studeni prvotno napisa
Mislim da je sramota da u privatnom rodilištu rade tako needucirane i neobrazovane primalje. Valjda ih zato ne spominju ni u jednom članku, samo su popratna radna snaga, nužno zlo ili..? Svaka od njih bi morala znati za sve one studije o besmislenosti klizme i rutinske epiziotomije al očito pojma nemaju niti se "apdejtaju" u svojoj struci. Također, trebale bi znati da dijete ne pati bez nadohrane nego bez mame. Onda, one dobre su Kristina i koja još, al ova koja to nije je samo S! :evil:
Svim doktorima i primaljama se nabrajaju imena ali ona je anonimna a učinila je bez pitanja ono što se u svijetu smatra - seksualnim zlostavljanjem putem bespotrebnog unakaživana spolnog organa! Svakako su trebali imati pismeni pristanak za tu epiziotomiju. I ako žena ne želi epiziotomiju, primalja koja nešto zna vjerojatno je obavještena o položaju u kojem bi žena morala biti, a to nije nikako ležeći na leđima. O tome da dijete nije potrebno stavit na prsa i slične nebuloze nisu ni za komentirat.
Eto, upala sam bez veze i onda išla čitat sve o tom privatnom rodilištu i morala sam komentirat jer mi od te nepravde cijelo vrijeme raste knedla u grlu. Naprosto sam zgrožena!
Sad kužim i njihovu spiku, na pregledima slatki i ljubazni i puni obećanja, ali žena koja rađa je nemoćna a osoblje ima MOĆ. I još uvijek ju obilato koriste, na svoju sramotu.
S_i_r, napravili su ti epi. bez pitanja i pristanka. Ako su s cijenama kao u Austriji i sl., onda bi trebali biti i u tome. Tamo se zna što slijedi kad nešto tako napraviš...
oprostite na epskom postu ali lakše mi je pa sam sad od ovoga :evil: postala ovo :(