Vijest o tuđoj trudnoći
I ja sam imala identičnu situaciju sa svojom najboljom prijateljicom, isto tako uvijek bi nešto popovala, kao npr. šta vi čekate, znaš ti ideš dalje školuješ se, znala je poprilično biti gruba na riječima. Pretpostavljam da je to isto bilo u dobroj namjeri a ja glede dugodišnjeg prijateljstva bi dosta stvari progutala, ne bi protivrječila. A tek kada bi razvezala storiu kako su djeca toliki blagoslov da ja ne ne mogu zamisliti kako je to, da ništa na svijetu nije vrijednije od toga, ni karijera, da neki ljudi završavaju fakutet zbog prestiža itd. A znala je za sve, znala kako je se borimo za bebicu, znala je moju tugu, i opet nije znala stati.
A onda sam i ja polagano došla sebi, o svemu što sam poduzimala na MPO plju sam šutila, ni jedn riječi joj ne bi rekla. Čak i kada sam radila ICSI ona nije imala pojma o tome, i dalje bi pile kavicu ali o tome ni riječi.
Možda ona i ne misli tako, možda nij ni svjesna svega, ali ja sam zaključila možda je pred nekim ljudima bolje ništa ne pričati, već strpljivo nositi svoje breme, i pouzdati se u onu staru strpljen spašen.
Imam par prijateljica u gradu, koje sam upoznala preko foruma koje imaju iste probleme kao i ja i s kojima otvoreno pričam šta me tišti, detalje moje borbe i za koje znam da će me razumijeti i neću osjećati nelagodu. A uostalom imam i svoje sestre kojima se pojadam kada mi je teško.
A na kraju imam Vas mile moje RODICE, koje ste mi potporu u svemu i hvala vam na svemu. :love: :love:
vijest o tuđoj trudnoći
ameli :* :* . Ne daj se draga, bit ćeš ti nama trudnica ubrzo a onda ćemo svi na ovom našem forumu :D :D :D :D od sreće do neba i iskreno od :heart: se radovati s tobom.