arumenata=argumenata
Printable View
arumenata=argumenata
ajme cure!
imam 27 godina, prekrasnu kćer od 16mj., zatrudnila sam, tako reći, od prve! ali ja taaaako želim posvojiti dijete!! oduvijek to želim!!!! još dok sam živjela sa starcima, sam im znala reć da ću sigurno posvojiti jedno dijete!, a starci bi mi odmah govorili: pa kaj pričaš gluposti, imat ćeš svoje! pa okoj, imat ću svoje!!! ali želim posvojiti i pružiti ljubav malim srčekima koji su u domu i samo čekaju da ih netko prigrli!
čitam vaše priče i redovito plačem (od sreće)...evo,sad sam na poslu i suze teku!
a moj muž, spomenula sam mu to jednom i njemu naravno nije jasno odakle mi ta ideja i zašto ja to želim, kad možemo imati svoje! ljuta sam što me ne razumije!
jesam li normalna?!
Draga Kudri,
Naravno da si normalna, zašto ne bi bila?
Ja sam isto tako svojim starcima uvijek govorila, samo su mi se nasmijali. Prije nego što smo krenuli u postupak sam rekla mami, čudno me je pogledala, ali nakon mojeg monologa više nije postavljala pitanja.
Drži se i ustraj kod svojeg mišljenja:klap:
kudri razumijem tvoju želju, i ja sam isto htjela oduvijek posvojiti i kad smo saznali da ne možemo prirodnim putem zatrudniti nisam niti pomislila na potpomognutu, već smo odmah krenuli u posvajanje.
Samo za takav pothvat, a u Hrvatskoj posvajanje jest pothvat, koji zahtjeva svu energiju i čvrstu želju oba partnera, jer je premalo djece s rješenim statusom za posvajanje a puno posvojitelja.
S druge strane udomitelja fali, pogotovo mlađih i kvalitetnih, pa obitelji koje mogu imati svoju biološku djecu mogu razmisliti o ovakvom načinu brige i pomoći dječici.
ah---za sada znam da su moje želje samo želje, ali nadam se jednog dana da će se i realizirati...do tada ću pratiti vas ovdje i od srca se veseliti se zajedno s vama!! jer znama kako je to biit mama - najljepši osjećaj na svijetu koji razumiju samo oni koji jesu mame!!!
ari mali - curka je naprosto prekrasna, ali stvaaarno!!!