a ove.....te ne znam jel ima
Printable View
a ove.....te ne znam jel ima
hej, evo i ja sam :shock:
doci cu i ja k vama, pa cu pisati kaj se dogadala zadnje vrijeme
papa
I eto, zadnji put postam na matičnom topicu ovdje na Rodi :( .
U trudnoći sam se opasno navukla na ovaj forum, ali nisam imala "hrabrosti" pridružiti se na kružocima. I tako sam se veselila čavrljanju u slijedećoj trudnoći. Ovdje sam bila sigurna da mi nitko neće dati pogrešan savijet i ovdje sam se osjećala zaštićeno.
I žao mi je. Baš mi je žao što se ovdje više nećemo družiti. Uz vašu pomoć prebrodili smo najteže trenutke i veselili se onim najljepšima. Zapravo bez Rode vas nikada ne bih upoznala.
Pišemo si tamo. :bye:
P.S. Spremila sam 0-1 i 1-3. Pošaljite mi pp.
Evo, posljednja pusa :* ..vidimo se
Evo pozdrav i od mene, pisat cu tamo jer sam prosli tjedan bila u nevjerojatnoj guzvi. Zivili nasi pupoljci, doli gasenje! :*
Pa, pa... :cry:
:cry: Puse i vidimo se tamo.
Jeeee :D
Radi mi internet (tj imam novi lap. i morala sam po novi usb stick jer ona pc kartica od prije dvije godine ne ide u niti jedan novi komp :roll: ) Nije me bilo daaanima ..
Super mi je da Irchi ima sve pupoljke spremljene jer ja imam jednu jedinu stranicu - da ne povjeruješ.
Cure, nemojte biti žalosne što se gasi ovaj topik (i ostali ovakvi). Kaj je - tu je, imamo topik "na onom drugom" i koristit ćemo ga kao da je tu.
A na ovom forumu - sretat ćemo se na temama koje su nam zajedničke, a tu i tamo vjerujem pomoći pokojem friškom roditelju savjetom iz iskustva.
Eto i moj "posljednji pozdrav" matičnom topiku na ovom forumu! Bio si nam utočište, party place, bilježnica pohvalnica i osjećali smo se kao Borg
;) ne bumo te zaboravile.
:bye:
:love: :* :heart:
Evo i od nas puno pusa svima, iako smo u zadnje vrijeme rijetko tu,
lijepo smo se družili ove 2 godine.... Skoknut ćemo i do novog DPP, da vidimo kako rastete :love:
Kao sto je receno, tema se zakljucava danas. Bit ce tu jos 30 dana, tako da si stignete sacuvati sto je potrebno :)