aaaaaaaaaa ne, pa kaj ti ne znaš da se to ne smije :lol: :lol: :lol:Citiraj:
Modesty Blaze prvotno napisa
al zato kad se vratiš sa skijanja mogli bi na onu kavu ;) :mrgreen:
Printable View
aaaaaaaaaa ne, pa kaj ti ne znaš da se to ne smije :lol: :lol: :lol:Citiraj:
al zato kad se vratiš sa skijanja mogli bi na onu kavu ;) :mrgreen:
:sing:ČESTITAMMMMMMMMCitiraj:
Stijena prvotno napisa
pa to su divne vijesti
:oops: :mrgreen:Citiraj:
apricot prvotno napisa
Nina ne povlačiti osoblje za jezik :x :roll: :*
Stijena :shock: ostaje nam još nepokolebljiva Trak a tebi ČESTITAAAM!!!! :D :D :D :D :D :D
Ti smiješ kavu? ;)
Ideeešššš Stijena pa ČESTITAM od :heart:
Baš si me iznenadila a bila je gotovo glavna nepokolebljiva :P
SUUUUPER!!!!!! :*
MB-molim te,odakle ti da ja još ostajem? Ima bar još 5-6 nepokolebljivih a ja sam rekla da za sada ne mislimo imati drugo :/ a o trećem naravno nema ni govora :lol:
Stijena, ČESTITAM na malim slovima :mrgreen: :love: :*
O mojim malim slovima bi se moglo pisati kad pređemo u "viši razred" (3-6) :P
Jučer bila sa Jurom kod specijaliste na pregled.
Sad mu je i desno uho crveno :shock: :? , lijevo i ne toliko. Boli ga, navodno zato što mu sekret (od kojega ni s na pomolu, ali ko zna šta se događa iza :/ ) spušta na bubnjić pa ga boli.
Baš mi ga je milo tako gledati :(
Stavljati efedrin kapi, prskati fiziološku u neograničenim količinama, antibiotik do petka (10 dana)
evo plačem od sreće, sva sam se naježilaCitiraj:
Stijena prvotno napisa
:D :D :D
draga čestitke od :heart: i naravno TM i Patriku
:*
Bokić!
kako je ljepo ovako sitna slova u rano jutro vidjeti
jednom sam napisala da bi baš zbog nečeg ( al ubijte me ako znam ) Stijena mogla biti prva :mrgreen: :* :heart:
Stijena-ajd da ne razbijamo glavu-odmah nam kaži šta da ti kupimo za poklon :lol: :lol:
Wana-~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uho :love:
A mi bi mogli dobiti bracu ili seku kad pređemo u 6-9 8)
Trak za poklon :lol: :klap:
6-9 :x :nope: prevelika razlika il ti meni šparaš put za osijek :mrgreen:
wana ~~~~~~~~~~~~~~~~ za Jurino uheko
Pridružujem se čestitkama i potpisujem Wanu :) !!!!!Citiraj:
wana prvotno napisa
8) hm, pa ne znam baš da se mene imalo u vidu među prvima, koliko se sjećam na nekakvim skorašnjim prognozama sam bila daleeeeeeeeeeko iza splićanki, ali to ti je ono što je rekla trak.........ja šutim i radim :lol: :lol: :lol: a možda ćemo i zajedno u trudnički šoping :lol:
Baš sam jučer uvidjela da s obzirom da mi je ovo ipak ljetna trudnoća za razliku od prve, imam dvoje zimske trudničke hlače i svega par bluzica (koje sam btw. kupila u h&m nakon što sam rodila, ali bile su mi preslatke :lol: ), tako da ću za koji mjesec morati do graza (ak ću bit u stanju) :raspa: teško mi palo.
Poklon? Ne znam nisam još u tim aspektima...........trebam još proći fazu panike kad me ćopi, onda ću tek početi razmišljati o tome.....pitaj me za par mjeseci. :lol:
a kad smo već kod sitnih slova, stvarno, a di nam je bera, ništa nam se ne javlja..... :?
Stijena-pa to će biti djevica :D :D ako bude kao ja- jao si ga vama :lol:
Potpis je super !
I ja ću do Graza u shopping uskoro (proljeće ipak dolazi ne? ;)).
a ja,imaš kakav predosječaj za meneCitiraj:
**mial** prvotno napisa
Jučer me zove poznanica koja ima stariju curu a nedavno je rodila dečka i sva jadna me pita (pošto zna da smo mi imali nespavača) što da radi jer se mali stalno budi? Naravno da nema odgovora,ali eto Stijena ima nade za vašeg bebača. Pošto je Partik bio nespavač,možda ovo bude veeeelika spavalica!
A za trudničku garderobu te kužim-ni ja nemam ništa ljetno,samo deblje stvari koje sam uglavnom isposuđivala drugima a nisu mi vraćene :roll:
Mare-jel sve bilo u paketu?? Javi da ne brinem!
Nina imaš nam nekaj za reč? :mrgreen:
Lako se tebi sprdati sa drugima. Ti si svoje odradila :PCitiraj:
Kako Domagoj? Jesu konci vani i do kad je oporavak?
Onda ćemo skupa ;)Citiraj:
da, bit će djevica i moram priznati da mi je to nakon bika, pravo osvježenje - već sad znam da će sigurno blje spavati nego patrik.....koji btw. još uvijek ima svojih starih epizoda. Još uvijek mi ne padaju preteško jer u prošloj trudnoći me odmah ćopilo spavanje, a za sad se još uvijek držim u gabaritima jer sam u protekle 2 godine i 8 mjeseci :shock: potpuno odučila od pravog (pogotovo onćnog) odmora. Sve u svemu - u ovom tempu života ostati trudan (i to skoro od prve :mrgreen: ) pravo je ČUDO!
A da ne pričam kako je preeeeekrasno to da me (opet) svi (čitaj: MM, pa nadalje) nose ko malo vodice na dlanu :mrgreen:
Jedino mi je malo :/ nosit patrika, dduše ne nosimo se već neko vrijeme skoro uopće, ali moraš dijete dignut iz kreveta, u krevet, na zahod (iako ide i sam :mrgreen: ).....a kad MM nije u blizini ili spava, onda on baš zapne za mene..........yas, kak ste vi to rješavali?
neeeeeeeCitiraj:
vidim da Mial ima nekih vidovnjačkih sklonosti pa se interesiram
Ja i dalje računam na jesenski trudnički shopping u Grazu. 8)Citiraj:
Stijena prvotno napisa
trak, stiglo je, naravno. Zaboravila ti reći, oprosti. :oops: p.s. Kako su mi lijeeeepe!
Mare-stvarno su mrak ,čak je i mm rekao da su super (onda znaš da jesu iako je on boarder) a vidjela sam da su i snižene. Ma super!!
Jeste Lovru iznajmili ,gdje ,koliko para...?
Ja jučer kupila Roku buce za nagodinu (znam,znam,totalni sam frik) za 80 kn u Šimeckom broj 31 ali mi se čine puno manje pa me strah,ali nema veze...vidjet ćemo kako će mu noga rasti!
Baš smo sinoć bili isprobati opremu za dječicu i wanu, tu kod nas - u Splitu. Opremu preuzimamo u petak navečer. Komplet za djecu za tjedan dana košta 360kn (Lovre je dobio Alpina pancerice - broj 26, mislim čak ovogodišnji model i Salomon (?) skije). Baš je ekipa u servisu komentirala kako i nemaju manjih pancera i kako su njih dvojica među manjom djecom (domaćom :mrgreen: ) koju su vidjeli da idu na skijanje. Istina, ovaj komentar je bio upućen Lovri jer je Jure 10 cm viši (dobro, malo pretjerujem) pa izgleda barem pola godine stariji.
A skije... Prije Nove godine je bila još bolja akcija - 200kn manje... Samo dok se ja odlučim... :roll:
Lovre i Jure idu na skije :shock:
ja mislim da se patrika ne bih usudila staviti.........ipak je teško s tim "rukovati". meni osobno je najgore bilo ono jedna noga na jednu stranu, druga na drugu - i iduuuuuuuuuu one same :lol: pa daj ti sad njih nađi da ih spojiš, a kad jednom i krene - o zaustavljanju niti neću, mislim da se ja ipak ne bih usudila ...ali ajde dobro, da i to vidimo!