Aaaaa :lol: , odvalj! :lol:Citiraj:
aleksandra70vanja prvotno napisa
Printable View
Aaaaa :lol: , odvalj! :lol:Citiraj:
Čovjek vrlo logično razmišlja (obzirom na to od kud je).Citiraj:
Negdje postoji podatak da je japanski ministar prometa napravio harakiri jer je ukupno kašnjenje vlakova u Japanu TE GODINE bilo 4 minute.
Ne znam jel da :( ili :lol:
Vezano uz odnošenje monitora...ovdje se ne radi o IQ policajaca iz viceva, nego oni odnose dokazni materijal po inventarskim brojevima (isti inventarski broj je na monitoru i računalu).
a ja da sam znala ne bi me zameo snijeg na Sljemenu 8)Citiraj:
Mima prvotno napisa
a zapravo kad bolje razmislim ovdje se spominje FER, a ne ETF :mrgreen:
kuda ide ova mladost :no:
Citiraj:
Sanja prvotno napisa
:shock: :lol: :lol: :lol:
ne znaju Japanci tko su Balkanci........
zakon... :lol:Citiraj:
:lol: :lol:Citiraj:
maria71 prvotno napisa
Oduzeti život. Kod nas se takvima daje još jedna prilika.
Poslat će ga na kakvo veleučilište ili manje atraktivno sveučilište, a tamo će nastaviti po starom.
kad se kod nas nekoj krupnoj ribi išta dogodilo ?????
jel kome zaplijenjena nečasno stečena imovina ?
krupne muhe trgaju mrežu i to je to...a vi ostali, stoko sitnog zuba , durajte dok ne krepate
jer ovdje nema kritične mase koja bi izašla na ulicu i rekla jednom, napokon DOSTA !!!!!!!!
Bravo Maria,
inače...83. je upis na medicinu "koštao" ondašnjih dva milijuna dinara,toliko je tražila jedna teta iz referade(nije nitko od profa)
87. je moja nekadašnja susjeda i dobra frendica platila ispit na ekonomiji iz kojeg je rušena 7 puta i profačica joj je otvoreno rekla da ju nikad ne bu pustila.Onda je k drugom profi koji je očito bio posrednik došao tata(danas na žalost pokojni) od frendice,platio i na sljedećem roku je ona dobila dvojku i napokon je mogla diplomirati.Promet je već ušao u legendu,toliko ljudi znam koji su uz rad "postali" ingenjeri prometa da mi je blago muka od toga.
....ali vidim da nitko ne spominje "plaćanje" prolaza sexualnim uslugama,jako dobro znam da je na ekonomiji to jako česta pojava.
...i ne,ne vjerujem da će se išta promijeniti.Pogotovo nakon jučerašnjih vijesti u kojima se spominje nekakav siroti profa koji je kakti zatvoren samo zbog dva pršuta,a drugih konkretnih optužbi,naravno,nema i već ih polako puštaju iz bukse i velim vam ja:tresla se brda,rodio se miš. :evil: