frida..znam..sve ja to znam..ali ..uvijek ono ALI :mrgreen:
ne,u vrtiću joj naravno ne miksaju nego sama čitaj SAMA sjedi za stolom i kaže teta uglavnom pojede juhu ali zna pojeti i ono "kruto" tipa tjesta..meso neće! pojede tamo i jabuke,naranđe,banane,petit kekse...bez problema...
ali...
kod kuće druga priča :mrgreen:
ima svoj mali stolić pa joj ja kažem ajmo papati kao u vrtiću,stavim joj lijepo tanjur sa žlicom a ona nekada samo nekada prihvati i pojede koju žlicu a inače pljusne odmah dolje :(
za našim stolom neće sjediti jer premala je za na stolicu a u svoju hranilicu NIKADA nije htjela.jedino ak sjedi na meni ili MM pa ju hranimo..
juhicu još hoće pojesti tu i tamo ali MESO nikada..dakle da joj nemixam nikada ne bi jela meso.. :roll:
znam da je pogrešno mixati ali tako barem pojede i unese sve potrebno ZDRAVLJE u sebe a ni nezna da je unutra recimo grašak i sve zdravo..
ovako ga neće ni pogledati niti joj je zanimljivo hvatati ga rukicama jer ne voli imati prljave ruke :mrgreen: da-drugi problem....
predugačak post ali nikako da napišem sve...
nije stvar u zaprljanoj odjeći niti kuhinji tj ručamo u dnevnoj sobi već tome da ona NIKADA nije imala želju za hranom ni kao beba!
kraj nje može stajati tona slatkiša,čokolade i ostaloga-NIKADA neće uzeti :mrgreen: to je dobro..ali to je problem jer tako ni MESO ni ostatak hrane je ne privlači da stavi u usta.....
uf...raspisala se ja :)