:raspa:
Svejedno Tatac, razmotri opciju da na posao ideš javnim prijevozom dok ne sredite minus.
Printable View
:raspa:
Svejedno Tatac, razmotri opciju da na posao ideš javnim prijevozom dok ne sredite minus.
Meni se čini da će tatac na posao autićem na pedale ;)
I meni se čini. Sad kad draga pročita sve postove... :lol:Citiraj:
Angie75 prvotno napisa
rekla ja mm da sumnjate da je on taj
a on reko isto ono sto sam ja gore: e, kad bi se usudio :lol:
tatcova zeno, ne bediraj se, ima nas ovdje koje te ne bi odma na lijecenje poslale :*
Ha, Anita :heart:Citiraj:
Anita-AZ prvotno napisa
Nedostaješ...kao i Luna Rocco i Lucky Day...pa gdje ste nestale.... :?
:lol: :lol:Citiraj:
Angie75 prvotno napisa
sad sam pročitala ovaj topic, pa to je čisti reality!
ajde tatcova žena, budi muško i javi se 8)
ma može i na pp :saint: :lol:
Ja bih rekla da je petraa tatecova gospoja.
Ste skužile kak je smanjila volume nakon što je on napisao da je NJŽ čitala topic?
Uglavnom, mi smo i u minusu i u dugovima i u kreditu, prvenstveno zbog MM-ovih nepromišljenih financijskih pothvata koji najčešće završavaju potrebom za novim dugom kako bi se pokrio stari. No otkako sam ja ponovo počela raditi, pomalo krpam sitnije dugove, kupujem klopu, kupujem pomalo djeci i sebi za obući, ponešto i sa Burze, i vidim da on to sa strane promatra, a velike stavke i dalje čekaju njegov angažman. Povremeno mu usput nabacim to na nos i onda ga pitam "Trebaš li dragi za cigarete?". Uglavnom veli NE iako znam da mu trebaju :lol: :
Životno osiguranje i slične investicije će pričekati još malo dok se moja plaća ne ustali, i dok ne porješavam još neke stvarčice koje sam si zacrtala, i onda ću promisliti i nešto početi uplaćivati. Da ipak imam nekaj sitno zašuškano za nedajbože.
Meni se čini da draga nije samo čitala nego i pisala. I nije mi uopće ova tema ni sitaucija za :lol: , već prije za :(Citiraj:
petraa prvotno napisa
uopće ne kužim od kud izvlačite te zaključke :?
Pa ne znam...Citiraj:
cvijeta73 prvotno napisa
Mene je to (kada je rekao da je žena pročitala postove i da mu nema više javljanja :roll: ) asociralo na dobru zeku nekog bračnog para, ono, saću te dat u javnost, nek svi znaju kakva si rastrošnica, a ona samo dobro :lol: na sve to i uglavnom, dobro se zabaviše. :mrgreen:
i ja sam se rasplakala, eto :cry:Citiraj:
a zakaj prvotno napisa
Zašto za plakanje? Pa baš je fora ispaloCitiraj:
Mercedes prvotno napisa
Joj :love:Citiraj:
krumpiric prvotno napisa
Mogla bih mu ovo pokazati, mislim da ni on nije zaboravio...
Ja nisam stavila smajl sa suzama, samo ovaj pokunjeni/ tužni jer tema nije vesela, puna je problema i otkriva neslaganje bračnih partnera.Citiraj:
Trina prvotno napisa
Još ova stavka na početku gdje žena napada autora, a onda stavlja masku i nabacuje smajliće..bez da su problemi rješeni.. mislim -vjerojatno nisu rješeni, možda i povećani..al dobro..
a otkud ti znaš da je petraa žena od tatca?
Slažem se. Uopće mi nije važno tko je dotična dama, no nije lako ni njoj ni njm-u: ona je u minusu do grla (zapravo, nije ona nego cijela obitelj, što je još gore), ali joj je bitno kupiti poklon kakav si ne priušte ni mnogo bogatiji, on pak očajava zbog te situacije, a s njom ne može ni popričati o tome, nego otvara teme na forumu... Ne znam, nisam dobila dojam nikakve zgodne bračne zezancije, baš suprotno. :/Citiraj:
Mercedes prvotno napisa
pa upravo to sam i ja pitala - nije mi jasno na temelju čega su to zaključili tako nedvojbeno :/Citiraj:
Joe prvotno napisa
vjerojatno zato sto je jedina ona napadala doticnog a branila zenu :)Citiraj:
cvijeta73 prvotno napisa
XCitiraj:
cvijeta73 (napisa):
Joe (napisa):
pa upravo to sam i ja pitala - nije mi jasno na temelju čega su to zaključili tako nedvojbeno
vjerojatno zato sto je jedina ona napadala doticnog a branila zenu
Ma nabadamo, čisto da nam se javi Prava žena :lol: !Citiraj:
cvijeta73 (napisa):
Joe (napisa):
pa upravo to sam i ja pitala - nije mi jasno na temelju čega su to zaključili tako nedvojbeno
vjerojatno zato sto je jedina ona napadala doticnog a branila zenu
A kako smo počele mogli bi nas uskoro i zaključat..
baš.
bolje se okaniti šerlokholmizma
nije Petraa žena iz ove teme.
prozvana žena nije pisala na ovu temu.
tako svejedno o kome točno je riječ.
da je htjela, javila bi se.
ovo me podsjetilo na salaš u malom ritu i "ztudent nije sapalio žito!" :lol:Citiraj:
mislava prvotno napisa
ajde mi, fegusti, otkri o čemu je točno riječ. i ja bih se smijala.
a nemam pojma je li pričaš o knjizi, filmu ili nečem trećem.
ako ste na to pomislili - ne, tatec nije MM.
ja kljucam, fakat nije potrebno igrati se detektiva.