imaju nove stolove za rađanje-tapecirani, plavi, dižu se, spuštaju, rastavljaju, naginju....ali to su stolovi, a ne oni stolčeki na kojima se sjedi dok tiskaš
Printable View
imaju nove stolove za rađanje-tapecirani, plavi, dižu se, spuštaju, rastavljaju, naginju....ali to su stolovi, a ne oni stolčeki na kojima se sjedi dok tiskaš
a tak znači; onda ja ni ne znam kaj je stolac :oops:
e,na tome sam ja bila.... :PCitiraj:
pituljica prvotno napisa
OOOOO, kakve krasne novosti!!! :D :D :D ja sam tam bila prije 6,5 god. i bolje da vam ne pričam o "smještaju"... :/ pogotovo me veseli ovo s novim kupaonama; jeste sigurne da svaka soba ima jednu??? da nije to jedna na katu (ko prije); možda je kate bila u sobi pored kupaone, pa je zabunom mislila da tak svaka soba ima? :lol: :lol: :lol: šalim se, kate...to je super vijest, pogotovo meni koja sam bila totalno van svih tokova (mislim da je to očito). :mrgreen: da li je bahato pitati i jesu li kade odštopane ili namačeš nogice pri tuširanju? :lol: :lol: :lol: kad sam ja bila, postojala je jedna kupaona (zapravo možda dvije, nisam sigurna) koja je uvijek bila prepuna pušačica koje su se tam "švercale", i uvijek je bilo strašno zadimljeno..; a voda nije otjecala, zajedno sa raznim sadržajima (od čikova do...) :/
zamjenili su odjele...
babinjace se sad nalaze tamo gdje je bilo cuvanje trudnoce i obratno....
svaka soba ima svoju kupaonicu koja je dosta cista i ja nisam nijednom naisla na nekoga da pusi unutra ili da je zadimljeno sto je suuuuper....