Ja se sjećam onog topica o tome s koliko smo godina rodile djecu, pa sam si lijepo sračunala koliko ko ima godina. ;)
Printable View
Ja se sjećam onog topica o tome s koliko smo godina rodile djecu, pa sam si lijepo sračunala koliko ko ima godina. ;)
Citiraj:
apricot prvotno napisa
i ja.................. :cry:
Evo vam taj topic pa računajte - mislim da ne trebamo izazivati sreću i riskirati zaključavanje ovoga topica:
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...0&highlight=34
A mozda bi mogli otvoriti topic "Rodjendani", pa da se svi fino upisemo i u zagrade stavimo ocekivane prigodne poklone? (upravo sam bila na topicu "Financiranje vjencanja")
ja ne bum računala (na zpb sam se već izblamirala s matematikom)
ja ne racunam godine vec nekoliko jeseni....
Ovo bi mi bilo suuuper:Citiraj:
dille prvotno napisa
npr. od dille očekujem m&m, od Mostarke psa, od snorki lonac graha, od sanderf bijelu mrkvu, od Lilly ono što se ne da izgovoriti, a zapravo su palačinke...
A ti si sad tu negdje, jel' da? Blizanac, ako se dobro sjecam...
Piše Mile, a piše i Hund :mrgreen:Citiraj:
mamma san prvotno napisa
a od apri pekmez od marelica! :pljes pljes:
bijele MRKAVE ne uspijevaju u ovim krajevima. biraj nesto drugo...Citiraj:
apricot prvotno napisa
OK, onda mijenjam bijelu mrkvu za sedmodnevni smještaj na Pagu...
dille, jest blizanac... uskoro 37.
mozes, ako zelis, cijelo ljeto u moju sobu. znam tko je nece koristiti... (smajlic tuzan, tuzan, pretuzan, jadan, u komi, sav nikakav...?Citiraj:
apricot prvotno napisa
Evo da se vratim na zamisljanje Forumasa.
Anchie76 vidim kao zenu sa svjeznjem kljuceva ,koja non stop provjerava jesu li koja vrata ostala otkljucana (hi, hi). Ili kao kaskaderku (hi, hi)
Ma daaaj, sandraf... sljedeće godine idete kao četverac...pa će soba biti premala...
:zblen:Citiraj:
snorki prvotno napisa
Lipi tipi, pljuni pa prilipi :hihi:Citiraj:
Mima prvotno napisa
Pa sta se desilo sa topicem "s kokiliko godina ste postali roditelj"? :( . Ja taman htjedo nase godine da upisem, kad tamo katanac .
Ovako ja zamisljam Lilly / Visina oko 165cm. 55 kg. stepenasta kraca crna kosa,tamnije puti, malo izrazen nosic, uvijek dotjerana.
Jel mi valja novi nick aahh ??
taj topik je postao predug (nijedan ne bi smio imati više od 2 stranice)...
možete eventualno otvoriti novi, makar baš i nije u skladu s podforumom "kamo s ovim?" :mrgreen:
ali nisu ni mnogi drugi, pa su svejedno tamo....
ili recimo, na podforumu "da se predstavimo" otvorite jedan topik na kojem bi svatko tko to želi mogao ukratko napisati čime se bavi, koliko ima godina, bla bla.... makar se sve to može napisati i u profilu, pa koga zanima, klikne i pogleda ;)
Hihihi, rekoh ja da je licki naglasak...Citiraj:
Brunda prvotno napisa
:popljuvitis ekranitis: :lol:
ali onda nije ovako zabavno! :podjetinj, podjetinj:Citiraj:
Lutonjica prvotno napisa
Malo off topic - :hihihi, smajlic s natpisom k'o da ovaj topic jos uopce ima topic: - u zadnjih par dana sam samu sebe uhvatila kako opsesivno brojim smajlice po tudjim postovima. I nikako mi nije jasno zasto se mora ubaciti tu malu zutu spodobu, kad se mozemo puno bolje izraziti pomocu :nesto:.
A msIvy je pravi majstor...
u pravu si, dille. pokrenimo akciju da se smajlici uklone da ih nitko ne moze staviti!!! (protestirajuci smajlic radnik-udarnik s lenjinkom)
ha čuj, kad se par puta probaš logirati i vidiš da nema foruma pa ti se počnu tresti ruke i oblije te hladan znoj, mašta naglo proradi... sve samo da zadržimo forum i možemo trkeljati do besvijesti
sandraf, ja sam već predložila da se reducira izbor smajlića :namig:
no,no,nemojte tako....Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
ima i nas koji nemamo toliko maste kao vi......
ali, ja to sa smajlicima mislim ozbiljno. ako oni zauzimaju toliko cega-vec, nek se skinu. vidim da po nekim postovima jos uvijek ljudi stavljaju beskrajne smajlice, ne mislim da oni misle nesto lose, nego se ne citaju obavijesti nasih dragih i simpaticnih administratora...
po meni su cist nepotrebni (smajlic koji slijeze ramenima i bas ga briga za cijeli svijet...).