U Jelenovom dućanu s obućom u zagrebačkim Gajnicama imaju rasprodaju kožne obuće.Ima svakakvih modela čizama,vrlo kvalitetnih,od prave kože,a recimo za curice ima smeđe,moderne,kožne čizmice za 90kn u veličinama 31-33.
Printable View
U Jelenovom dućanu s obućom u zagrebačkim Gajnicama imaju rasprodaju kožne obuće.Ima svakakvih modela čizama,vrlo kvalitetnih,od prave kože,a recimo za curice ima smeđe,moderne,kožne čizmice za 90kn u veličinama 31-33.
Velicina za 4g, rozi, debeli, onako kao zimska jakna bez rukava. Cijena: mislim da je bio 140kn.Citiraj:
Teica prvotno napisa
Da, prekrasne su potkosulje, samo su nekako male - ja sam za H (3g i 95 cm) uzela velicinu 6-7 g - 122 cm. I taman su joj - po mom ukusu, pokrivaju kriza. :mrgreen:Citiraj:
iridana2666 prvotno napisa
Jesu to one potkošuljice koje su koštale 80kn?Citiraj:
Deaedi prvotno napisa
Je, bas te. Tanje naramenice sa cipkicom, sa 80kn na 40kn.Citiraj:
Tanči prvotno napisa
što bi ja onda za moju V, 4.5 godine 115cm trebala uzeti 150?Citiraj:
Deaedi prvotno napisa
H trenutno nosi Upss potkusulje iz BC Brezica, 116 cm. Ove 122 cm iz M&S su 2cm dulje. Meni se sve potkosulje koje bi joj trebale odgovarati po broju, npr. za 4g cine kratke. Ne vidim svrhu, ako su, kad se sagne, kriza gola. Trpam potkosulju u gace ili strample.
..ajmo Fiumanke!-kako stoje sa sniženjima u Toweru?... :mrgreen: ....ima čega?
Vž-Iana do 50%.
Vidjela sam u butiku Total Look u Importanne centru (kod kolodvora) bijeli kaputić na sniženju. Cijena je 669 kn, a popust je 50%, dakle 335 kn.Citiraj:
smile8 prvotno napisa
Do butika se dođe pokretnim stepenicama na -1 razinu (valjda sam dobro rekla, gdje je TL, Turbosport i DM.
u kojoj :?Citiraj:
ivarica prvotno napisa
na svima pise 30% :/
ono sto sam ja vidjela za Ianu je da je samo par stvarcica snizeno 50%, ali doslovno par, a ostalo 30% i zato su napisali do 50%
ja danas kupila u benettonu majicice za 37kuna!! :D
bucka u kojem?
u ilici!!!
di i u ilici ima benetton
izmedju Trga i Frankopanske
djecji benetton u ilici, nasuprot gunduliceve tj. par metara prema trgu kraj heruc galerije(kad ides prema Trgu na lijevoj strani Ilice)!!Citiraj:
bucka prvotno napisa
te koje sam ja kupila su obicne u raznim bojama, bez natpisa, slikica i sl. ,a preslatke su!! (te su im najjeftinije)
to je ono kaj mene izbezumljuje na našim sniženjima: U H&Mu su obične majice 7 ili 8 EU, sada se baš ne mogu sjetiti koliko sam platila dvije majice za K. Bile su u komletu jedna ružičasta i druga siva na zvjezdice.Citiraj:
bucka prvotno napisa
Pišem o normalnim cjenama ne onim na sniženjima. Meni je benetton u Zagrebu turbo preskup: na sniženjima je cijena kao redovna cijena u H&M.
Malo sam oduljila, ali meni se to ne čini jeftino
da,ali beneton i hm nisu isto.
nisu, H&M je boljiCitiraj:
Rayna prvotno napisa
točno, meni je hm bolji! a evo i zašto - iz benetona mi se roba više puta smanjila i pustila boju. iz hm-a nikad ništa, ako je crveno i piše da se pere na 60 onda bez straha to mogu napraviti, nema šanse da pusti boju. to je što se kvalitete tiče, o kvantiteti neću ni govoriti (mali milion vrsta čarapa, gaća, majica, svega). ljetos sam morala starijoj curki kupiti trenirku, bila sam u benetonu i neki ljudi su svojoj curici kupili garderobu za tu sezonu - dakle, sve ono tipično što ja curama kupujem u hm - prodavačica im je zapakirala u jednu veliku vreću - opet, količinski onoliko koliko ja njima kupim - i izvalila cijenu 2500 kn :shock: (naspram mojih cca 130 eura).Citiraj:
Rayna prvotno napisa
paci, potpuno se slažem i uopće ne kužim ta naša sniženja. Benetton je samo primjer, a ima ih još
NanoiBebasad da ti malo mast vadim - a tek londonska sniženja ;) ...na koja sam se nabrusila, idemo za tjedan dana
najbolja sniženja su ipak u Americi.Citiraj:
paci prvotno napisa
Nemoj više, em patim za putovanjima em za kupovinom
Zato sam ja ovih dok traju "sniženja" izignorirala Benetton i kupila stvari od (meni) puno kvalitetnijeg, normalnijih brojeva i jeftinijeg Esprita.
Paci, blago tebi. :)
ovo sam zaboravila napisati,Citiraj:
AdioMare prvotno napisa
i lijepo se provedi!!!
A ja, pak, ovo.Citiraj:
NanoiBeba prvotno napisa
hvala, nadam se :* izvještaj slijedi
sad bas vidjeh: obicna jednobojna majica u tl-u kosta 40kn!
pa onda radje kupim benetton za 37!!
:* thx na trudu,svratit cu slj tjedan,jos da samo maaaaaaaalo snize, bilo bi mi taman :lol: .Citiraj:
Dijana prvotno napisa
tako i jaCitiraj:
bucka prvotno napisa
Ali Benettonu je jako opala kvaliteta u zadnjih godinu-dvije.Majice su sve tanje i tanje,nekako krpaste,iako nađe se i dobrih stvari,a to su uglavnom i skuplje stvari proizvedene u Italiji,a ono na čemu piše da je iz KIne,Turske i sl. im je koma.Tak je i s vešom,moja kćer obožava Benettonov veš i kupila sam joj dvoje bokserica za neku sitnu lovu još prije sniženja,ali ne valjaju ništa,ma katastrofa kako je to loš materijal,razvlače se ko kauguma.Dok recimo isto u Benettonu bokserice sa Silvesterom po njima,kvalitetno napravljene,od kvalitetnog materijala koštaju 75kn i to jedne,a potkošuljica 95kn.Slažem se da je H&M puuuno kvalitetniji i s njihovim vešom mi se nikad nije dogodilo da se razvuče,a ja neke H&M-ove bokserice nosim doslovno godinama.
Baš 50% se odnosi samo na veličine 12 i 14.Citiraj:
dadls prvotno napisa
U Funky Fish popust 30-50%, u butiku Urban Republic pernate jakne po 99 kn.
robica za klince: benetton, iana - 30%, okaidi od 20-50%, M&S do 50%. to je ono sto sam ja vidjela prosli vikend.Citiraj:
LeeLoo prvotno napisa
u M&S ima zgodnih stvari, Iani takodjer (cijeli asortiman), benetton u Toweru je koma. u odnosu na onog na Korzu - los, nikakav, jadan izbor.
mi jako puno kupujemo u benettonu. sad su rasprodaje 50% (nizozemska) i kupili smo za 160 eura 3 para hlaca, 10 zimskih majica i jaknicu od flisaCitiraj:
Tanči prvotno napisa
sve hlace idu uredno u susilicu i uopce se ne ofucaju. sa majicama nisam eksperimentirala jer pise da ih se ne stavlja u susilicu
Kupila u M&S,bio 340kn i snizen na 130kn 8)Citiraj:
Teica prvotno napisa
Tamno plavi,debeli,i u kompletu s njim dobijes crvenu majicu sa kapuljacom.Fora je.
Gdje u Zg ima geox za odrasle, i da li je i tamo popust sada?
Gdje u Zg ima geox za odrasle, i da li je i tamo popust sada?