e pa kad krene onda krene ........ , valjda je to sad to, može malo ljepih vijesti ? !
da da a izvješće o Lovri ? !
Printable View
e pa kad krene onda krene ........ , valjda je to sad to, može malo ljepih vijesti ? !
da da a izvješće o Lovri ? !
Joj Mial super, hvala ti :* .
To cu morati napraviti dok stavim djecicu na spavanac.
Vanja nije danas popodne htjela zaspati tako
da je vec u sedam u krpama :)
Maruska cijena je stvarno :shock: , a ovo s majstorima
je izgleda uvijek tako.
Mi uvijek nesto radimo na kuci i jos nikad nismo imali majstore s kojima bi bili zadovljni :x
Za tri tjedna nam dolaze postavljat parkete u sobe, sve me strah kako ce to izgledati :roll:
mial mi imamo album na yahoo
gnjavim muza vec danima al ima toliko posla i jos pomaze prijatelju kod selidbe, stavljaju parket tako da bi probala sama pa ako je slicno kao i na fotki jel mozes i meni poslati pp da vidim kako to funkcionira?
slike sam pripremila, jos bi neke skenala sto nisu sa digitalnog i eto ne znam ubaciti u album a buduci da sam i lozinke zaboravila mozda da napravim novi album na fotki....ako skuzim naravno :Embarassed:
Maruska pa stvarno uzas!!!!
kad smo vec spominjali hobije i zanimanja muzeva da vas pitam jel vasi rade tj. znaju i nesto drugo osim svog posla npr. postavljati laminat i da li to prakticiraju raditi barem kod renoviranja svojih stanova ili kuca?
Pitam to zato sto Maruska spominje majstore....
Mama27,Haribo-jedva čekam slike :D :D
(šta ću kad me mm zarazio fotografijom)
Ne, ne... nije gotovo!
Za vrijeme trajanja radova na kupatilu, vertikala je bila otvorena (znate što je vertikala, jel' da?). I tako nam je lijepo kroz tu vertikalu u stan ušao miš! Da, dobro ste pročitale - miš! Zadržao se par dana (ne znamo točno koliko), posjetio nekoliko lokacija (ne znamo točno koje)... I konačno dobra vijest: otišao!
Barem se ja tako tješim.
ma i ja obozavam fotografiju...
voljela bi jednom zavrsiti kurs, vec sam se malo interesirala za to
a i imamo relativno dobre fotice
voljela bi to za svoju dusu (obozavam kad nesto lijepo uslikam u prirodi....a jos kad i dobro ispadne "Very Happy")
MM zna/može svašta - kad hoće!
Dobar dio namještaja u stanu smo napravili sami, na vikendici je gotovo sve on radio (mislim da je do sada napravio desetak kuhinja). Postavljao je mramor u konobu. Postavljao je laminat.
Lovre je danas počeo dan s 37,5. Teti čuvalici i kasnije baki nije dao da mu izmjere temperaturu. Kažu da je veseo i razigran pa to valjda znači da ide na bolje.
Sada spava.
Jel' ovaj dućan drži Žare?Citiraj:
traktorka prvotno napisa
Maruska srecom da je samo perilica u defektu...
Nama je tjekom selidbe sjeb** video, mikrovalna, telefon i internet nisu funkcionirali, nedugo nakon selidbe riknio nam televizor (s televizorima imamo peh...)
Traktorka, nadam se da cu uspijeti veceras sloziti fotke :) .
Sto se tice radova i MM moram ga malo hvaliti .
Prije mjesec dana je pomalao sam jednu sobu i postavio je laminat u kuhinji , blagavaoni i dnevnoj sobi :D
NO, sto se tice ovih manjih poslova, odnosno usisavnja , pranja sudja... :no:
mial hvala na salabahteru :kiss:
Uf, nemojmo načinjati ovu temu, please!Citiraj:
mama27 prvotno napisa
(da ne bi moj štucao previše)
Ne,zove se Igor.Citiraj:
Maruška prvotno napisa
A o tome šta mm radi kod kuće ,nemam ništa za napisati :lol: ,ma ustvari...jede,spava,visi za kompjuterom,a čak i smeće baci kad mu priredim :mrgreen: ,i hoće i žarulju promijeniti,njegov izgovor je da nema vremena :x .
Nije mi poznato. Baš ću pitat MMa.
ajd i ja cu nabrojati sta MM zna raditi kad hoce
sve oko struje, kuzi se i oko vode (odvod-dovod), postavljanje laminata, parketa, plocica, granita, montiranje i ugradnja kuhinja....ajd dosta je
jednom godisnje opere sudje, ne pegla i ne pere ves!
Haribo, sorry malo sam znatizeljna, ti radis u NJemackoj?
Vec ste dugo u NJ?