Stvar je u tome da oni i očekuju da se cjenkaš s njima, za mnoge stvari stave nerazumnu cijenu baš iz tog razloga. Pa nećeš za rabljeni stalak za novine dati više nego u dućanu npr.
Printable View
Stvar je u tome da oni i očekuju da se cjenkaš s njima, za mnoge stvari stave nerazumnu cijenu baš iz tog razloga. Pa nećeš za rabljeni stalak za novine dati više nego u dućanu npr.
Pa meni većinom sami spuste cijenu kad vide da se nećkam. Znam da bi mogla još i pitati da spuste, ali glupo mi.
Cjenkanje na Hreliću se podrazumijeva, to je dio folklora :)
Ima ih i koji se neće cjenkati. Ali to je većinom vidljivo iz cijene. Nećete se cjenkati kad kupite majicu za 10 kn, eventualno kad birate više komada može se predložiti popust na količinu :-) ali kad se traži nerealna cijena, jasno je kakva je procedura
Ja uvijek pitam za popust na gotovinsko plaćanje. Svaki put upali. Čak sam i jelku za Božoć dobio upol cijene na foru gotovinskog plaćanja. (kao da drukčije uopće postoji :lol: )
Doga ---> Ako si majstor - otvori i podučavaj :)))
BTW - danas na Hreliću porazno i čemerno, nisam lošiju nedjelju još doživio
Ja sam se, ponukana savjetima, danas cjenkala :-D. Kovceg s 35 spustila na 30. Nije nesto, ali je pocetak.
mi smo u subotu bile na našem sajmu antikviteta
same nas dvije
bilo je presmiješno, čučale smo pored kutija s najvećim drlogom jer je M. bilo zanimljivo
odabrala si je nekakvu malu pletenu bijelu korpicu i kaže tip - 2 kune, dajem ja njemu 5 kuna i kažem da ćemo si izabrati još neku sitnicu
uzme M. nešto metlano što sliči na tavicu, ali je Bog te pita što i kaže on, ok, to je to... uhvati se ona još i nekog užasnog umjetnog cvijeća koje joj je taman stalo u tu korpicu i dobijemo ga gratis :-D
našla sam opet i hrpu dobrih knjiga, nešto jeftinih slikovnica
M. nekakav kamion dizalicu za 10 kn
a što se cjenjkanja tiče, ja kao Rivendell
kupovala sam dvije knjige i umjesto dvije za 55 kuna sam dobila za 50
Rivendell, čestitam :mrgreen:
ja bila danas nakon osamsto godina. i čini mi se da i ja trebam tečaj iz cjenkanja :)
potrošila 15 kuna na 2 igračke. to je valjda previše.
A kako mi je žena isred nosa pokupila ljetne sandalice za Mo za 5 kuna, srce me boli. I još komentira da su njenom djetetu prevelike ali kao za 5 kuna će ih ipak uzeti. grr
Pa se ti onda nećkaj :lol:
Dakle, nećkanje je na redu tek AKO upadneš u igru. Preispitati teren :mrgreen:
za ljubitelje Hrelića,
možda vam i ovo bude zanimljivo
http://www.jutarnji.hr/bazaar-u-kvar...jestu/1028532/
to je ove subote.. i još stignete u nedjelju na Hrelić :D
Meni se danas posrećilo. Kupio sam ponešto za vrt u 1/3 dućanske cijene i USB produživač od 5m s repeaterom za 10kn kakav u dućanu stoji više od 100kn. I par điđica za zakonitu. Za ~350kn sam se nateglio.
Veselim se više nego da sam to dobio na poklon :)
Odi bez očekivanja i onda se veseli kad nešto naleti ;)
Prvi put na Hreliću. Ima svega, samo trebaš znati po što si došao.
Išla nadobudno pronaći sic koji su nam otuđili sa bicikla vezanog na stubištu. Pouka: veži i sic.