:shock: :(Citiraj:
**mial** prvotno napisa
prestrašno :taps:
srećom na vrijeme prepoznato
Printable View
:shock: :(Citiraj:
**mial** prvotno napisa
prestrašno :taps:
srećom na vrijeme prepoznato
jel to ono što su jučer na vijestima javljali da je curica na malešnici umrla od meningokokne sepse :shock: :shock: :shock: :cry:Citiraj:
**mial** prvotno napisa
ja bih bih dobila proljev od straha
Zar nije bilo rečeno da su obje curice van životne opasnosti??Citiraj:
Stijena prvotno napisa
zar je umrla? :( :cry:
Tek sad sam skužila o čemu vi pričate.... :oops:
:shock: :shock:
Ma mislim da su obje curice van životne opasnosti.
zapravo ubijte me, ne znam, znam samo da mi je MM jučer nešto govorio i čim je spomenuo meningokoknu sepsu - protrnula sam, ukočila se i više dalje ništa nisam čula, samo sam ga vidjela da otvara usta..........no dobro, jel to taj slučaj, kakav god bio?Citiraj:
traktorka prvotno napisa
:shock:
KATASTROFA!
~~~~~~ za svu dječicu iz vrtića.. :heart:
iz pp s Mial curice su dobro ova mlađa je u sobu do Kaline to znači da su bile u kontaktu kao i ostali
nek Mial u detalje
ajmeeeeeeeeeeeeeee, a ne bi nama mial napisala info svima da znamo što se događa :/
pisala je ali zanimala se samo Paulita
u šoku je
mial :love: :taps:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
evo me. Nina mi ppejala da ste u panici. vjerujte i ja sam
najgore mi je što su nam u pon gurnuli neke papire u ruke i rekli niš ne brinite to je preventive radi nije u našoj blizini bla bla bal
ali priča ide ovako . . .
u petak je mama curice koja je iz starije grupe, a nalaze se na katu i u vrtićkom parku skroz na drugom kraju, da ima meningokoknu sepsu. odmah su zvali i iz zarazne. preko vikenda dezinficirali su kompletno sve. u ponedjeljak su došli uzeti bris sve djece jer se MS prenosi kapljičnim putem. jučer poslala Kalu u vrtić i dođem po nju, a ono totalna panika. 4 djece u grupi. teta veli meni ja da sam na vašem mjestu . . . i ne završi, ali je nastavila da su tako prije 2 g izgubili kolegicu, a prije godinu curicu od 18 mj :shock: :cry: :cry: .
mlađa sestra te bolesne curice je u sobi do Kaline. 3 sobe stalno se šetaju jedni k drugima ( politika vrtića zbog što lakše adaptacije kad su praznici ) i bili su u kontaktu s njom. sve te ( odjednom ) informacije dobijem jučer, a ne u pon. još mi na sve to teta veli da Kala ima proljev, ali sva sreća paket je došao doma u kompletu ( što nisam ni znala do jutros kad sam vidjela u vrtićkom rusaku ) pa sam pročačkala i samo je mekša. svako malo ih oboje pipam da li imaju temp i proučavam stolice, al za sad su tvrde :D .
koliko ja znam starija je još u bolnici, a od mlađe se čekaju nalazi, a i sutra nam je gotov bris, pa malo vibrica nebi nam škodilo.
ne jedem, ne spavam, ludim živci rade sto na sat i to se osjeti i na Kiaru.
eto to je to, ako ima da vas šta još zanima pitajte jer jedva sam i ovo napisala koliko sam dekoncentrirana
Vjerujem da će sve biti u redu ali za svaki slučaj evo malo ~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Ja ću samo za tvoje i za ostalu dječucu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
hvala cure :heart: :love:
u valovima imam napadaje panike i plača
Bok cure!
Za početak, nadam se da su dječica ok :heart: , Mial :love:
Lea prehlađena, preksinoć imala temperaturu koja se sama povukla preko noći, sad je muči nos. Ispuhuje ali ne da kapati išta.
Jutros smo se laganini ustale oko 10 i otišle na prvi pregled kod zubarice. Ja pa ona. Uglavnom, sve super s obzirom da je bočica s mlijekom još aktualna ali na donjim četvorkama počeo je karijes :( , malo ali opet....
Savjet je da joj prije četkanja navečer čačkalicom izvučem ako ima šta hrane na tim zubićima. Inače je zubarica zadovoljna a Lea je bila super, za divno čudo!
Svi novi avatari su :heart: a Lovro isti Paulita!
Leu sam iskrcala kod sveki a ja se bacam na slaganje i preslagivanje ormara u spavaćoj :roll:
Mm-a utrapila na ručak njegovoj mamici pa imam vremena.....
Mial, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobre nalaze tvoje, a i ostale dječice!
Želudac mi se okrenuo za 180 kad sam pročitala. Ne daj Bože nikome!
Puno mislim na vas i molim se!
:love:
ajme, ajme
~~~~~~~~~~~ za Kalu i Kiara, i naravno, svu dječicu iz vrtića. :heart:
mial, kada su nalazi gotovi? ~~~~~~~~~~~~~~ da budu ok i za tebe da se smiriš jedan :love: Da te utješim, MM je imao ms sa 4 mjeseca, rekli su im da jedan od 1000 preživi, bio je jako loše. A to je bilo pred više od 30 godina. Sada znaju malo više. A ja nekako mislim da bi već imala simptome da je zaražena.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cure ne znam odakle da krenen!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve! :love: :love:
moram pohvaliti avatare! :heart:
mial samo optimistično,sve će biti o.k! (javi se za nalaz pa ti ga očitam),ali znam da će pisat-normalna flora :love:
NINA se izjasnila za avatar, a Trak....možda mi je promaklo,oprosti
kako bi ga mogla promjeniti ovako prekokrasnog :mrgreen: ;)Citiraj:
tetamaja6 prvotno napisa
mial :love: sve će biti ok...
obično kažu da MS ne poprime razmjere epidemije
i da veliki broj ljudi, zaboravila postotak, bakteriju nosi u nosu ali samo kad ona dođe na plodno tlo, a to je vrlo rijetko, poprimi opasna obilježja
Izjasnit ću se da čekam "nekoga" da mi to shendla :mrgreen:Citiraj:
tetamaja6 prvotno napisa
yas, preslatki su! :heart:
:yes:Citiraj:
traktorka prvotno napisa
:heart: :heart:Citiraj:
Maruška prvotno napisa
Točkice, Lea je prava djevojčica! :heart:
Zaista su sva djeca savršena :heart: i u totalnom sam šoku kako su izrasli svi :D
vidi, vidi avatara :D
**mial** ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
:* haribo
Trak avater ti je mrak :zaljubljen:
Kaline reakcije : aaaaaaaaaaaaaaaaa kako je ljepiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!! mama, mamice hoćemo ga voditi doma
:mrgreen: :lol:
ima ukusa šta je je!!!!
Hvala još jednom :love:Citiraj:
**mial** prvotno napisa
Pametna mala glavica-slobodno ga vodite doma :mrgreen: :lol:
:*
Roko :zaljubljen:
pazi da ti nedođemo tam!Citiraj:
traktorka prvotno napisa
Dođiiiiii :D
Roko :zaljubljen:
fakat su svi preslatki...i tako već veliki... :/