Curice, ne rastajem se od Enye: i moja beta je negativna.
U strahu od ovakvog ishoda, napravila sam odmah nakon AIH plan i za sutra se naručila kod doktora. Pokušat ću se dogovoriti za histeroskopiju odmah u ovom sljedećem ciklusu (tj. ovome koji će početi za koji dan), jer inače, u onom tek nakon njega bi se moglo poklopiti s blagdanima... pa da me i tada odgode i onda bi se previše sve to razvuklo. A nakon toga mi je najavljen IVF.
I dobra vijest, iako smo se bojali da se spermiogram mm pogoršao zbog stresa sa svih strana, još je bolji nego prije (kad je bio također normozoospermia, ali sad su njegovi junaci još brojniji :D ). Eto, imam i tu jednu jako, jako dobru vijest...
Nisam plakala (točnije, nisam baš puno plakala :mrgreen: ), cijeli dan sam lunjala gradom, imala sam i topao prijateljski zagrljaj nakon negativne bete... u stvari, ovo je bila najljepša negativna beta do sada.
Spremna sam odmah za akciju, da mogu, dogovorila bih odmah sutra AIH ali moj doktor nije spreman za dalje dok ne napravi histeroskopiju i makne taj polip, pa ću mu udovoljiti. ;)
Puno vam hvala za sve vibrice i sve misli... :* :love: :heart:
I nadam se da će što prije ovih dana ovdje biti još jedna dobra vijest kao Tiina. :heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~