima djece koja služe svojim roditeljima kao test lutka.
Roditelji, na vama je odgovornost.
Blic kontrole se nastavljaju. Te kontrole su samo savjetodavne i upozoravajuće. Policija kažnjava nevezanje djeteta, tj. ako dijete nije u autosjedalici.
Kazna za nevezanje je 500 kn.
Nisam shvatila da li policija samo upozorava ili i kažnjava?Citiraj:
Matilda prvotno napisa
I super za akciju! :D Da li se zna hoće li se akcija iz PU Karlovac možda širiti i na ostale policijske postaje u županiji?
Ja sam s njma pa ne kažnjavaju, tj. ne smiju kažnjavati jer je civil s njima u kontroli (tako su mi rekli).
Inače kažnjavaju.
Što se tiče kontrola u ostalim gradovima, razgovarali smo i o tome, ali prvo moramo završiti Karlovac.
Ovo me je u stvari zanimalo jer još nikada nisam čula da su nekog stvarno kaznili zbog vožnje djeteta nevezanog ili bez AS. Nadam se da će se stvari napokon počet mjenjat.Citiraj:
Matilda prvotno napisa
Matilda, :love: .
Pozdrav cure,
evo ja sam nova tu, pa da se prijavim i ovdje :)
Misliš, cure i dečki? 8) :mrgreen:Citiraj:
Ivani prvotno napisa
Dobrodošla! :)Citiraj:
Ivani prvotno napisa
Ispravak :P
i dečki :))
Hvala na dobrodošlici!!!
Dobrodošla na forum. :bye:
Dobro nam došla :bye:
Hvala vam cure
I dečki, i dečki ;)
opet ja, sorry i dečki ;)