Moram ići. Čujemo se sutra.
Printable View
Moram ići. Čujemo se sutra.
....pa me pitajte zašto moje dijete ide u vrtić kraj dvije žive i (donekle) zdrave bake u penziji....
odgovor je sljedeći: ako već moram nekome nešto prigovarati (a moram :mrgreen: ) da to bar bude onaj kojem plaćam da mi čuva dijete (a uz to ga ne moram ga "trpiti" na obiteljskim okupljanjima), a i bar znam da ga dok mene nema, nikuda ne voze bez AS :roll:
Kalu od prvog dana vozikam i to non stop u sjedalici i tako sad malog i vozim se s njima ak treba i na kraj svijeta sama bez ikog. ali moja mama ju je par puta izvadila iz stolice :evil: i sad kad je neko u autu ratujemo gdje je njeno mjesto za sjediti.
spašava me ( bar se nadam ) kazna. rekla sam joj da je kazna 500 kn bila, a da je sad možda i veća jer je prije godinu dana šogorićin tata platio.
Maruška u potpunosti te razumijem i s pravom si ljuta, a i ogorčena jer najgora pljuska je ona koju dobiješ od onog koji ima tvoje potpuno povjerenje.
ljetos kad si mi pričala o svekijima, samo sam uzdahnula i rekla MM da imaš bolji odnos sa svekijima nego ja s mamom.
iskreno ti želim da im je to bio danas prvi i zadnji put. javi nam kako je sve prošlo
Vece cure
Ja danas bila kod pravnice i teta mi rekla da dodjem za par dana i donesem kopije dokumenata koja mi trebaju i ljekarsko uvjerenje...
Jeli vama uzimaju original npr.diplomu ili ovjerenu kopiju?
Trak, cini mi se da si ti pitala,da to mi je prvi posao pos.poroda i pomalo me vec hvata panika(jer mi je to u biti opcenito prvi posao,radila sam samo 6mj. :oops: prije ovoga) i vec se brinem kako cu i sta?
Ajnu ce cuvati MM i nase mame po potrebi,od vrtica nista,uzasan je :x ,jako mi je zao,tamo bi vise naucila i igrala bi se sa vrsnjacima ali :/ ...
Yas pa Lucija je prelijepa vidim ja da se ona vec Ivanu uvukla pod kozu :saint: ,evo :* za svo troje
:bye: do sutra