nina :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
:love: :love: :love: :love: :love:
Printable View
nina :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
:love: :love: :love: :love: :love:
Nina mislimo na tebe! :love:
Meni je to sad baš pomalo smiješno, čim se nekome ne javim na tel odmah panika! ma razumljivo, al eto.. :mrgreen:
evo mene još uvijek u komadu :/ . sinoć kako me to stezalo sam i par puta imala stolicu. mislila sam ok, to se ja sigurno čistim pred porod. i poslje toga me još stezalo i jednom me baš jako zabolilo (taman sam mislila muža zvati koji je radio noćnu) i onda je odjednom sve stalo. ja ostala sva zbunjena :? . i onda reko ajd pričekat ću još malo možda opet krene ali onda mi se prispavalo pa sam otišla leći. onda sam se usred noći probudila sa mokrim gaćicama i pidžamom, pomislih ja puko mi vodenjak. dignem se, vidim ništa ne curi. malo pomirišim kad ono mokraća :evil: . i tako sam se ja onda presvukla i opet nastavila spavati. baš sam bila tužna i razočarana. a tako sam bila sretna i uzbuđena što je konačno "krenulo". eto. a valjda će uskoro stvarno krenuti.
hvala vam na vibricama :) :*
sve si nas zeznula sada!
ha ha :lol: :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
i samu sebe sam zeznula
:*
a moram se i nasmijati :lol:
treći put ti nećemo vjerovati :/
:lol: :lol: :mrgreen:Citiraj:
Lucas prvotno napisa
Kad zapravo krene nećeš ni ti više vjerovati! :lol:
bude to brzo! Drži se! :love:
Curke, mene večeras dobrano boli u križima,ne onako u kostima, već kao dublje. Neka tupa bol, ne odgovara mi po nekom opisu trudova. Ima još netko takvih bolova? :?
anna8 o da da... nekad i mene tako boli... onak neindetificirano tupa bol... meni pomogne lagana masaža - ustvari više glađenje po tom dijelu... potezi od kralješnice prema bokovima... i namazati sa nekom biljnom kremom tipa polar ice... (velim to meni pomogne) prati još malo te bolove, neznam kaj da ti savjetujem...
Preživjela sam to sinoć. Ma zapravo to osjećam već neko vrijeme, al nije bilo tako intenzivno kao sinoć. Kasnije se malo primirilo, a onda opet po noći u nekoliko navrata me bolilo. Ah ko će to više znati! Baš je ovo sad nezgodno , što god se dogodi - pitaš se-jel to to?! Svaki put kad imam jači iscjedak trčim na wc vidjet jel to curi plodna voda! A još imam 10 dana do termina, što će tek biti ako prenesem... :lol:
anna8 tak i ja strepim za svaku sitnicu i trčim na wc jel to plodna voda il sluzav čep a imam još 15 dana fore...
drago mi je da ti je bolje, al to ne znači da te navečer nebude opet uhvatilo... samo odmaraj...
ja zadnjih 4 dana spavam ko blesava.. od onih nesanica sad sam ko nadrogirana.. sam bi spavalaaaa....
Lucas, i meni se zadnjih dana stalno spava. A uz to mi se i stalno piški, puno više nego prije. sigurno se još spustio. U čet idem na pregled pa me baš zanima što će mi reći!
Lucas, i meni se zadnjih dana stalno spava. A uz to mi se i stalno piški, puno više nego prije. sigurno se još spustio. U čet idem na pregled pa me baš zanima što će mi reći!
:D :D
onda javi novosti sa pregleda!!!
Nego što! :*
kažu da se to tijelo priprema za porod (i neprospavane noći koje slijede :mrgreen: ) tako što skuplja snagu, pa sretno vam cure ;)
nego Lucas da se tu prebacimo, kako si ti zadnjih dana? Ja sam ok, dobro spavam. jedino mislim da mi se on zaista jako spustio jer me tako žica u preponama.... možda bi mogao skoro! :*
joj ja sam ti opet živčana ko pas..neznam kaj mi je...uspijem prespavati noć u komadu, ujutro obavim pišanje oko 7 i nastavim spavanje do 11..al me muče takvi glupi snovi..ajme...
imam pojačane iscjetke pa stalno trčim na wc gledat jel to plodna voda...luda baba...
I ja imam taj problem s iscjetkom! Ista stvar! :lol:
Nego, Nina 20 nam se ne javlja! Možda više nije u jednom komadu!
da danas joj je termin!!
Ninaaaaaaa javi seeeeeeeeee!!!!
ja sam luda 8) . nemam kontrakcija, curi mi sluz, nemem pojma kada mi je točno termin zbog polifolikularnih jajnika (može biti bilo kada krajem ovoga mjeseca ili početkom idućeg), trčim na wc svakih 20 minuta gledati jel mi pukao vodenjak, živčana sam ko pas jer su mi u kući još uvijek majstori koji dovršavaju dječju sobu i sve je prljavo i prašnjavo, mm radi od jutra do mraka a ja sam nesposobna izaći na kraj sama sa sobom (tuširanje mi je već sada veeeeliki problem, a da ne spominjem depilaciju) a da kuću i spremanje i ne spominjem.
jedino utješno je to što nemam nesanice ali moram ustajati na piškenje 3-4 puta u toku noći. velika sam i teška i nimalo lijepa i sexi. :cry:
eto...
ma-ma :love2: :taps:
ne se sekirati... fućkaš depilaciju ionako će te obrijati u bolnici-ja sam odustala nakon skoro samoobrezivanja...neide ni s ogledalom, ni s njim ni na opip... :lol:
a majstori će uskoro biti gotovi i onda upregni svoje bližnje da ti pomognu čistiti...
sve smo mi i velike i teške i nimalo sexy ali proći će nas i to...
Draga ma-ma, svi imamo takvih dana! A što se termina tiče, to ti i tako puno ne znači kad nam je "termin" zapravo puna 4 tjedna! I ja trčim na wc non-stpo što zbog piškenja, što zbog iscjetka!
Pokušaj se opustiti i veseliti dolasku bebice! :love:
Citiraj:
Lucas prvotno napisa
valjda nas ovaj puta nije zeznula!Ja sam u fazi ludackog ciscenja kuce! :lol: :lol:
I ja već dva dana čistim! I onda popodne padam s nogu! :lol:
malo sam zbunjena :? . u stvari ne znam dali da se radujem i iščekujem porod (a stvarno mi je sada već dosta) ili me strah pa želim da se to što duže odgađa. :cekam:
:lol: ja već sve oribala uzduž i poprijeko još prošli tjedan (dvaput) :lol:
ma-ma :love: joj još ćeš sto takvih promjena mišljenja imati do poroda...meni je sad to pod normalno već da jedan tren paničarim a za dvije sekunde sam hladna kao špricer....... drži se mila...
evo mene. rodila sam 9.12. prekrasnog dečkića. sve je išlo jaaaaaaaaako brzo i bilo je super. eto, toliko za sada. :heart:
nina :love: ČESTITKE OD :heart:
Nina iskrene čestitke!
Moram priznati da ti zavidim!!!! :*
Nina ČESTITAM :heart:
zar ste vec kod kuce?
Čestitke od srca :love: :heart:Citiraj:
Nina20 prvotno napisa
nina cestitam ti!Bas ljepa vjest danas :heart: :heart: :heart: :heart:
hvala vam na čestitkama. kik@, da već smo kod kuće. sve je bilo u najboljem redu pa su nas pustili.
bravo nina, čestitke!
blago tebi :D
Cestitke od :heart: , ajmo cure koja je sljedeca ??? Lucas ili Anna8 ???
ja samo svecano objavljujem da sam nocas spavala sat vremena.Izgleda da je i kod mene pocela nesanica!
i bole me pluca!Imam osjecaj da je to od konstantnog lezanja na boku!
Prije ce bit da ti cura pritisce nogicama osit pa te zato boli. Mene je moja nocas tako pritiskala u cerviks (barem mislim da je to to) da sam brojala zvijezde. Ajde jos malo pa ce nam falit ove slatke muke....Meni je kad sam rodila sina najvise falio onaj osjecaj micanja bebe u trbuhu, stalno sam stavljala ruku i trazila ga..
valjda.zlocka jedna! :lol: :lol: :lol: