shanti - super da je konačno došla m :D . i vibram za novi postupak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :* :love:
Printable View
shanti - super da je konačno došla m :D . i vibram za novi postupak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :* :love:
Shanti puno sam čitala da se odmah iza biokemijske trudnoće slijedeći postupak zna ostati trudno i sve bude za 5 tako samo naprijed :D :love:
Bebomanka držim fige! Odmaraj, sa curama na kavu, TV i brzo će to proći :*
Sekica neka on samo naraste~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Drage moje....MM i ja smo skovali plan...prvo idemo u shopping jer moramo kupiti prijateljima poklon na useljenje, onda idemo u argentinski restoran na steakic, na vecer kod frendova u posjetu.....a sutra ce nekako proci....
Sad nemam vise nikakav osjecaj,cak i onaj sa predmenstrualnim grcevima i vrucinama je nestao....mir.....
Pretpostavljam da je to od dugog protokola sa decapeptylima i iako sam u proslim takvim postupcima znala na vrijeme dobiti bar tu prvu M nakon neuspjelog postupka (druga je onda znala duze izostati od ostatka decapeptyla u krvi), sad ju ne dobivam...i ovaj postupak je definitivno skroz drugaciji od ostalih....
Kad samo pomislim koliko nas malo dijeli od nevjerojatne srece u zivotu...kad bi se samo pokazao taj plus u ponedjeljak.......a isto tako u sekundi opet sav trud moze pasti u vodu.....vidjet cemo..
Gdje nam je mu????? Jel bio ET??~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
evo M od Kikice javlja da je transfer uspjesno obavljen i da su dvije mrvice (blastociste) dosle kuci.....15 js se oplodilo, dvije vracene, ostalo je islo u smrzlice...
puno pozdrava, mazim ju i pazim do bete (05.11.), a i kasnije ..... :*
Bok svima. Javljam vam se poslije punkcije. 7 JS. Kaze dr da ce biti ICSI. U ponedjeljak mozda transfer ili cu bar saznati kad je i kako napreduju mrvice. Bolilo je ali vec je zaboravljeno. Osjecam se dobro i malo prije sam jela iako pise tek oko 5, ali vise nisam mogla izdrzati. Zeludac mi se priljepio za kicmu :) Eto i to je proslo!
Zahvaljujemo M ok kikice :klap: na obavijesti! :D Izgleda predivno i obecavajuce!! Lijep pozdrav uz naravno besprijekornu njegu TM-a zelimo!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Maya :D Lijepa brojkica!! Dobro odmori i pripremi se za uspjesan ET!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspjesnu oplodnju i kvalitetne Embrije!!
kikica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dvije mrvice
maya ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ponedjeljak
ginger ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je bilo implantacijsko :heart:
mu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se mrve drže
tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da upala konačno prođe i za 12. uspješan mjesec :heart:
bebomanka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veličanstveni ponedjeljak :heart:
sekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za utorak :heart:
prima, alec ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
shanti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za novi uspjeh
rikikiki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sljedeći uspjeh
katica :love:
monita ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu
LO ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za punkciju
kbegicsi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ drži se draga
sandra-zvrk ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da dobiješ najljepši poklon
ja sam jučer bila kod Duića ( rezultaz na imunološkim pretragama 2 ), a moja dr Š. me pogledala na UZV i rekla da imam ovulaciju :D odnosno lijepi folikul na desnoj strani što mi paše jer lijevo nema jajovoda i da probam sklepati bebicu jer Glucophage ipak pomaže mojim jajnicima....e još da me nije strah da mi desni jajovod ne valja :/ kaže da moram probati pa šta bude, pa sam i ja tako odlučila.....ako se nešto loše desi, a neće, borit ću se dalje kad do toga dođe, a neće :mrgreen:
puno vam hvala na podršci :heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naravno da se smije... Samo me zanima zasto si odlucila bez stimulacije??Citiraj:
Shanti prvotno napisa
Nažalost, beta ponovno negativna.
Siky... žao mi je. Ne mogu opisati koliko mi je žao... :love2:
M od Kikice, lijepe vijesti i tako lijepo si nam ih prenio... mazite se i pazite... :heart:Citiraj:
kikica prvotno napisa
ZO, vjerujmo u tvoj desni jajovod i nikakvih negativnih misli... vibrajmo za njega ~~~~~~~~~~~~~ :love:
Nisam ništa odlučila, to bih samo željela (ako O bude)... nikakvu stimulaciju nisam dobila, vjerojatno zbog polipa jer je sljedeće što moj MPO-ovac planira histeroskopija.Citiraj:
wonderwoman prvotno napisa
Bila su sada tri klomifenska u nizu, u trećem je otkriven polip; na uzv sam naručena za četiri dana (ako do tad ne bih dobila m) ili nakon m... pa se ja nadam, ako pri kontroli kako je prošla ta m nakon biokemijske usput vidi i kakav folikulić, da ću ga uspjeti šarmirati... :mrgreen:
(ne znam koliko prema forumskim pravilima smijemo o tome ovdje, pa ću ti radije poslati pp :* )
Bebomanka, brdo vibri za ponedjeljak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love:
Silky, žao mi je :(
kikica, maya, ginger, mu, sekice i svima ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba :*
Siky,žao mi je :cry: :heart:
Siky, žao mi je :love: :heart:
Čini mi se da je ovo bio period s dosta negativnih beta. :(
Siky, žao mi je :(
kikica, bravo, odmaraj se i uživaj sada (i ti i tvoj vrijedni M) ~~~~~~
Maya, jaaako dobro, da bude transfer lijepih embrija~~~~~~
bebomanka :love: , definitivno najteže razdoblje, drži se, uživaj na večerici i da nam u ponedjeljak javiš veliku betu~~~~~~~
ZO, što ti to znači da je rezultat imun. pretraga za 2? Nisi zadovoljna?... Ali ko šiša imunologiju, ja navijam za tvoj folikul da ovaj mjesec js u njemu obavi svoje pa da bude veliki plus~~~~~~
Siky :love2: žao mi je draga, neka tuga što prije prođe i samo hrabro naprijed!
ZO,Shanti, wonderwoman, tiki_a, rikikiki, sekica, fritulica, Monita, Maya, mu, prima, alec, LO, kbegicsi, sandra, Suncem.m., rebeca, Dodirko, ia30, Sonja
i svima koje nisam probrojala šaljem veeeeeeeeeeeeliku pusu i bezbroj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bebomanka, za tebe posebno, drž mi se do ponedjeljka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
andiko, ina 33 :*
Prepisujem...... ja lijenčinaCitiraj:
ZO prvotno napisa
ZO~~~~~~~~za folikulić, nemoj gubiti nadu, tko zna možda je baš ovaj puta bude dobitna kombinacija :*
ZO ja osjecam da je taj tvoj folikulic-jedan poseban folikulic koji ce sazrijeti u velicanstvenu JS i poci na sastanak sa sposobnim mladicem koji ce se potom u svojoj ljubavnoj igri, stopljeni skrasiti na mekanom,toplom mjestu i tamo ostati dugo-duuuuugoooooooo.... :love:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za prirodnu silu!!
siky jako mi je zao,draga.. :love2: Sto vise reci nego da IDEMO DALJE! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da uskoro uskocis u iduci plan!!
siky :(
Drage curice, svima vama kojima treba - po hrpica vibri~~~~~~~~~~~~
Komp mi je u kvaru i neću vas moći pratiti slijedećih dana :/
A ja prepisujem obe :mrgreen: i potpisujem.Citiraj:
Mariel prvotno napisa
Svima velika pusa i mislim da se nakon ovih silnih padova može očekivati lavina pozitivnih beta. I u tom pravcu ~~~~~~~~~~~~~~~~ do iznemoglosti :heart:
Dobro jutro. Neću nuditi kavu jer bolje da popijete nešto bez kofeina... Sok, čaj ili ili ipak kava?
siky baš mi žao. :(
bebomanka - znam da je teško i disati a da se ne razmišlja o ponedjeljku. Drži se!
Za sve žene koje imaju mrvice već kod sebe ~~~~~~~~~~~~~~~ da se čvrsto zadrže.
Za hrabre koje su tek prošle punkciju. Čestitam! Sve preživjele! :) To je ohrabrenje za nas koje idemo prvi puta.
A kikica imaš mrvica i za podijeliti :) Neka već prve budu bingo a za ostale se posllije obavezno pobrinite. Čekaju vas strpljivo.
Ne želim nekoga preskočiti pa neću nabrajati. Svima šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što skoriji uspjeh. :*
Dodirko, jutros i kava i čaj :heart:
bebomanka, za veliku betu u ponedjeljak~~~~~
iva_luca, nadam se kad središ comp, da ćeš naići na nove trudnice :)
Ja samo kratko da vas sve :* i posaljem Bebomanki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~ za sutra!
jutreko
samo da vampošaljem malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i veliku pusu
Svima :love: i ~~~~~~~~~~~~~~~~~
a Bebomanki da provede lijep dan :* ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Drage moje..... i ja vama saljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba,svima redom :love:
pikalice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cekalice PU~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cekalice ET-a~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cekalice Bete~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cekalice pocetka postupka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jutros od 06.00 bauljam po stanu..ali me to nije sprijecilo da obilno doruckujem..u to vrijeme ,pa sam onda opet zaspala oko 9.00 pa sve do 11.30 :shock:
Iako mi je sutra prvi radni dan nakon GO, ne mogu docekati to jutro..
bebomanka, teško je u ovom trenutku dati dobar savjet, ono kao budi smirena jer dan prije bete sve smo više manje u zbrka raspoloženju. Organiziraj još jednom neki dobar izlazak, pokušaj se naspavati i želim ti da nas sutra sve razveseliš lijepom betom~~~~~~~ :heart:
Bebomanka ~~~~~~~~~~~ za betu sutra!!! :) :) :)
bebomanaka ~~~~~~~~~za veeeeliku betu
~~~~~~~~~~~~~~~~za betu :love:
Bebomanka, :heart: [/quote]
bebomanka :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra
Bebomanka, drži se danas draga, drži se sutra prijepodne i dođi nam s dobrim vijestima :love: :heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bebomanka, šaljem ti milijun ~~~~~~~~~.
Bebomanka, ~~~~~~~~!
bebomanka ~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
bebomanka ~~~~~~~~~~~ za betu