bolonjez rules :mrgreen:Citiraj:
čokolada prvotno napisa
Printable View
bolonjez rules :mrgreen:Citiraj:
čokolada prvotno napisa
nas je ko bolonjez, samo umijesto mljevenog mesa je patlidzan i paprika.
(nisam stigla odmrznut meso)
i kunem se da sam tek sad ovo vidjela. nakon pojedenog rucka :lol:
aha, sputani jedu bolonjez
a nesputani ćevape
ajte na recepte
ne mogu vjerovat...i mi danas i sutra jeli bolonjez!? a skoro ga nikad ne spremamo...
cure, izgleda da smo jednoumne! :lol:
Ja sam toliko nesputana da me MM jucer u autu, dok smo išli kod prijatelja s kojima sam se dogovorila sat vremena prije, priupitao da zašto mi ne bismo mogli, kao sve ostale normalne obitelji na svijetu, bar 24 sata u naprijed znati svoje planove?
ma koje normalne?
mm sazna kad se ja zaderem JOSSENISIOBUKAOOOO
Nesto slicno sam i ja njemu odgovorila da on nije normalan, a da ne smije uzeti za primjer ni obitelj u kojoj je on odrastao :P
XCitiraj:
maria71 prvotno napisa
Meni je dodatni problem to sto su nam vanjska vrata dijelom ostakljena. Pa u biti nema sanse da ne otvorim ako netko uspije uci u zgradu bez moje pomoci :mrgreen: Inace, samo za litalu, ne otvaram kojekakvim misionarima, ponekad ni postarima, masu puta zvone likovi koji reklamiraju kojesta, crveni kriz koji skuplja priloge za npr. novo vozilo itd.
Neki dan je muz stjerao da ne kazem gdje neke misionare koji su pitali zelimo li upoznati Boga. Pa im ni to nije bilo dosta nego su se nastavili zahvaljivati i bili ljubazni do bola. I zamisli kad mi se takvi pojave na vratima, a oko mene troje vristece djece. A nedaju se otjerati izjavom kako nemam vremena ili me ne interesiraju i sl.
u utorak je bio pravi bolonjez :lol:Citiraj:
puntica prvotno napisa
Nisam sputana. Ako sam s malcem vani ne razmisljam o obavezama doma, sve mi je na drugom mjestu, bitno da se ja i moj klinac zabavljamo.
Ali se drzim nekakvog rasporeda, znaci ako je kupanje u 8 onda se ide doma na vrijeme, bez obzira na sve.
A sto se tice javljanja na telefon i otvaranja vrata...ma nista i nitko mi nije bitan ako ja u tom trenutku lezim s malcem na krevetu, gledamo tv i mazimo se!
meni je super kad mi uleti neko nepozvan i nenajavljenCitiraj:
fritulica1 prvotno napisa
jedino mi je koma ka je nered pa se onda moram ispricavat :mrgreen:
ali razmaknemo malo, pa se smjestimo
a kako na taj nacin ne dolazi nitko osim dragih ljudi fakat nema sanse da im ne bi otvorila vrata pa bas da je ne znam sto
mene samo neko treba nekam pozvat
i ja sve ostavljam i idem
zato mi doma i je takav nered
i zato npr. nisam ni jedan rucak prosli tjedan skuhala
ne stignem
Zaboravila si jos reci da cak i ako si negdje ili je neko kod vas pitaju a sta sutra radimo, jel idemo negjde ili netko dolazi :lol: :lol: :lol: a jos ni trenutacna zabava nije zavrsila.Citiraj:
litala prvotno napisa
a zakaj (napisa):
meni je od djetinjstva misterija: kako virnuti kroz spijunku, a da onaj vani ne skuzi da netko iznutra gleda!
Imas za kupit one spijunke kroz koje ti vidis a da tebe s druge strane vrata ne vide ;) Takvu spijunku imam ja i bas mi je super!
Mi smo dosta spontani, volimo svukud ici, mada bas ne volimo primat goste, pogotovo na rucak, veceru, to nas opterecuje, ...sto im pripremiti i slicno, zapravo, mene opterecuje a MM ne, njemu je tak svejedno, vjerovatno jer zna da je sve na meni i da budem sve napravila kak treba.