pa da samo sad razmišljam kakvu naljepnicu staviti joj kakve gluposti mi padaju na pamet :lol:
Printable View
pa da samo sad razmišljam kakvu naljepnicu staviti joj kakve gluposti mi padaju na pamet :lol:
traktorkaaaaaaaaaaaaaaaaaa kako je Roko?
skitaš se po forumu :nono: a sličice :mrgreen:
Nećeš vjerovati-upravo prepisujem tvoj šalabahter pa ćemo probati navečer,Roko je kod sveki do spavanja vjerojatno,isto mu je,ali za sada nije gore,samo nos lije . Spavao je dobro popodne :D
A i inače,da se zna,meni su rode uključene skoro cijeli dan,ali to ne znači da sam gore-nama je net preko kablovske,pa koliko god da ga koristimo,isto plaćamo-zato se iživljavamo :mrgreen:
A kako tvoja dječica ? I šta ću ja jadna kad svi odete, ko Pale sam na forumu :( ??
evo spavaju. Kiar ima 38 pa sad čori gol vijet ćemo kako će biti navečer. dobro cica , vesel je pa nije bed. a mi smo na onoj flat tarifi neograničeno surfanje i skidanje, jer imamo umrežene kompove šogi i mi, a pošto njih dvojca non stop igraju to nam je najjeftinija solucija samo što se ja stalno moram borit oko kompa. a kad odem na more možda se uspijem javiti koji put ne obečavam al ću probati.
:cekam:
Probala sam staviti fotke,došla sam do onog dijela kad trebam odabrati fotke,e sad...to ne mogu sama jer ih mi imamo zaista na tisuće,i to bi trajalo danima,tako da ću čekati mm-a,pa ćemo navečer valjda napokon uspijeti !
Jel znaš koji je maximalan broj fotki koje se mogu staviti?
ma da, traktorka što još nećeš izmisliti samo da ne staviš fotke :lol:
:* ozdravilice roku, mi smo falabogu dobro, temp već dugo nema (zapravo je bila samo 1 dan), ali nosić onako pomalo, ne ko po zimi, ali curka
pogotovo što patrik svako malo radi nečeg vrišti :roll:
na fotkiju imaš nekakav limit, ali kolko znam ne po broju fotki, nego memoriji, al sumnjam da baš možete premašit, zato samo naprijed
mi i dalje :cekam:
inače btw, da ne zaboravim
patrikove fotke koje ste mi poslali su preeeekraaaasneeee, prave profi
nisam ni znala da imam tak prekrasno dijete 8)
:*
Hvala,pa zar smo ti mi to morali pokazati :lol: !Citiraj:
Stijena prvotno napisa
I jaaako mi je neobično što si s nama vikendom ! :love: