Dexametasone je kortikosteroid i daje se za kontrolu upalnih procesa. Za ovo što pitaš nemam pojma, ali kortikosteroidi imaju nuspojave, pa treba biti oprezan. Tu ima jako puno varijabli, pa treba dobro odvagnuti prednosti i nedostatke.
Printable View
To znam ali je takva preporuka.mora se sanirati stanje.
Koji je način izbacivanja iz tijela neka posebna prehrana.......
Stanje je takvo da se sad ne smije reći ne. Počela je terapija intra i t skoro tabletno naknadno
Navodno trebat će par mjeseci to uzimati ali vidjet ćemo
Znači zanima e što brze izbacivanje iz organizma kad jednog dana bude potreba za manje
Nadam se da će se javiti netko od medicinara, tko bolje zna... Ja znam uglavnom isto sto i ti znaš, da kortikosteroidi mogu maskirati bakterijske infekcije, kao i gljivice. Zbog toga je pametno umanjiti korištenje rafiniranih šećera u prehrani. Ne znam kako se može ubrzati eliminacija kortikosteroida iz tijela, a nekako mi se čini da to i ne bi trebalo činiti. Skidanje s visokih doza ionako se mora napraviti postupno i polako.
Prehrana-možda da malo pogledaš makrobiotiku,ali treba se savjetovati s liječnikom.
Budem i ja mislim da bi trebala biti lešo bezbijela klopa
Ali do prestanka korištenja će još vremena proći
Kortikosteroidi ruše imunitet, a skidanje s njih ide polako smanjivanjem doze do potpunog ukidanja.
Sve to treba raditi u suradnji s doktorom.
Ajde trebam opet pomoć
Operacija napravljena trenutna doza 2puta8
Muskularno bolnički uvijeti
Sutra otpust
Čitam da treba smanjivati postepeno 50 posto kroz neko doba
Može li točno sheme smanjivanja dio netko zna
Hvala
Doktor će to objasniti i napisati u otpusnom pismu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ok hvala
U našem slučaju
Od 2puta 8
Tri dana ,2 puta 4
Tri dana 2 puta 4
Jučer kraj
Bekon više od tri mjeseca uzimanja lijeka.sto venozno,što tabletno,što mascularno
Sretni kaj je jedan lijek iza nas