Možemo li i mi kod vas?Roko je 20.9. napunio tri!Baš mi vas je super čitati i pratim vas duže vrijeme.Izgledate ko velika složna obitelj. :* Nadam se lijepom druženju! :love:
Printable View
Možemo li i mi kod vas?Roko je 20.9. napunio tri!Baš mi vas je super čitati i pratim vas duže vrijeme.Izgledate ko velika složna obitelj. :* Nadam se lijepom druženju! :love:
Malo su me bacile frendice u bed - taman smo se odšokirali sa prijelaskom iz privatnog u državni vrtić POS Špansko, a kad tamo - rekoše mi da oni (vrtići iz Španskog i Malešnice) nemaju grupe dalje od 5.g. nego ih autobus pokupi ispred vrtića i vozi u Vrapće ili Rudeš. To mi je tak teško palo. Napokon je prošao tešku adaptaciju (plakao skoro 2.mj. a i piškio u krevet često) prihvato tete, kaj za dvije godine opet novi vrtić, nove tete???
To mi je tako stresno i za njega i nas. Nikako mi se ne sviđa pomisao na bus pun petogodišnjaka u 7, pola 8 na cesti.... I tako dva puta dnevno!
Rađe ću ga ja voziti, pa kud puklo.
Sa vrtićem smo prezadovoljni. :D
Mi danas imamo kod kuće gimnastičku dvoranu - Fiona, otkad je došla iz vrtića, radi kolut naprijed i natrag. Povremeno se zanese na stranu, ali uglavnom joj ispadaju sasvim dobro. Jako je ponosna. :mrgreen:
Ujutro su imali kazališnu predstavu u vrtiću, moja mala kazališna rutinerka je rekla da je predstava bila dobra, ali da je vidjela i boljih. :mrgreen: 8)
Sanjica, što se tiće predstava - mi smo prošlu nedjelju bili na predstavi "Slavuj" u Trešnji i jako smo razočarani. Svakih 10 minuta me pitao - mama a šta oni to pričaju - glumci 80% predstave pričaju na kineskom???..ok. Kužim da je predstava u Gaveli ali ovdje??? Za trogodišnjake? Pa onda još car umire, :evil: dolazi smrt po njega, samo sam gledala tko će prvi pobjeći iz kazališta.... :cry: Hvala bogu nije skužio ni to, jadan. Zato smo na Miffy uživali!!!
:lol:Citiraj:
Sanja prvotno napisa
pa treba ove zpd-iće i zadovoljit!
daj reci!!!
:lol: Fabijan Fiolić!
u nas ludilo...u ponedjeljak dobivamo ključeve stana, od utorka kuhinja i aparati, pa onda :sing: na "...naš kamion šestotonac... "
Zaboravila napisati: bila sam danas na UZV i CTG, cura je 2650g., skroz radi na 180 otk./min. :shock: , glava joj je čas pod želucem, čas potpuno dole, a od silnog plivanja CTG se čuo u sve susjedne sobe. A ja mislila, kad se prije mjesec dana smjestila naglavačke, da je to - to.
Dr. mi kaže - neće vam biti lako! karakter se prepoznaje već po ctgu :mrgreen: .
biti će ti super :heart: :zaljublj:Citiraj:
čokolada prvotno napisa
čoksa, tvoja ptičica će dobiti "seku po mjeri" :mrgreen: :heart:Citiraj:
čokolada prvotno napisa
No, kad smo već kod priprema...Čoksa, a kaj veliš da se nađemo na jednom malom bapskom druženju (mislim da će nas bolje biti organizirati bez djece..zbog prostora) prije tvog poroda i pripremimo jedan mali "baby shower"? :)
mislim da čoksa čeka dan kad će zalupiti vratima novog stana i dići noge na fotelju. :taps:
fabijan :lol:
Khm!Citiraj:
Sanja prvotno napisa
Nakašljavam se da me primijetite. :mrgreen:
Juuuupi, ja sam za grupnjak!Citiraj:
Sanja prvotno napisa
Čoksa, baš me nasmijala mala plivačica. Sve mi se čini da ćeAni biti dostojna protivnica. :*
Stvarno bismomogli organizirati neko druženje, ali kao što mamma kaže, bez klinaca. I to dok smo sve trudnjače u jednom komadu, kasnije će biti teže.
Pčelica, super! Idem vidjeti mogu li se karte rezervirati online, pa možemo što prije napraviti popis i rezervaciju (do ponedjeljka?). Ja ću početkom idućeg tjedna ići u onaj dio grada, pa ih mogu i kupiti.
Koji vam je termin bolji, u 10 ili u 12? Ja sam za raniji zbog Flore (ona ide spavati oko pola dvanaest).
Za ovo drugo se morate dogovoriti vi trudnice. :heart: ;)
mi izbacujemo dnevno spavanje vikendom pa nam je svejedno. u 10 nam je skroz ok.
:shock:Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
ma - ulovio je vrtićki ritam kasnijeg odlaska na spavanje pa ćori od 1 do 3. navečer tulum... :roll:
Evo me s friškim vijestima od tete s blagajne, sad sam zvala.
Djeca, bez obzira na godine, kao i do sad ne plaćaju kartu ako sjede roditeljima na krilu.
Cijena ulaznice je 70 kn, a rezervacija se može napraviti online i plaća se MasterCardom. (To mogu ja obaviti, pa mi date lovu na koncertu ili preko neta, svejedno.)
Dakle, popis:
1. Sanja, 2 ulaznice, 10 ujutro
2. ... dopišite koliko ulaznica trebate i koji vam je termin bolji
:*
2. ms. ivy, 1 ul., 10h
2. ms. ivy, 1 ul., 10h
3.tvitići, 1.ul., 10h
2. ms. ivy, 1 ul., 10h
3.tvitići, 1.ul., 10h
4. kloklo, 1 ulaznica, 10 ujutro
koliko padobranaca! :*
2. ms. ivy, 1 ul., 10h
3.tvitići, 1.ul., 10h
5. pčelica, 3 ulaznice, 10h
Sanja, uplatim ti na račun, molim te pp-aj mi podatke. :heart:
2. ms. ivy, 1 ul., 10h
3.tvitići, 1.ul., 10h
5. Mamma san, 1 ulaznica 10h
Sanja i ja ću ti ODMAH uplatiti na račun. Ppepejaj mi ga. :heart:
PP-ovi poslani. Mislim da je najbolje da mi uplatite lovu nakon što kupim karte, glupo mi je da mi plaćate unaprijed.
Nego, recite mi, koja su mjesta najbolja? Prvi red iza prvog prolaza? (Da imaju mjesta za čagu. :dancingfever: :mrgreen: )
kakvu pp-ovi
Pogledaj u inbox. :*Citiraj:
tweety prvotno napisa
sva sreća što se dosađujem na poslu, pa imam vremena gurat nos tam gdje mi nije mjesto :mrgreen:
daj, sanja, pliiiiiz, i meni dvije karte, najljepše te molim, pa mi pepejaj kud da ti uplatim :trep:
2. ms. ivy, 1 ul., 10h
3.tvitići, 1.ul., 10h
5. Mamma san, 1 ulaznica 10h
6. andrea, 2 karte, 10 h
:*
kloklo i andrea :love: , jako mi je drago što ćete nam se pridružiti!
Da sad ne šaljem silne poruke, napisat ću ovdje: neću vašu lovu :mrgreen: , tj. glupo mi ju je uzeti prije nego što platim karte. Nakon što ih platim, javim se i sve ćemo se dogovoriti, nema beda. :*
može, dogovoreno :love: !
ma, ljubim te u čelo :D :D :D !
i to tek sad kažešCitiraj:
andrea prvotno napisa
odoh sad u zaru, baj, baaaaj :bye:
Nakon mališana možete kod mene u petrovu :lol:
Glede kafenisanja bez dječice, ako budem mobilna poslije 5.11., vrlo sam za!!! (cijeli drugi tjedan smo u papirima, selidbi i majstorima :shock: )
to te ja pitam :mrgreen:Citiraj:
čokolada prvotno napisa
Sanja, ja ću se ubiljezit sa još 2 karte.
tako da imaš
2. ms. ivy, 1 ul., 10h
3.tvitići, 1.ul., 10h
5. Mamma san, 3 ulaznice 10h
6. andrea, 2 karte, 10 h
Upravo mi je palo na pamet da Fiona danas ima točno 3,5 godine. :heart:
Bok svima! Ajd da se i ja ubacim u ovu skupinu. Bila sam na jednoroditeljskima li na svu sreću više nisam samohrana pa mogu k vama. Moj F. je u utorak 23.10. navršio 5. godina.
svi su dobrodošli i nikoga ne tjeramo :) , ali ZPD 2004 znači da je ovo topic o djeci rođenoj u kasnu zimu ili u proljeće 2004 godine.
recimo, malci iz ljeta i jeseni 2004 također imaju svoj topic. :)
Ivy, ti si moderatorica pa ćeš mi vjerojatno znati odgovoriti - opterećuju li duži nazivi topica zaista forum u tolikoj mjeri da se ne smiju stavljati?
Naime, mislim da većini (čak i starih forumaša, a pogotovo novih) ništa ne znače te čudne kratice tipa ZPD, da ne spominjem Florin, koji je DPP i nikako se ne mogu odlučiti podsjeća li me više na neko sredstvo protiv insekata ili na kraticu neke poljoprivredne zadruge. :lol: Zato i ima toliko zalutalih, a ne bi ih bilo kad bi u naslovu lijepo pisalo "Zimsko-proljetna djeca 2004."
Sorry na off topicu. :)
sanja, ne radi se o opterećivanju nego o veličini polja za naslov - ograničen je broj znakova. zimsko-proljetna djeca stanu, ali apri nas je odavno skratila - valjda u doba kad je splitala triput tjedno :lol: - pa su se kratice udomaćile. ali moram priznati da dpp zvuči kao insekticid. :lol: ako zamolite moderatoricu da vam ostavi puni naziv, sigurno neće biti problema. a zpd su dio legende, njih nema smisla produljivati. 8)
:love:
svima
Marko dobro, ja ne baš....
posao, posao ,posao.....
moje 3 kolegice nisu u stanju držati red na hodniku pod velikim odmorom, izađem ja van i mir...
osmaši sjede ko bubice
čudno ,jel ?
a onda me tri te iste kolegice olajavaju iza leđa u zbornici :evil: