zmaj ako uhvatis 90% radis fenomenalan posao (a taj popisanac vise manje ;) ). Meni najvise smeta kad mi M. signalizira, a ja ne reagiram. Ne reagiram jer radim nesto drugo (perem sudje ili telefoniram). Bas jucer razgovaram na tel i Maja dodje do mene i pokusava me prizvati k sebi. Penje se, place, ljuti se. Ja sam na brzinu zavrsila razgovor (a trajao je manje od minutu ukupno) provjerim M. i skuzim da se popiskila. :( tako sam bila tuzna i ljuta na sebe istovremeno.
Zadnjih tjedan dana Maja i ja cesto odlazimo na druzenje s mojom bakom (73 godine). Ona je prihvatila da je M. bez pelena. Jucer i danas je mene baka upozoravala da M. mora piskiti :P (ja bih kuhala rucak ili bila zabavljena necim drugim). Hocu reci da je mojoj baki trebalo manje od tjedan dana i vec je skuzila bezpelenastvo. Vjerojatno joj je bilo lakse jer je i M. bila savrsena zadnjih dana i odlicno je signalizirala. Jednom je otpuzala u wc, drugi put uzela tuticu u ruke, treci put stavila igrackicu u tutu (stvarno je bila inventivna u pokazivanju - kao da je sve lakse nego reci PIPI).