nisam mijenjala u profilu, nisam se jos dovoljno ovdje udomacila. :)Citiraj:
thalia prvotno napisa
Printable View
nisam mijenjala u profilu, nisam se jos dovoljno ovdje udomacila. :)Citiraj:
thalia prvotno napisa
ima li koga u gradu i okolici?
mi bismo se malo družili...
mi smo tu :D
i mi. još se posao nije zahuktao pa imamo vremena :)
tko je za kavu u petak? :mrgreen:
Mi smo za nešto, iako možda ne toliko za kavu koliko za trčanje među stolovima :)
ajmo onda trčati među stolovima u petak :D
gdje i kad?
ja sam na zametu
no nije nam teško doći negdje do grada
ujutro ili rano poslijepodne pretty please, kasnije se vraćamo u Ck!
i mi smo za,mi smo na viškovu,pa predložite mjesto,a paše nam ujutro čim ranije :D
odlično!!
jedva čekam 8)
ja ne znam nikog od vas :(
možemo se naći na vrhu kauflanda? da li vam je rano u 9,30? dok još nije baš jako vruće.
mi stižemo
:D
o da
stižemo!
nije prerano, što se nas tiče može i ranije 8)
ne vjerujem da ćemo stići do 9,30.moram peljati svekije prije 9 kod dr.u grad(sada mi javili :evil: ),možda ako im nebude gužve i stignemo malo sa zakašnjenjem.
Ima li koga za drugu, popodnevnu smjenu? Oko 18?
mi nemremo popodne jer smo u Ck. Magriz, stižete?
ovo ko da sam ja pisala bila sam u Ri 5 god i to na FTHM!!! aaaaCitiraj:
M.a.r.t.a prvotno napisa
i sad mi fali...Ri naravno, FTHM ne!
malo sam vam se ubacila u dogovore :)
ja sam u subotu u Ri , pa ako vam se dogovor premjesti za sub....
otpalo nam prijepodne sutra :( ... može poslijepodne.
Balarosa - može Trsat. čujemo se
subota može, bilo ujutro ili popodne
morena - ti si sad u zaprešiću, ili sam pobrkala?
ah Rijeka :heart:
:(
Drugi put ...
da, zivimo u zapresicu sad :) , ali idemo na Krk pa cemo stajat u Ri u subotu (ja se nadam). skicnem jos sutra tu da vidim sta ste se dogovorile pa vas mozda dodjem pozdravit :)Citiraj:
magriz prvotno napisa
ako je Trsat sutra popodne u igri, nemojte nas zaboravit :mrgreen:
onda nam dođi... :)Citiraj:
thalia prvotno napisa
pozdrav svima!!! evo i ja se prijavljujem... :) bude li neko druzenje i mi bismo se rado prikljucili. malo smo usamljeni u naselju bez parkica...
Lolipop, gdje ste vi?
Kako je bilo u Mađi :P
hej! :) sve znas... bilo je suuuuuuuper! nikad bolje. jeste li za druzenje? pisem pp.
evo dodala sam se ;)Citiraj:
lali prvotno napisa
I ja sam u RI i jako sam ZA autosjedalice pa ako postoje kakvi leci ili plakati rado bi ih poljepila po našem vrtiću i ambulanti.
Ako se ne varam sutra je preglde AS u Kostreni pa ako koja od vas dolazi neka ponese, vidimo se tamo.
MI bi se isto upisali ali ne znamo kako :)
inace bi bilo lijepo dogovoriti se da zakazemo jedan veliki sastanak/druzenje svih ri roda cisto da fotkamo, upoznamo, druzimo...
Mi smo u Ri povremeno, dolazimo sljedeći vikend i ostajemo cijeli tjedan. Bit ćemo redovni na plaži u Ičićima, pa ako se tko zaleti...
evo da se i mi malo javimo :)
ima li netko za druženje u centru grada? :mrgreen:
Mi dolazimo u Ri večeras, tamo smo par dana, ako je netko za kavu.. :)
Na zametu smo. :D
serpentina :D za kavu spremni!!! nažalost sutra ne možemo, jer smo malo zakurili, pa da ne dijelimo viruse uokolo... ali, nadam se prekosutra. eh da, riknuo mi je mob. ipak, fiksni i dalje preživljava. ionako smo kući. bilo bi super da se vidimo. :*
Ni mi sutra ne možemo, ali bit će dana :wink:
Pričala sam joj već kako će vidjeti svog prijatelja Lollia i kako će se družiti lijepo :)
Sutra ujutro vas zovem, tj. kad se vratim iz landranja :mrgreen:
Još netko? Možemo neku grupnu kavu :)
...pozdrav svima... može jedno pitanje za Riječanke... da li možda znate hoće li ubrzo možda biti škola dojenja u Rijeci ili možda neka radionica o platnenim pelenama...
...hvala unaprijed... :D
trebalo bi uskoro i jedno i drugo :)
za početak pelene:
U ponedeljak, 24. studenog 2008. s početkom u 17 sati, u u Domu zdravlja u Cambierievoj ulici br. 2 na II katu, u Rijeci, održat će se radionica o platnenim pelenama.
Svi zainteresirani za korištenje platnenih pelena moći će iz prve ruke čuti informacije o njihovim prednostima, tips & tricks kako ih koristiti i održavati, te pogledati i opipati primjerke Rodinog branda - platnene pelene "Rodina pusa". Po prvi put i nova pelena - "Nježna pusa" + wet bag (razni uzorci) + zaštitne gaćice!
Zbog ograničenog broja polaznika molimo vas da svoj dolazak najavite na broj telefona 098/1724495.
Predviđeno trajanje radionice je 90 min.
Veselimo se zajedničkom druženju!
Je li netko za druženje sutra ili u nedjelju? :)
mi smo na žalost bolesni.drugi put!Citiraj:
iridana2666 prvotno napisa
Samo da se javim svim rijeckim forumasicama. Ja sam iz Ri origigi ali zivim u Novom Vinodolskom (tocnije selu 4km iznad novoga zvanom Donji Zagon), bilo bi mi jako drago ako bi netko organizirao kakvo upoznavanje, druzenje ili sl. da znam za to pa mozda kada nagovorim muza da me odbaci u Ri i dodem. Inace sam u 3oj trudnoci (15 tjedan) i bi bi lijepo popricati sa drugim mama ili onima koje ce to tek postati.... Nadam se da se uskoro i vidimo ;)