:naklon: :naklon: :naklon: :naklon: :naklon: :naklon: :naklon:Citiraj:
traktorka prvotno napisa
Printable View
:naklon: :naklon: :naklon: :naklon: :naklon: :naklon: :naklon:Citiraj:
traktorka prvotno napisa
Ok,ok...ima smisla. Kad budem velika i basloslovno bogata ,lako ćemo se dogovoriti 8)Citiraj:
Maruška prvotno napisa
mom daj komp i ja ziher, mogu komadi goli hodat al nevidi provjereno :mrgreen: :lol: :lol:Citiraj:
Maruška prvotno napisa
Sigurni sa mladim dadiljama okolo? Are you sure?!?!? :shock:
Kažem vam ja... Treba im nešto dati da rade...
Već bi mi nekaj smislile. Damo im zadaćnicu "kako me malteretira moja žena" :lol:
Preeeeeeeeeeeebujna mašta, za moj pojam.....al da bi pasalo - pasalo bi ;)Citiraj:
traktorka prvotno napisa
Al znaš kako se kaže - najbolje stvari su ionako besplatne, tako da gdje ima volje - ima i načina....kad se male ruke slože, sve se može, sve se može........i tako dalje..........al kad malo bolje razmisliš gdje je dobra organizacija sve je izvedivo. Daj zamisli da nam je prije godinu dana netko rekao i da će Luce dobit ZPB poklon.............hm, nikad se ne zna ;)
Moj bi s g. Traktorom pregledavao profi fotoaparate - Trak i ja smo riješene - dalje............ :lol: :lol: :lol:Citiraj:
Maruška prvotno napisa
Moj bi npr. mogao s mialM i yasM razgovarati o novostima u autoindustriji... :/
može i to ali daj mu da se igra i stvar riješena čak netraži ni jesti ni pitiCitiraj:
Maruška prvotno napisa
i jedan veliki :P onoj gore što sam ju pozdravila jer nas opasno špija radna žena :roll: