uh, sto bi ja neke leopard uzorak :D
ubacujem se u slijedecu narudbu
ivarice, kad sve zavrsi, javi kako ti se cini
Printable View
uh, sto bi ja neke leopard uzorak :D
ubacujem se u slijedecu narudbu
ivarice, kad sve zavrsi, javi kako ti se cini
Zrinka, ti si kao Ema. Ona je svaki put kad sam otvarala prozor newmoona trazila da joj narucim leopard i kravlji uzorak. :lol:
Moze li se naruciti od Sweet cheeks na RH? Slozila sam super paketic newmoona i skuzila da ne znam sto dalje, nigdje nema naaaas... :(
Minnie,javi se mailom u SC i Renee će ti objasniti dalje i sistem plačanja i ostalo...Ili da opet skupite neku grupnu narudžbu pa dijelite troškove postarine ;)
Moze za RH, najlakse ako imas Visa karticu.
Super je tekstić na portalu! :)
i ja bi u sljedecu posiljku - ikako jos nemam tih problema - no ubrzo ce nas i to stic
isto preko ebaya nisam nikad uspjela jer ne primaju kartice iz 'tunguzije' :x
prekrasan tekst naportalu
Cure, ako vam se zuri za sljedecu zajednicku posiljku, na ebayu pratite ima li sto od Sweet Cheeks (new Moon Pads) i onda kad izlicitirate robu, ionako se morate javiti Renee da vam doda troskove hendlanja i slanja i tada se mozete dogovoriti da umjesto paypalom (koji ne sljaka kod nas) platite Visom.
evo mene nakon par sati iskustva (nazalost, imam samo 2 storkljina uloska, cekam reneeine)
trebat ce neko vrijeme da se naviknem na debljinu (nadam se da su ovi drugi ipak tanji) ali cini mi se da se mogu pouzdati u nepromocivost. jedino sto mi je bilo neprakticno je sto kad sam ustala u 4 da ga promijenim, umjesto da ga samo bacim u smece, ja sam 15 minuta (nisam vjerovala kad sam se vratila u sobu koliko je vremena proslo) ispirala ulozak. to ispiranje se ne odgada? :oops:
ono sto je super (a zbog tog sam ih i uzela) je sto nema onog osjecaja nadrazenosti (kao da je cijela vulva natekla i zadebljana) koji mi dolaze vec u prvom satu nosenja plasticnih.
(uh, sad ce ovaj topik otvarati kad neki pervertiti upise u google vulva)
s iskustvom od 2 uloska :lol: eto vec mislim da cu se za koji mjesec odluciti nositi ih i po vani.
Nemam Visu, samo Amex i još tako traljavo znanje engleskog da se ne usudim nikog ništa pitati.Citiraj:
BusyBee prvotno napisa
Zna li Renee možda hrvatski? :mrgreen:
:odvaaaaaaaaaaaaljCitiraj:
(uh, sad ce ovaj topik otvarati kad neki pervertiti upise u google vulva)
Iv, ovi Reneeini su puuuuuuuno tanji, a jednako nepropusni. Ma znam da ne mozes vjerovati, ali vidjet ces. :)
Vidim da su većina uložaka ravni, tj nisu suženi u sredini, jel vam se tu onda malo zgužvaju? Meni se to dogadja sa allwaysom. Inače i ja sam oduševljena platnenima, više nije pitanje hoću li nego koje ću, za sad marljivo istražujem jer mi nije hitno.
Da, zguzvaju se na sredini, bas kao i jednokratni, s tom razlikom da onda ne zuljaju ;)
eto i mene među vama :D
I ja sam alergična na jednokratne uloške i to toliko da mi je koža na "vulvi"( :mrgreen: ) znala popucati do krvi.
I klanjam se Coccinelli koja me uputila na platnene pa sam sašila nekoliko komada. Za sada nisam još koristila flis, nego materijal od kojeg sam šivala Jakobu AIO pelene. Mislim da će flis biti bolji jer mi se ovi ulošci kližu pa stalno provjeravam dal mi nisu otklizali.
Ali nema više svrbeža i ostalih popratnih neudobnosti.
Samo... sad bi i nekoliko komada kupovnih :P
Hildegard, dobrodosla medju eko-frikove ;)
ovi storkljini s krilcima mi se uopce nisu guzvali.Citiraj:
wewa prvotno napisa
znaci ovi drugi se ipak guzvaju?
na 90 nije ostala nijedna flekica
pa meni se guzvaju, ne znaci da ce se tebi guzvati ;)
sto se tice pranja, ja ove s fleecom perem na 60, a cisto pamucne na 80-95, kako kad, i ni na jednima nema flekica.