kli :* žao mi je
Printable View
kli :* žao mi je
Kli Kli :*
Kli :love:
Kli-kli, glavno da si došla doma i da je sve iza tebe. Drži se :love:
kli :heart:
kli drzi se :heart:
Ivonna, kako je Meri?
Baš mi je žao. :heart:
Kli, stvarno mi je žao ljubice, sad sam pročitala! :love:
Bit će sve OK, samo se ti drži, glavu gore i naprijed!
Mi (čitajte:mm i ja) smo se sinoć vratili s mora autobusom (ne sjećam se kad sam se zadnji put vozila busom, a da nije ZETov), a mali posranko u pelene je ostao s dedom i bakom na moru. tjednima već pričamo i planiramo to, i bojali smo se, ali zasad ide sve ko po špagi. Malo mi je pusto, ali znam da je na sigurnom i da mu je super, a najviše smo ga ostavii zbog zraka, da probamo iščistiti te dosadne šmrklje i kašalj. Puj, puj, iš, iš!
Curke, puno pozdrava, hvala na rođendanskim čestitkama, i evo i ja pčinjem raditi u pon.
BTW, imamo 19 ili 20 zubića, nisam 100% sigurna.
:P
MN, čestitke još kjednm na bubici :*
Kovke, presladak je. :heart:
:heart:
Danas ujutro se probudi i kaže mu baka, ajde mijenjati pelenu, idemo u grad. I on naravno neće, a baka ''nafureno'' ode u kuhinju, a on dođe za njom i kaže: Jan oce ici u Zabeg.
Naravno da je promijenio pelenu i otišao s njom u grad, ali kakva mustra, nije po njegovom i već je počeo prijetiti 8)
kli :*
kovke, kaj on tako pliva samo sa leptiricima? :shock:
supeeeeeer!!
Kovke, Fran je presladak :heart:
kli, zbilja mi je žao
od srca ti šaljem veliki :love:
ljubi svog mišića
pozdrav svim ljetnićima ´05
Citiraj:
bucka prvotno napisa
mo'š se mislit kako pliva 8)
samo lebdi, a nakon par minuta nagovaranja, udari koji put nogama, umori se i pluta i dalje kud ga vali nose :lol:
Lovro cestitam na prelasku na verbalnu komunikaciju!
Kovke, ali ste ga onda bas super fotkali, izgleda kao da pliva i uziva i tako svaki dan!
Novi ima presmesne reci (inace je mala komedija), a ovih dana su mu u igri:
"Tata, jesi se naspavao?"
"Tata, jesi se naradio"
"Iskrecio sam celu sobu" (okrecio, u prevodu).
:lol:
Novi je prava faca :*
A Fran ima foru: ide uzbrdo (ili nizbrdo, svejedno), podboči rukicama leđa, i priča: uuuuuuuuuuu, kak je teškoooooooooo, uuuuuuuu, kak je teškooooo
da odvališ :lol:
Jel se to Fran druzi sa bakama? :lol:
aha, s jednom, naravno da ga je to ona i naučila 8)
Fran :lol: slatkiš mali
Mi smo jučer krenuli u jaslice nakon skoro 2 mj pauze i bilo je suza i suza :cry:
Kako je vani zima,brrr.
MM je na putu tako da sam jutros sama nosila Emmu, njene stvari, moje stvari, kišobran do auta i pokisla tako da mi je još uvijek zima i ne mogu se ugrijati. Kad sam je vadila iz auta ispred vrtića kaže ona meni onako ozbiljno :"Pazi mama lokva ti je iza!" :saint:
:lol: Klinci su zakon!
Kako je MM na putu, Asja spava sa mnom na krevetu. Sinoc se probudila u dva u noci i potpuno necujno sisla sa kreveta i valjda me je trazila po stanu (moram li reci da je uopste nisam cula kad je ustala). Odjednom je cujem iz hodnika, kako me zove: MAMA! Ja onako bunovna skocim, kad ona: "A gdje nam je onaj zeleni jastuk?" Uopste nemamo jastuka zelene boje :lol:
Inace je sad u fazi boja i slova. Zutu boju poprilicno dobro raspoznaje, a cesto pogodi i plavu, kada je bas izrazita plava. Ostalo lupa. Tako i slova. Sve je A i O. I vjezba lijevo i desno, naprijed i nazad. "Ovo mi je veljo uho, a ovo desno. Ovo mi je velja kosa, a ovo desna".
stvarno su klinci zakon :lol:
vid je u fazi
"Faja jepa"
(Hvala ljepa by moja sveki)
mi imamo desnu nogu i onu drugu -lijevu naravno :lol:
a raspoznaje crvenu, žutu, zelenu (semafor) i plavu :D
mama se malo hvali, nedostaje joj dijete :love:
pametnij je od mene, meni još danas treba neko vrijeme da skužim koja je lijeva a koja desna strana :mrgreen:Citiraj:
kovke prvotno napisa
mi znamo sve boje jos odavno :mrgreen:
Levo i desno zna sta je, ali nije siguran koje je s koje strane, a napred nazad, gore dole, ispred iza, to sve raspoznaje i koristi.
prepun je bisera, jako mi je zao sto ne znam da prepricavam.
(sestra stalno cita bisere sa Roda i ljuti se sto ja ne pisem Novijeve, ali meni to stvarno ne lezi.. )
I Emma je naučila sve boje prije sigurno pola godine i svi su se čudili, nisu vjerovali još su mene napadali da sam luda što gnjavim dijete a ja sam samo par puta dok smo slagali kockice govorila kad bi uzela kockicu ova je plava, ova žuta i sl. ali ona uopće nije išla za tim a nakon par dana počela i ona ponavljati.
Danas je ostala u vrtiću bez suza :D
Pozdrav svima!
I mi smo počeli lagano pričati, i počeo se sam igrati. Doduše draže mu je društvo, ali sad zna i sam :)
Stvarno brzo rastu!
A Franu je još uvijek najdraže igrati se sam :roll:
:bye:
Hellouuuu!
Pa gdje ste se svi razbježali? :love:
Tu sam, gužva za poluditi...
Heej! Gdje ste svi po ovoj kišurini. Neven mi već ludi od dosade, srećom pa sad pretačemo vino pa se zabavlja u podrumu gledajući.