a ipak pises da nam je vaznija forma od sadrzaja?
Printable View
a ipak pises da nam je vaznija forma od sadrzaja?
ak me pitaš ozbiljno, "da mislim da je dovoljno pročitati jednu od xy stranica da se vidi smisao rasprave", ak me pitaš u šali odgovor bi bio "pa i napisala sam nama a ne vama" :)
Što se duge kose tiče, ima podršku tate i bake. Ali ako se dijete prehladi, svi upitno gledaju mamu :roll: Čovjek bi bar od starije generacije očekivao više ozbiljnosti, ali kad se sjetim da je to generacija djece cvijeća, sve je jasno. Slažem se da kosa u svakom slučaju mora biti uredna, ali rajf :/ zar to nose dečki?
Pratim taj topik i to nije topik o obrazovnom sadržaju nego o tome je li bolji engleski od njemačkog. Kaj da napišem na tom topiku? Da moj sin uči i engleski i njemački od prvog razreda? Da će tako i kći?Citiraj:
Alamama prvotno napisa
noseCitiraj:
Ivana2 prvotno napisa
i špange i svašta
oni su metro a ja retro
glavno da vidim s kim razgovaram
Valjda će do petog odustati od duge kose jer ne želim da mi sin nosi ukosnice.
mozda mu se vise svidi rajf
ili dredsi
:)
Kosa-dok god je čista i uredna može biti i do pola leđa, baš me briga, to je njihova glava! Odjeća: slažem se s onim za majice na bretele, kratke hlače itd! Isto mislim da je sve drugo ok dok je god čisto i dok se osjećaju ugodno. A malo sapuna i praška nekima i ne bi štetilo (da samo znate kako znaju "mirišati" već prvi sat po znoju i nepranju!)!