vau! prava cura! :)Citiraj:
Liebe prvotno napisa
Printable View
vau! prava cura! :)Citiraj:
Liebe prvotno napisa
je, prava je...
Jedino kaj ja ne kužim od čega je tolika jer je jako izbirljiva kad je hrava u pitanju, a stalno je u pokretu.
Evo, sinoc sam konacno izvagala Asju :mrgreen: teska je 16 kg, a visoka je oko 96-97 cm, nisam bas sigurna (mjerila sam je krojackim metrom :lol: ), ali vidim da je dosta visoka, visa od vrsnjaka, pa cak i od nekih starijih.
izgleda od juhice ;)Citiraj:
Liebe prvotno napisa
izgleda od juhice ;)Citiraj:
Liebe prvotno napisa
Juha je zakon!!!
Nego, mame kaj velite na neku kavicu i druženje dječice sada kad dolaze topliji dani...
:D
Asja i Tia bas ste velike cure! (onaj sokirani smajli mi je previse sokiran)
:)
Sto mi se ne jave Maureno i Vid, oni su bili nasa kategorija.. :)
evo nas !!!
Vid ima oko 12 kg (izvagat ću ga sutra)
a visok je oko 88-90 cm a možda i više (isto tako, izmerit ću ga sutra) :mrgreen:
u principu ništa ne jede ili pojede nekoliko žlica i to je to
ali zao na ssve uništava i već smo ludi od njega i njegovih ludrija
Bas sam gledala na WHO Anthro (kalkulator tezine/visine po WHO standardima), Novi je na 26 percentili, a odnos tezine i visine mu je idealan.
Znaci, sitnis, ali nije mrsav!
Evo nas na brzaka...Nisam se dugo javljala, ali na poslu nam je ograničen pristup netu, a doma se niti ne sjetim upaliti komp iako puno mislim na sve Vas.
Matija je visok 95 cm i ima 14 kg. Pusa svima, a ako ćete se nalaziti molim da mi javite na mobač. Plizzz
maureno ima možda nešto preko 12kg i cca 86-88 cm...sitni na mamu :lol:
jedva čekam a krenu ročkasi jel onda se svi nekako više manje skupimo
i mi smo za druženje kad dodju ljepsi dani!!
Super za druženje. Čim se malo ustabili toplije vrijeme organizirat ćemo nešto u popodnevnim satima. Koji dio grada (Zbg) preferirate?
Citiraj:
Liebe prvotno napisa
a čuj ...........centar ako mene pitaš :)
hm, još nisam izvagala ni izmjerila sina,
moram dati Ani "nalog" da to učini umjesto mene :oops:
može centar jel ću otići do mirte prvo na kavicu a onda skupa možemo na druženje :mrgreen:
ma vec kad smo kod mirte na kvici, budemo i svi ostali tamo sa djecurlijom (ima ona lijepu veliku terasu)!! :mrgreen:
ja dosla samo objavit da vec 2dana ostajemo u vrticu bez suza !! :D (daj Bože da potraje)
i meni odgovara centar :) , ali samo vikendom