annie84 prvotno napisa
Hm...meni nije jasno koji je smisao ove teme. Bila je već tema o kontracepciji na kojoj sam isto izrazila svoje mišljenje. Svi bi vi oko vruće kaše, ali da se ne opečete. Vidi ti to- 21.st, 2008. na pragu, kondomi se kupuju jeftino, zdravstvena skrb osigurana, različite vrste kontracepcije- ali ne...čemu kontracepcija? Ako se igrate, onda budite spremni preuzeti odgovornost za svoje posljedice.
Poslije neodgovornog i nepromišljenog sexa, ne vidim mjesta kajanju. Oboje ste znali što radite. Čudno da svi ljudi koji PRAVILNO koriste kontracepciju, ne dobiju djecu neplanirano.
Ti si imala dvoje u godini dana- željeno? Opravdavati se sad na bolest je glupost po meni. Alergije? Imam ih i ja. I puno veće probleme od alergija. Ali ne, ne bih pobacila. U biti, ne bih se dovela u tu situaciju. Jer vidi vraga, ni ne moraš. I to ne apstinencijom, nego samo da malo upotrijebis glas razuma i kontracepciju.
A prekinuti snošaj- očito ga netko ne zna primjenjivati kako treba.
Moj savjet je da malo razmisliš o svome životu, ne mislim ovdje na abortus, nego na opravdanja-nemam novaca i imam alergije, pa eto ne želim treće dijete u dvije godine. A i muž ne želi..ali kladim se da muž ne želi ni kondome...eto..dakle, mislim da sam došla do konkluzije...