Ha, si vidla?! Ovaj moj već po pravilu radi samo dečke (i sam ima jednog brata blizanca i još jednog mlađeg).Citiraj:
Irchi prvotno napisa
Ali složit ćemo vajda i curu ;)
Pitaš kak je biti trudan uz još jedno dijete (inače MM jučer cijeli dan proča, ajme još jedan ovakav hahar :lol: neka si je zamišljao mirnu curicu)
Ma uglavnom mi je super, mučnine su me gnjavile do prije desetak dana, dojenje me jedno vrijeme baš jako boljelo, ali sad se nekako sve smirilo. Patrik je super, često zna pokazivati na trbuh i pričati beba beba i davat mu puse. Super je i to što ga ne moram puno nosat okolo jer super hoda, trči, penje se po stubištu i tak. Jedino me nerviraju pelene, kakanje u njih (joj to mi je već noćna mora) i tak. A tantrumi su u nekim granicama normale za skoro dvogodišnjake.
Genijalan mi je osjećaj bebe u trbuhu, lupka i skakuće tako da ga kužim poprilično. A s obzirom na to kakav je bio jučer na UZVu, nije ni čudo. I ovaj će jurit za loptom izgleda.
Super je i to što sam se naučila pameti prvi put pa se sad ne debljam ko prasica (podsjećam na famozne 34 kg koje sam jedva skinula) pa sad jedem normalno i u 16 tjedana sam dobila samo 3 kg (školski).
Odoh, probudio se "big bother" . Evo link sa slikicama s jučerašnjeg UZV
Puse svima!!