mama courage prvotno napisa
jako sam pedantna. :mrgreen: meni čišćenje dođe za smirivanje živaca, što ne znači da ću ijednoj od vas doći liječiti živce na vašim komodama. :P
jedno vrijeme kad se imalo para imala sam i tetu čistilicu, bit će valjda opet. :raspa:
zašto sam pedantna ? zašto spremim odmah za sobom, zašto čim uđem, skidam sve sa sebe i odmah pospremim odjeću koju sam nosila ili u ormar ili u prljavi veš ? zašto sklonim odmah cipele u ormar ? zašto papirčiće odmah pobacam (pa mi se nekoliko puta dogodilo da bacim ono što nisam smjela :mrgreen: ), zašto svaka dva dana očistim wc... ne zato jer sam jako pedantna, nije da mi nije zlo od toga i da bih najradije kad dođem doma samo skinula sa sebe hlače i majicu i prebacila je preko neke stolice (kao kod moje sestre), il bi ostavila čaše kad krenem leći (kao što moja seka ostavi) - nego iz prostog razloga što ako ne uradim to sad, morat ću uraditi to sutra, i da će kuća samo izgledati još gore, i jednog dana će doći trenutak kad ću opet JA morat sve to raditi i onda izgubiti po cijeli dan. zato mi je lakše sve spremati u "letu" (recimo dok kuham obrišem prozor. ništa posebno ne ribam, samo našpricam i očistim na brzinu), nego jednom dva puta tjedno. a ne volim da mi izgleda u kući kao na bojnom polju, ne volim da mi se u kuhinji sve skori, lakše mi je u trenutku kad nešto uflekam ili zašpricam to brzo obrisati vlažnom krpom.... jer nikad ne znaš tko će ti doći u posjetu.... po mogućnosti u 7h :mrgreen: