btw ivarica MENE nije zbanala ,ima živce ko hozntrergere :mrgreen:
Printable View
btw ivarica MENE nije zbanala ,ima živce ko hozntrergere :mrgreen:
to ti je ovo zbogom :bye:
eh, da ne bi... ti bi odma tisuću riječi :PCitiraj:
MGrubi prvotno napisa
(megalomanko! :lol: )
Tu sam, tu sam, nemojte se bojati!
Stana uvijek gleda sakrit joj se nikaj ne da!
I ulažite u znanje!
S poštovanjem Stana
da nisi ti gospođa dragica s foruma.hr?
možda je ovo komercijalne naravi :lol:
prodaje dionice Znanja ili šta :lol:
Bubimirko, opet nisi popio lijekove. :mrgreen:
Koji je sad to rod vojske? :lol:
Tih dionica nema na tržištu kapitala :mrgreen:Citiraj:
MGrubi prvotno napisa
:lol: :lol: :lol:Citiraj:
Luna Rocco prvotno napisa
skoro sam upipkila svoj šlingani platneni uložak
je, točno! ja sam danas gledala izvještaj sa burze... :lol: :lol:Citiraj:
Stana prvotno napisa
il je sve prodano, ili su obustavili trgovinu zbog sumnjivih transakcija... :lol:
upipkila=upiškila
:lol:
odi van iz politike.... :lol: tamo pričaju o piškenju i kakanju... ( :shock: a možda nam se neki političar ubacio na forum!)Citiraj:
maria71 prvotno napisa
sad sam si stavila onaj s goblenom..... :mrgreen:
:lol:Citiraj:
maria71 prvotno napisa
Citiraj:
maria71 prvotno napisa
aaa vriiiišt :lol: :lol:
TI si znači jedna od tih roda-bombaša samoubojica s platnenim pelenama...
:lol: :lol:
sad se skoro i ja upiškila
a jadna nemam platnene...
ja sam šegrt roda
A Bože mili, koliko oftopičarenjaaaa!!!
Ne sviđa mi se Stanina retorika, ali pustite ženu da ima svoje mišljenje (kakvo god da je). Smeta mi nešto što se provlači kroz dosta postova: uspoređujete liječnički poziv s radom na šalteru. Ima jedna osnovna razlika, a to je da je svaka pogreška na šalteru ispravljiva i ne ugrožava tuđi život. Liječnik može kardinalno pogriješiti i time je njegova odgovornost puno veća, a time i opterećenost.
A što se tiče rašpanja noktiju-često dođem na šalter na kojem nema nikoga, a nije pauza, u 15:30 je nemoguće obaviti nešto u većini naših ustanova jer djelatnika nema, u trgovinama su često prodavačice zabavljene prepričavanjem zgoda i nezgoda s kolegicama i ne žure se previše obaviti svoj posao....
Ja i dalje zastupam mišljenje da se nikom ne ide pola sata pred kraj radnog vremena i ne namjeravam to raditi ako mi nije hitno.
Btw, zar moderatori ne vide ovo zašprehavanje u ozbiljnoj temi???? Nije vam bar malo neugodno????
(korisnica mim koristi uloške s krilcima, apsolutno nerazgradive i prezadovoljna je njima :mrgreen: )
ja sam si dobra s moderatorom i meni neće niš ;) :mrgreen:
A kaj sad, Stana vam izloži problem a vi neozbiljno zašprehavate. Bježite od istine. A lijepo vam pišu Aleksandra70vanja, Becky, Mim, Maria70. Vidite da ima ljudi koji ulažu u znanje. Ugledajte se u njih.
update:Citiraj:
mim prvotno napisa
anki je došla u 19,25, pacijente primaju do 20,00, radno vrijeme do 20,30
nije bila gužva tj. nije bilo nikog
dijete se razboljelo pred vikend, ako ne dođe kod doktora, preko vikenda će može ići samo na hitnu .... kak nije hitno?
i ja zastupam misljenje da je Anki isla 1h prije kraja radnog vremena,Citiraj:
mim prvotno napisa
a radno vrijeme je radno vrijeme bez obzira na hitnost i dan u tjednu
MGrubi me vec preduhitrila
nisam Opra .. ali u tebi čući puno potisnutog gnjevaCitiraj:
Stana prvotno napisa
Pa nije se razboljelo pred vikend. Bilo je bolesno i na moru?Citiraj:
MGrubi prvotno napisa
A misliš da si psihijatar?Citiraj:
MGrubi prvotno napisa
mim, ti buš ostarila prije mene... :lol: :lol:Citiraj:
mim prvotno napisa
Stana je svojim postom uspjela uvrijediti sve koji postaju ovdje na forumu, jer, kao, ne radimo svoj posao ni ne brinemo o kući, mužu i djeci već u slobodno vrijeme planiramo atake na sve druge koji ne nose platnene uloške, mooncupove, ne doje, daju djeci od 3 mj. keksice i med i sl. Nije valjda pomislila da ima i onih koji se u načelu slažu s onim za što se Roda zalaže, ali ne moraju a priori biti bombaši samoubojice. Ja recimo nemam ni p od platnenih uložaka i pelena, a o munkapu da ni ne govorim. A ovdje se osjećam baš ko' doma. :heart:
Oko topica smo mislim svi postigli konsenzus.
Na vratima piše rad s pacijentima do 20:00. Anki je došla u 19:25. Dr je trebala primiti pacijenta. Može se prijaviti Ministarstvu zdravstva i Hrv lij. komori.
Ostalo su sve replike na repliku.
pomješali su mi se postovi, pardonCitiraj:
Stana prvotno napisa
nije bilo bolesno, nešto je izbilo na oku,
svejedno su imali 35 min do kraja vremena kad primaju pacijente tj. 65 min do kraja radnog vremena
ne trebaš nakupiti dva kipera znanja da procjeniš da petkom za papirologiju trebaš još vremena pa da si staviš na vratima: PETKOM primamo pacijente do 19,00
:shock:Citiraj:
Stana prvotno napisa
žensku ovak postarati za godinu dana!!! :nope:
šta mislim .. ma bila u prošlom životu 8)Citiraj:
Stana prvotno napisa
:roll: što će se još desiti cccc a bila je tako mlada :lol:Citiraj:
sorciere prvotno napisa
sva sreća da ja nemam brojku uz nick.... :lol: :lol:Citiraj:
MGrubi prvotno napisa
Da, s problemom "starim" bar 2 mjeseca. Fakat je bilo užasno hitno :roll: .Citiraj:
MGrubi prvotno napisa
Mislim da Anki može biti sretna kaj joj doktorica nije održala predavanje o tome da se beba od 5 mjeseci ne nosi u čekaonicu koja je cijeli dan puna bolesne starije djece. Meni je recimo prvo to palo na pamet: zdrave bebe se ne nose među bolesnu djecu nikad pa ni u 19:25 u petak. I što bi bilo da je tamo bilo još petero djece, a od toga jedno sa šarlahom? Onda bi opalili po doktorici da ne odvaja bolesne od zdrave ili bi vam bio kriv zdravstveni sustav jer ne ulaže dovoljno u higijenu prostora?
Upravo zato postoje privatnici: dođeš kad hoćeš, platiš i postavljaš uvjete.
Ni za takav zaključak ne trebaju dva kipera znanja.
a da je išla na kontrolu kilaže? kako bi je odnjela u ambulantu? teleportirala bi je s ulaza :lol:Citiraj:
mim prvotno napisa
najmanje šta su mogli napraviti jest zamoliti ih da dođu drugi put
ali sam možda ja u zabludi kad mislim da obični ljudi imaju pravo da se prema njima ophode s respektom
ili to zaslužuju samo dr.sc. mr ....
Uvrijediti mi nije bila namjera,ali ne znam da li je vama svima koje ste se našle prozvane bila namjera vrijedjati( ako se drukčije mišljenje tako može nazvati) doktore i medicinsko osloblje i sve koje misle drukčije kako ja pratim kontinuirano.Ovaj forum ima pozitivnu stranu i namjeru ali u svim smjerovima.Recimo da ja nemam dlake na jeziku i nekako ne pristajem na kolektivnu svijest ovi što prate zvjezdane staze a vidim ima ih znaće ko su Borgovi.Ono što je primarna misija Rode sigurno je za pohvalu i tako treba ostati.Onaj ko se našao uvrijedjenim bit će ima i razloga,sigurno nisu svi jer svi nemaju isto mišljenje.Možda se malo zamisli dok sudi druge, istim sudom kojim sudi druge sudit će se i njemu.
imaš obraz ka đon od martensicaCitiraj:
Stana prvotno napisa
nakon onog šta si napisala mislim ... stvarno :roll:
a ovo kao nije vrijeđanje?Citiraj:
MGrubi prvotno napisa