:P
Printable View
:P
A ja pojma nemam kaj se događalo (brbljala sam na drugom kraju sa Rodama)...
Upravo sam dojurila od doktora, bebolinac mi je mahao :zaljubljen:
Nekako sam mislila da sam navikla na te uzv-e od prošle trudnoće ali sam se rasplakala k'o kišna godina kad sam izašla. I još kako svako malo i zaboravim da sam trudna baš mi je ta sličica uljepšala dan.
Sve je ok...
Mirta - baš lijepo da misliš na mene :P
mn, super za uzv!!
vidis, ja se nisam nikad bas raspekmizivala na te slicice!! :roll:
zao mi ko psu sto nismo bili na vidovom rockasu!!
budemo valjda na slijedecem!! :mrgreen:
nataša - super za uzv
ja sam danas na izmaku, mm je po cijele dane na poslu, vid u elementu. krenula sam danas na kontrolu s Brunom i kada sam se spustila u stubište skužila sam da su kolica kod mm u autu (došlo mi je da ga pridavim)
pola puta sam ju nosila na rukama dok on nije došao u susret. Onda sam skužila da ej B dobila samo 400 gr u 47 dana (jako, jako malo)
Cijelo popodne sam bila doma i slušala vidovo cendranje za svaku sitnicu (bio bi to krasan zvuk za mučenje neprijatelja)
Onda je mm došao doma sav nervozan, bila je tekma na TV-u, Vid nije želio pospremiti igračke.......................................... ....................................
a kaj se batinjanja tiče - V je tu vrlo mudar, skuži tko je slabiji od njega pa ga želi "staviti u red" npr. kupovali smo mu cipele u Cicibanu ovo ljeto, i dok sam ja razgovaral s prodavačicom on je s balonom udarao neku djevojčicu po glavi, dok je ona sirotica samo gledala u njega
Čim ga netko malo jače protrese odma trči "Mama, mama, deko/cuja tuce Vida"
Jučer mi se popeo preko glave, dok smo bili kod frendice, poželjela sam da ga njen sin zvekne jer bi se moji pokušaji mogli protumačiti kao zlostavljanje vlastitog djeteta. :mrgreen:
Ja se najčešće miješam u te dječje sukobe zato što Emma uglavnom napada druge klince. Nikad iz čistog mira ali ako joj netko uzme izračku ili je potegne ili bilo što napravi što nju smeta ona istog trena vraća udarcem. Meni je to grozno i uvijek mi neugodno zbog drugih roditelja, stalno joj pričam kako to nije lijepo i bla, bla ali ona i dalje po svom. Mislim da je to pokupila iz vrtića i sad se tako ponaša uvijek kad je s djecom. Dok je bila manja još gore je reagirala baš na svaku a sad se koji put i suzdrži.
Baš me zanima što ti drugi roditelji misle, da smo neki divljaci valjda. :roll:
MNataša :* bebolincu.
Nataša - super za UZV
Mirta, stvarno sad imaju čudne faze. Moj je noćas dobio temperaturu, nije strašno visoka, ali se sav zažario u licu, nos mu ne curi :cry:
Ne znam ni sama dal da jurim kod dr. ili da pričekam kako će biti :?
mamanevenova - mislim da ja ne bih išla odmah doktoru, sve do 3 dana je OK
Vid je prehlađen i ne će puhati nos ----luda sam (on to zna jako dobro ali neće jer je u fazi NEEEEEEEEEEE)
Ah kako vas je lijepo citati.... skoro da i nemam potrebe nista napisati, mogu samo klimati glavom :lol:
Da se i ja pozalim: Asja me je opet pocela udarati. Jedno vrijeme je imala fazu gdje bi me kod svakog presvlacenja onako, momacki, iz izbacaja, svom snagom spucala nogom u najblizi dio tijela, a to su obicno bile grudi ili brada. I onda je prestala, da bi me sinoc tako jako spucala u prsa, mislila sam da cu skviknuti od bola. Ne znam sta da radim, tacno se vidi da ona to namjerno radi, nekad cak i primjetim kako joj se okice zasjaje kad joj padne na pamet da me udari, pa onda mogu reagovati na vrijeme. Inace, kod nas vise ne pali kazna da je ostavim samu u sobi i zatvorim vrata, ona se ili najnormalnije krene igrati ili otvori vrata i dodje za mnom kao da nista nije bilo.
Mi smo svi prehlađeni, sinusi nas muče već danima.
Nekako je prebrzo zahladilo, ja nemajka nisam još djetetu kupila jaknu za jesen :roll: . Morat ćemo ovaj vikend...
Joj, taj pogled ispod obrva, kao da je mali vrag ušao u njih...Citiraj:
Leki prvotno napisa
A tren iza toga mali anđeo koji te zagrli i poljubi iz čista mira da se zasramiš kako si mogao pomisliti da je to napravio/la namjerno :roll:
Ja za sada nemam problema i M. me ne tuče. Imao je tu fazu, ali sam se ja prilično strogo postavljala, ozbiljno govorila da se mamu ne smije tući, i da Matiju nitko ne smije tući...Sada kada je jako ljut digne rukicu, ali me ne lupi nego kaže onak kroz zube "Ne Matija tući mamu, ne, ne..." i odustane.
Ja se nadam da se faza udaranja neće vratiti.
Mi inače sve riješavamo sa njime ozbiljnim mirnim tonom, tako da ako netko od nas i povikne na njega odmah objesi čubicu i gleda nas tužno...Ah dijete mi ne voli galamu! :mrgreen: