kristina_zg prvotno napisa
Neki dan smo bile na kavi sa još jednom prijateljicom i njenom bebom. I iza nas je sjedila neka žena sa tipom. Zamoli me da se okrenem sa curkom da ju vidi. I govori kako je slatka kako je slatka i samo mi odjednom uzme ju iz naručja i veli neka gledam kak bude sad njezin cucak ljubomoran što ona drži bebu :shock: Sad si ne mogu oprostiti kako nisam reagirala, uopće nisam očekivala da će mi samo uzet bebu iz naručja. Odjednom sam samo protrnula, gledala prijateljicu i molila Boga u sebi da mi ne ode nekud s njom. Tek nakon minutu, dvije sam ju uzela nazad. Ne mogu shvatiti zašto mi je toliko teško bilo reći strancu da mi nema šta uzimat moju bebu kad svojim najbližima kažem i previše tog. I prije tog sam si bila rekla da nemaju šta stranci pipkat moju bebu i onda mi nepoznata žena uzme dijete iz naručja bez da se ja snađem :x . Ne osjećam ljutnju prema njoj, žena je možda instiktivno reagirala, vidjela lijepu bebu i htjela ju primiti, već sam ljuta na sebe što nisam reagirala na vrijeme!