Kod koga ići?
Printable View
Razumijem zazor. Meni je Tea u Fajferu proljetos savršeno napravila, nikakve komplikacije nakon, bila mirna 3 mjeseca. Nažalost moram čekati da se vrati.
Kad bi bar naišla na nekog tko bi mi rekao kako to liječiti.
Ovako, dođeš, oni odrade i sretan si ako se ne upali i zakomplicira, a bolni prst ostaje
Scuba, pa zapravo i nije tako.
Kurje oči se može trajno ukloniti i s njima ne imat više probleme, ali mora se promijenit i obuća.
Sve moje preporuke idu za Mediped No.1.
Imam par prijateljica koje su se mučile s kurjim očima i riješile su.
Ja sam imala issue s natiskom. Prekasno sam povezala koja obuća mi ga radi.
Odmah sam ih se riješila.
Scuba, pa zapravo i nije tako.
Kurje oči se može trajno ukloniti i s njima ne imat više probleme, ali mora se promijenit i obuća nakon stručnog fizičkog uklanjanja.
Sve moje preporuke idu za Mediped No.1.
Imam par prijateljica koje su se mučile s kurjim očima i riješile su.
Ja sam imala issue s natiskom. Prekasno sam povezala koja obuća mi ga radi.
Odmah sam ih se riješila.
Meni se desilo da kad sam morala mijenjati pedikerku, ta nova izgleda nije dobro napravila posao, tako da je mi je prošlo 6 mj od posljednje dobre pedikure. Također, moguće da je za to vrijeme nokat se počeo jače savijati, tako da malo ulazi u meso, a kako gura, radi valjda kurje oko. Nisam do sad imala takve bolove, a malo se i bojim tih promjena na noktu, jer ne znam kako ih i tko zna sanirati. Zadnja pedikerka kod koje sam bila na kontroli, prvi put sam ju vidjela u tom salonu, nije imala strpljenja, samo mi je rekla da ona zna raditi svoj posao. A nisam dobila skroz taj dojam, jer me još uvijek boli, doduše bez oteklina, uopće ih nije bilo, ali znači da je najvjerojatnije ispod nokta ostalo kurje oko. Valjda. Eto, rado bi takvog pedikera koji će me malo i uputiti što i zašto radi, jer naravno da me i strah, osim što boli.
Kod koga u Mediped da odem?
Koju obuću nosiš? Je li bi ortopedski ulošci pomogli da spriječe deformaciju nokta i posljedično kurje oči? Ili kopče?
Trazi nekog iskusnijeg kad se narucujes telefonski. Znaju oni svoj posao.
Trebas promijenit obucu koju imas I koja ti radi kurje oci, kupit novu.
Cijelu prošlu zimu i proljeće nosim broj veće kožne tenisice, nije da baš maltretiram noge tijesnom obućom.
Tko od njih u Medipedu dobro radi skalpelom? Kad sam tamo išla par godina prije korone, nisu baš imale običaj raditi s njim, a kod nekoliko njih sam bila.
Je li Anamarija ona koja boji kosu (ili je prije bojala) u zeleno, šareno?
Radi vlasnica - Sanela. Jako dobra je.
Scubi sam odgovorila.