Hm da... ja sam s Ivanom kao pocela pricati o novoj bebi. Rezultat je da sada kaze da je on mamina beba i hoce se nositi ko beba :roll:Citiraj:
MBee prvotno napisa
Printable View
Hm da... ja sam s Ivanom kao pocela pricati o novoj bebi. Rezultat je da sada kaze da je on mamina beba i hoce se nositi ko beba :roll:Citiraj:
MBee prvotno napisa
Roko (za sada) jako dobro reagira na razgovore o braci (koji btw još uvijek nema ni prijedlog za ime :mrgreen: ). Ljubi bušu, odmah pokazuje di je braco i slično. Vidjet ćemo kak će reagirat kad beba dođe. Ali uredno čim vidi kolica s malom djecom, odmah on to mora izvidit,pogledat bebu, eventualno podragat po ručici :heart:
Nosit se neće, čak i iz autosjedalice sam izlazi i sam ulazi u nju, samnom više vremena provodi u kolicima, a s MM hodajući i to je to.
I...upravo je zvao MM, sve 5, Roko uživa s klincima, igra se na veliko!
evo i ovdje Sefici zelimo sve najbolje :sing:
i noa doji :roll:Citiraj:
Frida prvotno napisa
čak i drvene igračke...
annie, razumijem te, vjeruj mi. po rokovim reakcijama čini mi se da neće biti problema, tako se je i noa više-manje ponašao dok sam bila trudna. i sad obožava svog malog bakea, ljubi ga, grli, drži, pazi, mazi... ali općenito je postao još zahtjevniji, ne pale kod nas crtići, sve se mora s njim raditi, crtati, plastelin mackati, kocke slagati...
vjerujem da bi vrtić super prihvatio jer je lud za klincima, ali kod nas je razlog taj što u rijeci nema jaslica s vegetarijanskom prehranom, a eto, nama je to bitno. s 3 godine može u waldorfski pa smo odlučili pričekati još malo.
neće biti lako, nona će ga čuvati do 12h, mm radi do 16h, valjda ćemo sami izgurati tih 4, 5 sati.
mali pozdrav i od nas - vratili smo se.
bili smo dva tjedna na moru, pa smo onda otisli u Italiju.
Zach je veliki, jos uvijek cica (danju i nocu).
Skuzili smo da je velika prepreka trudnoci, zapravo nocno dojenje, pa cemo to pokusati polako ukinuti.
Pusa svima! :*
evice sretan ti rođenda!
momze :D konačno. dobro nam došli nazad. vibram za uspješan prekid noćnog dojenja i da nam što prije budeš trbušasta.
ja sam danas nekako bljak. v je jako plakala u vrtiću a što je najgore neda se tetama utješit. stalno stoji na vratima i zove mama mama. danas je bila samo sat i pol i većinu vremena je proplakala. kad ju teta zove viče neću neću.
neznam što ću. znam da s dvoje djece doma baš i nije dobra kombinacija. i ja sam ju dala u jaslice s mišlju kak će joj bit lijepo s djecom. ma, dobro rano je još za prognoze, vidjet ćemo što će biti za tjedan dva. voljela bih da joj bude lijepo i da bude sretna tamo, jer činjenica je kao što kaže annie, nemožemo mi više prekvalitetno provodit vrijeme s njima. sada oni ipak traže sve više i više zanimacija. i još da mi je tu sad jedan mali "sisavac" koji ima jedan podoj dnevno (dakle non-stop) kao što je imala ona poštenih 2 mjeseca... neznam....nadam se da će se prilagoditi.
odra....evo mi ne dojimo cca. 3-4 mjeseca al svaki dan obavezno barem jednom spomene cicke i mazi se s njima. gura ruke u majicu,malo ih podraga, da im pusu, zaroni glavu u njih i tak. meni to ne smeta, ne traje dugo. čak mi je i simpatično. i bakama i dedama. stalno ju pitaju di su cice i pitaju ju kad će opet papati, a ona kaže: "beba odi", tj. kad se beba rodi pa je njima to smiješno
Evica, sretan rođendan, pusa :sing:
Buba, drž' se, i ostale koje prolazite adaptaciju :love:
Mi smo doma, E. pokupila neki virus ... tako me danas sve 'baca' na film s porodiljnog (ono radni dan, mi doma, zezamo se, još je i vrijeme lijepo) ...
Dojenje nam je još prilično intenzivno, zadnjih četiri dana smo na isključivom dojenju, i meni je fakat pure uživancija
Pusa svima
:lol: Zakon!Citiraj:
ra prvotno napisa
Moja isto doji sve i svasta..i nosa ih u slingovima/maramama navlaci bebe po svuda..stavlja ih spavati..kuha..hrani..ma svasta..
Mi smo u Zagrebu pa ak ce biti kakvo okupljanje mi bi rado dosli.
A sad idem na cestitarenja..cestitat kak spada. :oops:
Retha, vi ste u Zagrebu!??
Pa moramo se naci nekako! Ako se ne varam vi ste u Estoniji, zar ne?
Bubimira, preslatko mi je kako ti Vita mazi cice. Ne mogu vjerovati da 3 mjeseca nakon prestanka jos uvijek osjeca potrebu da ih mazi, micica mala. :heart:
Curke, fakat, Retha dođe iz Est., a mi ne možemo dogovorit kavu :no:
Ajmo, ajmo
pa ajde... ja predlažem druženje već neko vrijeme pa me nitko ne doživljava.
hoćemo kod mene ili negdje u gradu?
vikend il tjedan? al samo ovaj vikend preskočite subotu jer mi moramo u berbu.
da i meni je to neobično. danas kad sam došla po nju u vrtić prva stvar koju je napravila, kad sam ju stisnula k sebi, je da je gurnula ruku u majicu i rekla: cici, di je? :heart:Citiraj:
momze prvotno napisa
Može kava, petak, subota, nedjelja, poslijepodne, vikednom i ujutro.
Može petak!
Mi smo za vikend na svadbi u Zadru!
Mi smo slobodni!
Samo da javim da je Roko danas ostao sam u vrtiću 2 sata, kad smo došli po njega,gledali smo ga kroz prozor, uživao je u igri. :heart: Sutra ostaje na ručku. Tako sam sretna kad vidim kak mu je lijepo tamo i kak se lijepo prilagođava.
krenuo je u vrtić :shock: pa kaj ja nemam pojma :/
annie super za adaptaciju. i ja razmišljam o spavanju tek idući tjedan.
irena- vidjela si za kad smo se dogovorile?