Čestitam :D
Printable View
Čestitam :D
I ja cestitam (a pomalo i zavidim). Zelim super ugodnu trudnocu! :heart:
aaaaaaaaaaaaaaa
cestitam draga kloklo :love:
Ajme, ja tek sad vidim!
kloklo i Mirek, nek vam je s gustom i veseljem sljedecih devet mjeseci i jos sto godina :D
Cestitam :heart:
ČESTITAM!!! :D :D :D
Čestitam od srca :heart:
Čestitam! :heart:
čestitaaam!!
vidim te s prozora i da kimneš nekaj, ne, samo smiješak, al on ionako nikad s tebe ne silazi....
ma suuper, baš mi je drago
Čestitaaaaaam!!!! :D
Joj, sorry, ma kad? Opće te nisam vidla :oops:Citiraj:
nika612 prvotno napisa
tj. pošto si na drugom katu, vjerojatno sam gledala kroz tebe, u oblake, u svijetlu budućnost :lol:
Ne mogu vjerovati da ovo tek sad vidim!!!!
Baš sam neki dan klikala po topicima o maramama i naletjela na vašu priču o prvom nošenju i teti na šalteru u pošti :lol: ... pa sam se pitala u kojoj je fazi dogovor oko druge bebe, a kad tamo mrvuljak je već na putu.
Čestitam cijeloj obitelji od srca! :heart:
Čestitkeeee!!! :D
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej :D :D :D :D
Čestitam!!
Prekrasno !:D Čestitam od srca! :*
Čestitam!!! :D :D
Joj meni, koji je to mali zayebant/ica u buši 8)
Trudna sam manje nego po računu!
A još sam namjerno uzela termin za ultrazvuk da dođem sa 7 tj. kad se već nekaj vidi, ali šipak, prema veličini gestacijske vrećice trudna sam tek 5+2!
Doc. veli da nema mjesta nikakvoj brizi, da bi se brinula ako bi GV bila veća, a da u njoj nema niš. Ovak je i gestacijska tako mala da se realno nema kaj u njoj vidjeti, nazire se žumanjčana ali ponovit ćemo kroz 10-14 dana UZV pa će se vidjet bolje :)
Strpljen-spašen, ali svejedno jedva čekam vidjet mrvicu :love: :heart:
a jel zna zmajica ili ćete joj reć kad se već bude vidjelo ?
dok ja otvorim d aprocitam vi vec natukle 3 strane
e pa kloklokica cestitam :love: :heart:
Fala, Muks :love:
Zna zmajica, zna...ja sam tip koji ne mre dobre vijesti držat za sebe, zna već pola države da sam trudna :lol:
Čestitam i sretno!
Meni ovo promaklo!
Cestitam!!!!!!! :dancingfever:
I od mene čestitke! :love:
Aaaaaaaaah, konačno mi je srce na mjestu.
Na prvom UZV se vidjela samo mala gestacijska vrećica i trudnoća je očito bila manja nego prema ZM. Naravno da mi je bio malo bed i da se sićušni crvić sumnje povlačio po glavi - je li sve u redu?
Ali današnji ultrazvuk pokazao je trudnoću od 8+1, cca. tjedan dana manju nego što bi bila prema ZM.
Se je u redu, odnosi veličina su normalni, vidi se jasno glavica, trup i sitni pupoljčići ručica i nožica,a malo srčeko kuca ko blesavo :heart:
Sretna sam do neba i natrag što sam konačno vidjela moje sunce :saint: i više nema sumnje da je to Jura ili Hana koji/a kroči sigurnim koracima u sretnu budućnost 8)
:love:
tako sam sretna :love:
:heart:
čestitam :heart:
Ma skužila sam na drugim topicima između redaka da si trudna ali nikako da te pitam, a topic mi je skroz promaknuo.
Kloklo, čestitam ti od srca i veselim se zajedno s tobom :heart: :D :D :D :heart:
Joj, rastopila si meeeee! Sada bi i ja još jedno.Citiraj:
kloklo prvotno napisa
I ako su ovo imena za malo srculence, super su. :heart:
Bas me razveselio ovaj topik opet na vrhu :heart:
Fala :DCitiraj:
ana.m prvotno napisa
Zapravo je naša prijestolonasljednica trebala biti Hana, ali je tata dobio iznenadan nalet inspiracije i promijenio u Leona. No, dogovor je ostao da će druga curka ipak imati inicijale koji će se čitati Ha-ha :lol:
A što se pišulinca tiče, rekla mi virtualna frendica kako je to baš cool ime za jednog malog muškarca! Slažem se :mrgreen:
Za Juru ili Hanu :heart:
tek sad vidim
ajme super
:D :love:
:love: :heart:
Evo me s pregleda iiiiiiiiiiiiiiiiiii....loza Habekovih će se nastaviti ;) :D
Doc je 99% siguran da će biti pišulinac :heart:
Sretni smo jako što nam stiže Jura, ipak za njega imamo ime već 15 let, pa šteta da propadne :lol:
Deda je pošandrcal od sreće, konačno će imat kome kupiti kopačke :lol:
Mirekova prva reakcija je bila: Ali ja sam si želio još jednu curicu!
Onda me nazval nakon pola sata i rekao: Aaaaaaaaaa, imat ćemo i dečeca, kak sam sretan :heart: I da... čuj, uzela si mi danas i keš i karticu, daj molim te svrati k meni na posel pod pauzom i ostavi mi nekaj love, moram počastit škvadu - jer, ljudi, ja sam sad kompletan čovjek, uspio sam napraviti i kćer i sina! :lol:
:lol: mužić ti je super, čestitam od :heart:!!!
:lol: a super ti je dragi. samo gustajte! :heart:
Čestitam vam oboma od srca! :heart: :D