mu :klap:
bebomanka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Printable View
mu :klap:
bebomanka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bravo mu :klap:
a i ti muški, nikad ih nema kad ih trebaš :mrgreen:
evo još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve
Drage moje, žao mi je za sve negativne bete :taps:
A za sutrašnje šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Malo sam u gužvi ovih dana, ali nemogu propustiti zavibrati ovoj ekipi
Mariel, tiki_a ,Shanti,sekica,beba,Dodo ~~~~~~~~~~~~~~~
potpisujem prima i dodajem
prima, mvrcelj, siky~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
drage Rodice nisam na vašem forumu ( inaće sam na Posvojenju,ali tu i tamo provirim i radujem se zajedno svama)..
Željela bi vam SVIMA poželjeti da što prije postanete mame i poslati malo pozitivnih ~~~~~~~~~~ za što više pozitivnih beta.
:* :love2:
Čekalice B... Želim vam mirne snove i radosne vijesti sutra!
:*
betu bi trebala da radim 12.10.Zvala sam moje iz Jevremove i rekle su mi da nastavim sa terapijom i da ipak uradim test,jer dešava se menga a da ipak postoji trudnoća.
svim čekalicama bete želim sreću. :heart:
tako treba, nikad ne odustajemo, osim ak nam je beta 0!
uvijek ima nade.
ps. danas je ipak MM pikao, kaj je ziher, je ziher. ovo je bilo samo u slučaju panike.
laku noć cure, i sutra u nove pobjede :heart:
Dobru jutro cure, ZO nam šteka ovih dana ... :coffee:
Mariel, sekica, za današnje bete~~~~~ Da li ćete imati rezultat danas? Ja vadim krv poslije posla pa će nalaz biti sutra.
alec sretno jutreko :heart:
jutreko!
~~~~~~ svima.
Molim večeras prijavu novih trudnica da nam lista bude još veselija
jutreko :*
tiki - hvala na coffe i vibram za današnju betu~~~~~~~
sekice, mariel~~~~~~~~~~~~ za betu i plodan listopad :saint:
jutar!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veeeeeeeeelike bete!
i još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve ostale!
Prijavljujem da sam od danas pikalica!
Upravo sam se vratila sa VV. Guzva je ali brzo oni to rješavaju. Bar je danas bilo brzo!
Mariel, tiki_a, Shanti, sekica, Dodo,beba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :dancingfever: ajmoooooo, nek bude party :joggler:
sandra - zvrk dobro ti nama došla i želim ti od srca da nas niti ne upoznaš
nego odmah sletiš na kružoke trudnica ( a već ćemo se mi tamo upoznati. kad-tad ;) )
Pikalice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što bezbolnije pikanje
Mu :klap: bravo hrabrice
jutro...
:D
malo vibrica mojim suborkama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
ja se nadam da ce se sada zaredati jedan pozitivni val ß,,
Svim cekalicama Bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da budu pozitivne!!!!!!!
mu stvarno si dokazala nasu neovisnost o drugima kad se nadjemo u problemu.. :klap:
Svim ostalim pikalicama,cekalicama punkcija i ET-a ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba!!!!!! :love:
izvadila sam krv, sad cekam nalaze, osjecam se glupo jer znam da ce i ovaj put biti nula, al hocu i zvanicno zavrsiti ovu agoniju, da prestanem piti utice, da dodje m sto prije i da krenem iz pocetka.....
sorry na konfuznom tekstu al tako se i osjecam.
svim cekalicama zelim pozitivan rezultat tiki_a, mariel, dodo, shanti, prima, mvrcelj, suky....~~~~~~~~~~~~~~~ iz sve snage
Sekica vidim da smo u slicnim razmisljanjima :)
Evo moja beta danas samo 2,10
Posto je 10 dan od ET moguce da su to ostaci Ovitrela ali pokusavam se uvjeriti da je to neki malac pokusao se ukopati u maternicu ali nije uspio.
Sljedeci hoce!
Posto sam se vec spremila na ovo osjecam se fajn.
Ajde neka netko probije let, tiki, shanti, mariel, martina123, ostale koke vibram !
Sekica a ne budi takko tužna i negativna. It is not over till the fat lady sings ;)
Držim fige svim curama koje danas vade betu i neka budu sve velike i lijepe :)
Početnim pikalicama puno sreće u novom postupku ~~~~~~~
bebomanka navijam za sve tri mrvice. Ne znam zašto ti nisu vratili samo dvije, a jednu smrznuli s obzirom da su sve tri odlične :? Meni su npr. jednu odličnu i jednu lošu vratili prvi put (iz toga proizišao moj A.), a ostale dvije odlične smrznuli sa 4 loše itd...
Dodo - evo pišem post i sad vidim da si i ti u međuvremenu javila malu betu. Baš mi je žao :cry: bila sam tako puna nade :( Odmah u novi postupak i novu avanturu. Do Božića mora biti još puno malih čuda :saint:
dodo :cry: , zao mi je, uskoro cu ti se pridruziti, jos cekam nalaz
:cekam:
bit ce drugi put :taps: , mora
Dodo :love: bit će kad se najmanje budemo nadali :*
Sekice držim palćeve i šaljem puuuuno vibri za danas~~~~~~~~~~~
I ostalim čekalicama, pikalicama,hrabrilicama šaljem vibre~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dodo :love2: zao mi je draga..Nema drugih rijeci koje bi bile pogodne za ovaj trenutak osim IDEMO DALJE!!!! Samo na nama i nasoj ustrajanosti je put do uspjeha..a mi to MOZEMO!
sekica zasto si mila tako pesimisticna??Ja navijam za ogromnu betu!!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Vesnare Doc mi je preporucio da stavimo sve tri posto sam vec blizu 40-te pa to u tim godinama prakticiraju. A do sada jos nikada nismo imali 3 blastociste pa mi to djeluje obecavajuce....vidjet cemo.. :cekam:
Kako si ti,draga??
Dodo - žao mi je. Ali znaš kako to ide kod nas - glavu gore i idemo dalje :* :love: .
Sekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ma neka ti baš za inat bude pozitivna :mrgreen: . (kad su nalazi?)
Dodo, jako mi je žao :(
sekica, jednako se osjećam :love: , za veliku betu~~~~~
dodo :heart:
sekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dodo :love2: žao mi je, jako
drago mi je što već razmišljaš o novim pobjedama :*
sekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1
:( Kad će ta pozitivna Beta????
predosjecaj me nije prevario, beta i ovaj put 0.
tiki, mariel, dodo, mvrcelj, siky, shanti.... svim cekalicama zelim da dobijete pozitivan rezultat
sekice - žao mi je :cry:
sekica :( E hebi ga......................stvarno sam se nadala da ces ovoga puta uspjeti....................sto mozemo nego ICI DALJE!!!! :love2:
Ispusi se kako god ti najbolje odgovara pa prikupi snagu i u nove pobjede.. :*
sekica jako mi je žao :(
Baš si me ražalostila....
Ali mora se dalje, novi postupak - nova nada, kako je moj dr. rekao treba tražiti svoju sreću; sekica doći će i tvoj postupak kad će se sve dobro poklopiti za uspjeh :heart:
Bas nije fer...
Tiki dobro si rekla, jednostavno se moraju stvari nekako poklopiti...Pitanja tipa "zasto moje tijelo odbacuje plod" mi se roje po glavi ali doci se i nase vrijeme!
Sekica puno zagrljaja podrske ti saljem. Mozemo ponovo u postupak zajedno :love:
dodo, sekice, baš mi je žao :cry:
I kad je sve prirodno tijelo često odbacuje embrij samo žene to ne osjete i ne broje i to je normalno. Mi brojimo svaki naš postupak i jako ga osjećamo na tom našem ODBROJAVANJU, a većini od nas će ipak doći TAJ dan!
dodo, sekica, šaljem vam jedan jaki :love:!
sekica baš mi je žao :cry: ali kako rekoh i ostalima odmah glavu gore i planovi za novi postupak i novu utrku koja će do Božića sigurno donijeti jedno malo (ili dva) prekrasna čuda ;) :love:
Evo i mene, beta O...
Dodo, sekice :love2:
Pa to je strašno!! :( Mariel, žao mi je :love2: