sekica super :D za novi postupak; odmah ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ovaj put bude uspjesno!!!
Printable View
sekica super :D za novi postupak; odmah ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ovaj put bude uspjesno!!!
prvo bila samo na gonalima, pa samo na menopuru, pa kombinacija,Citiraj:
sekica prvotno napisa
prva stimulacija(na gonalima) bila je 5 js, svih 5 oplođeni(ali sam bila 5-6 god mlađa) , 2 vraćene i 3 zamrznute, od 3 se 2 odmrznule i tad sam 1. put ostala trudna, na menopuru i sve poslje su uglavnom bile 6-7 js, ali na traju je sve to došlo na 2-3, pošto je kombinacija gonal+menopur donjela 2. trudnoću ostali smo na tome, i sad sam bila na toj kombinaciji, sve u svemu vrlo sam slično reagirala na sve kombinacije,...
endometrij, uvijek oko 6 pa raste, ali preporučam ciklu i ananas,...
E, sad se sjetih, rekla sam joj samo da se ne vrati na lokvu od naših suza, ali fjora ti nam spasila čast, sretno do kraja t ~~~~~ :heart:Citiraj:
fjora prvotno napisa
sekica, u zadnje vrijeme sam stvarno jako malo na nečemu :lol: , hvala bogu... Inače sam pikalica menopurom, dobro - gotovo uvijek jednako reagiram na njega i pikam se sama (naravno od kada sam saznala da to može) - veeelika podrška od mene da si samostalna pikalica jer tako ne ovisiš o nikome, ma super je to. Ja više ne mogu zamisliti da svaki dan u 5-6 odlazim u ambulantu ili u 11 navečer na štopericu, grozno, uvijek mislim sresti ću nekoga i što ću reči, da sam u šetnji? :lol: ...jer nisam baš iz velikog grada...
bebomanka, drago mi je čuti ovo za blastice.
Evo i mene opet malo. Danas je 7.dc i na pregledu sam pitala dr sta se vidi? Kaze on: Imat cemo oko 3 stanice. Pala sam malo u ocaj: Kaj samo tri???
Shanti, Mu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~!
Maya ZG nemoj očajavati! I od 3 stanice može biti uspjeha.
Možda preslabo reagiraš ali to ne znaš jer si tek sada u svojem 1. postupku.
Meni su npr.zadnji put davali po 4 injekcije dnevno merionala. I imala sam stvarno dosta folikula (više od 10) ali to nije pravilo.
Kada imaš više od 35 godina najčešće se ide s 2-3 injekcije dnevno.
Majo ne očajavaj, ja sam imala jednu koja se oplodila i vratili su mi je.Danas je 10 dana od ET-a i 12 od inseminacije.Ipak ću ćekati petak i ići vaditi betu pa vidjet ćemo.Citiraj:
Maya ZG prvotno napisa
Ostalim curama šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ pogotovo čekalicama bete
selice drago mi je da ste opet u akciji.Sretno!!!
Sonja29 za veliku betu u petak~~~~~~
Maya, sve to može biti i jako dobro, ako su kvalitetne i ako se oplode - zato sretno ~~~~~~~
Napisala sam na postu prije začeća u odbrojavanju, pa ću i ovdje....
Dakle. Danas mi je 7dpo i imam sve simptome tudnoće. Pritisak u trbuhu kao da ću dobiti M ne prestaje već pet dana, danas je krenuo nekakav gusti iscjedak bez mirisa i skoro pa bijelo prozirne boje, prsa me bole, lagana mio je mučnina i osjećam lagani pritisak u križima. Temperatura na BT je pokazala veliki dip, što bi prema nekim tumačenjima značilo implantaciju. Imam i vrtoglavice a one su posljedica pritiska u trbuhu. Sad slijedi pitanje:KAKO JE TO MOGUĆE AKO MM IMA DIJAGNOZU OLIGOASTENOZOOSPERMIA :? :? :?
ANKARA, pogledaj topic od N31, sretno! :heart:
sonja - sretno u petak !!
ANKARA - ništa nije nemoguće.... ali nemoj baš puno pridavati važnosti tome kako se osjećaš... ne mora ništa značiti. A i još ti je rano za neke prave simptome. Probaj se opustiti (znam da nije lako). Ja ti želim da je T, ali ako nije nemoj previše uzimati k srcu :love:
Pogledala sam topic i jako mi je drago zbog njih. Znam da je svašta na ovom svijetu moguće pa mi zato i mašta radi 100 na sat premda možda i ne bi trebala. Meni bi ovo trebala biti u pravilu 3 trudnoća ali prva po redu sa novim M. U prvom braku sam 2 puta zatrudnila (samo jedno dijete je živo) pa se nekako nadam da se treća trudnoća ipak ranije osjeti. Jedino što mi od poznatih simptoma nedostaje jest lagani spotting koji mi se javljao u prve dvije. Sve ostalo je potpuno jednako.
Nitko ništa ne javlja. :/
samo da vas pozdravim i pošaljem :*
Curke, hvala na podrsci.... Inace, dobivam po 4 ampule menopura. A sta ja znam. Da, prvi je postupak, pa bumo vidli. I ko zna kakve su te stanice... To tek znaju kad izvade i oplode... Dani idu i blizi se punkcija. Jedina utjeha (a i nije nesto) je da ce punkcija manje boliti ako ima manje stanica :)
Draga Mayo prijateljica mi je imala jedan jedini folikul (poslije 40-ak ampula gonala i menopura,cetrotidea i još koješta)u kojem je bila zrela jajna stanica koja se oplodila i sad ima prekrasnog dečka. Brojke nam nekada ne igraju nikakvu ulogu,ponekad je jedan jedini folikul dovoljan da bi ti imala svog malog :saint: i zato glavu gore i ne očajavaj! :*Citiraj:
Maya ZG prvotno napisa
tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za nove pobjede, brzo ozdravi
bebomanka ~~~~~~~~~~~~~~~ još malo, a za kavicu sam uvijek, bilo mi mi neizmjerno drago da te upoznam, da vidim tko to krade moje vibrice :P ( s obzirom da si trudnica ne smijem ti se zamjeriti )
shanti :love:
visibaba, sonja ~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
sekice ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pikanje :heart:
alec, enya, fritulica, sunce, ginger, SNOOPY, dodirko, gejsha..........~~~~~~~~~~~~~~~~~
andiko, fjora, ina :*
M od mu podnosi izvješće.
Preživjela punkciju, 8 JS, nije povračala, leži doma, jako ju boli i misli na vas. Hvala vam na ~~~~~, sutra zovemo i vidimo dalje.
Mazim ju, pazim ju, donosim klopu i cugu u krevit.... sve ostale pozdrav :*
bravo M od mu.... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ neka se odmara, mislimo na nju :*
Evo i mene, punkcija bila danas 20js, u srijedu da se javimo da vidimo za transfer .
kikica :D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za transfer :heart:
kikica pa to je odlično :D
:klap: M od mu!!
Obavezujemo te da joj posaljes veeeeeliikuuuu pusu od nas uz zelje za sto brzi oporavak i sto bolju pripremu za primitak mrvica....
kikica pa to je super-brojka!! :D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se sve lijepo oplode i za uspjesan transfer!!
ZO kavica pada prvom prilikom-obecajem!! :love:
Maya_Zg i ja sam ovaj ciklus primala po 4 ampule merionala ali sam uz to primala i po 1 decapeptyl. I Imala 10JS od kojih je bilo 9 zrelo a 7 se oplodilo..Sve u svemu-dobar rezultat!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepe folikulice!
bebomanka vidim ja da su tu prisutni neki trudnički simptomi, za svaku misao novi post, inače je ina tako radila, pa vidi sad....
mislim da imamo trudnicu tra la la :sing:
Eh...slaba koncentracija. :roll: Dok napisem jednoj sto sam htjela,zaboravim sve ostalo pa se bojim da ne pobrkam loncice.. :oops: A i strah me da ne nabacim previse smajlica pa da me ne izgrde..... ;)
M od Mu :klap: , pazi i mazi Mu i koju joj to cugu nosis u krevet?
nema veze, neke su ostale trudne na tulumu sa puno promila pa ko zna. u svakom slucaju sve pohvale i puno ~~~~~~~~~~~~~~ da dodje mali :saint:
bebomanka, sta je to decapeptyl?
M od mu :klap:
reci joj da mislimo na nju i da joj šaljemo puuuno pusica
kikica :dancingfever:
ZO :*
curke ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve faze u kojima jeste
Mu, kikica :klap:
sekica ja sam decapeptyl primala vec drugi put pri postupku i to se naziva dugotrajnim postupkom! Na 21.dc. pocnes spricati decapeptyl i tako dalje 16 dana kad pocinjes uz decapeptyl i sa stimulacijom.On ujedno sprecava bujanje endometrioze ili mioma kod zena koje tome naginju a ujedno sprecava hiperstimulaciju.Prestaje se spricati na dan stoperice i onda se daje jos samo jedna injekcija na 6.dan od punkcije za bolje ugnijezdjenje embrija..
Nasla sam nesto i na netu pa ti saljem link..
http://www.blog.hr/print/?id=1621443681
jel to nesto kao suprefact? ja ga uzimam od 1.dc.
Koliko sam shvatila-je!
U IVF-klinici rade sa suprefactom a u VV sa decapeptylom i jedina prednost decapeptyla je sto se on jos usprica 2.dan nakn ET-a da se embrij bolje ugnijezdi.....ja sam u proslom postupku u IVF klinici isto spricala suprefact ali nakon punkcije ga vise nisam trebala...
dobro jutro ranoranilice, za vas posebna :coffee:
ja sam jučer svečano odlučila da krećem po bebicu kako god....zvala sam dr koju nikako ne mogu dobiti :/ ali vjerujte to je kod mene veliki korak da sam uopće krenula s čim...čekam, a ne znam ni sama što....ići ću na pregled pa ću vidjet šta će mi reć.....ne želim se više bojati ni vanmaternične, ni preklapanja u lokusima, ni loših JS niti ičega, vjerujem u Glucophage i sebe.....žeeelim bebicu pa makar morala pokušati ne znam još kolko puta...jednom će uspjet...
eto to je moja odluka za dalje :roll:
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: jurim na posao :x
ZO, prvo grrrr jer sam mislila prva reći dobro jutro, prvo se ujutro sjetim tebe i jutros rekoh sebi ajde prvo na odbrojavanje da me ZO ne pretekne :mrgreen:
ZO, drugo koje je zapravo trebalo biti prvo, jeeeeeeeeee, koooonačno, već sam se pitala kad ćeš stvarno biti naša supatnica :bouncing: :bouncing: Bravo za veliku odluku!!!
bebomanka, za veliku betu, drži nam se i dalje tako dobro~~~~~
Maya, i ja kad sam u stimuliranom koristim 4 ampule menopura (tri dana, poslije po 2), izvade mi 4 do 6 folikula, oplode se dva do tri, obično su dva dobra i ja sam uvijek jako zadovoljna (65-to godište sam, to je za mene super). Sretno i da se sve tri jajne stanice dobro razviju i oplode~~~~~
mu, bravo za punkciju, puno ~~~~~ da se oplode, a bravo i za M, svaka čast :)
kikica, 20 folikula? Da i dalje bude sve dobro~~~~~ Reci kako izgleda punkcija sa tako puno folikula?
sekica, za novi stimulirani postupak, da reakcija bude dobra~~~~~~
alec, kad se naručuješ na razgovor? Jutreko :heart:
ZO :love: konačno i ti!
Ostaloj ekipi ~~~~~~~~~~~~~~~ jer već kasnim...........
svim curama ~~~~~~~~~~~~~~~~
drago drustvo dobro jutro
samo da vas sve :love: i da prijavim da je moj drugi AIH u Petrovoj jucer super prosao i za 2 tjedna cemo znati sve :heart: . Jucer i danas sam doma, priustila sam si to s obzirom da mogu raditi od doma tako da odmaram i opustam se
svima big :*