Citiraj:
mikka prvotno napisa
mislim da nitko od cura ovdje ne "ceka jedva" da cuje lose strane klinike, naprotiv, mislim da je vise problem u skepsi--prof. podobnik je ipak 30 godina radio u merkuru sa "standardnom procedurom". a dati silne pare da dobijes "standardnu" je ipak malo too much, ne mislis?
u neba se dizu vanjske klinike jer tamo uglavnom dobijes tocno ono sto si trazio, ukljucujuci i strucnost i ljubaznost.
mikka ti govoris iz iskustva? Rodila si u Zajcevoj kod dr Podobnika po "standardnoj proceduri"?
Ja sam rodila u privatnom rodilistu Podobnik za vrijeme dezurstva dr Podobnika. Pitalo me se za sve detalje od klizme, brijanja do analgetika. Rodila sam bez klizme, bez analgetika. Od silne uzbudjenosti zaboravila sam reci da ne zelim epiziotomiju, nitko ju nije spomenuo niti mi ju napravio. Malena me malo zakacila rukicom kod izlaska, dobila sam 5-6 savova (napravio ih dr. Podobnik) koje sam prestala potpuno osjecati nakon 4 dana. Iz razgovora s nekoliko primalja iz ovog rodilista dobila sam dojam da epiziotomija nije dio njihove standardne pocedure.
I da dobila sam tocno ono sto sam trazila, ukljucujuci strucnost i bezgranicnu ljubaznost od profesora, sestara do cistacica. I dobila sam jos meni jednu jako vaznu stvar, imala sam mogucnost da s nama neograniceno bude moje starije dijete.