kakav marokanac prvi put cujem.,,,,,travar ???
Printable View
kakav marokanac prvi put cujem.,,,,,travar ???
ne travar,covac ima neku bioenergiju,ako se to može tako nazvat... i jako dobro liječi sve bolesti pogotovo karcinome...
poanta je u tome da njegova energija ispire(uništava) iz tijela sve strano...zato nakon njega odeš par puta trčkarat po kući čekajući svoj red na wc-u :mrgreen:
kako god,čini mi se ok tip...ima zaista ugodnu energiju i topao pogled... :saint:
čula sam da je u zg do 14.11. prima ljude na velesajmu..
prođe mu oko 10 000 ljudi u kojih sat/dva...
pa da vidimo dal djeluje... :shock:
nadam se ugodnom iznenađenju i molit ću se za sve nas... :love: :heart:
Djevojke ,vidim i ovdje da puno vas pije uz macinu travu i vrkutu.E pa sad, moje pitanje je da li je itko od vas koji ju pijete primijetio kakve nuspojave? Ja sam ju počela piti prije 3 dana i od tad mi je užasno mučno.Napominjem da nisam trudna ni pod razno :evil: , :cry: jer je vještica jučer došla.
teodora nisam primjetila ( nakon u više perioda korištenja) nikakve mučnine. Negdje u napomenama piše da osobe s problematičnim želucom ( gastritis, ulkus) ne bi trebale koristiti zbog sadržaja gorkih tvari.
Btw macina trava bi se trebala koristiti od kraja M do O.
U toku M može uzrokovati pojačano krvarenje.
ja evo pocela tek jucer piti vrkutu i vidjet cemo...pijem ju jer mi je endometrij 6mm a spremam se na AIH pa se nadam boljemu.....nuspojave jos nemam....i nisam cula da je netko imao.....
Pa možda onda i nije od vrkute . Macinu travu sam probala i to mi je prefuuuuuj ! Smije li se i kao se može poboljšati taj ogavan okus ??? Nisam vjerovla curama koje ju piju kad su mi rekli koliko je to gadno. Sad sam se uvjerila :shock: !
ukus poboljšaš kašikicom meda ( malom).
OT ja sam od najranije dobi kljukana raznoraznim prirodnim pripravcima, tako da su meni cvekla, prepeličija jaja, kozije mlijeko super, vrkuta regularan čaj, a maca pa može se piti.
Probat ću se nagovoriti :mljac: , :( . U svakom slučaju thanks na sugestiji MMK.
cure,ja sam pila vrkutu mekih 15 dana,i tek sad procitah da nije preporucljivo da se pije,ako si na stimulaciji,jer ona kao regulira hormone,ja sam ju pila zbog endometrija.
zna li neko za to? na nekoj staroj temi sam to procitala i prestajem ju piti,imam jos 2 dana stimulacije...sva sam :?
Tužna,ja mislim da nisi u pravu ALI ipak se raspitaj i dalje. To o čemu pričaš da se ne smije piti dok je žena pod hormonskom stimulacijom je konopljika jer ona regulira hormone . Ali napominjem ipak se raspitaj.
JA SAM NOVA OVDJE I TEK SAM NEDAVNO KRENULA ČITATI VAŠE TEME I ČLANKE...POHVALA SVIMA NA POMOĆI I SAVJETIMA I ŽELJI DA POMOGNETE I DRUGIMA...PA MOLIM VAS DA MI POJASNITE KAKO PITI ČAJEVE..MAJČINU TRAVU I VRKUTU...OD KADA KRENUTI SA KOJOM KOLIKO DANA PITI KOJU I KOLIKO..MOLIM VAS JER SAM PROČITALA DOSTA POSTOVA I SVE MI SE SMIXALO, PA MI OBJASNITE ....HVALA VAM :naklon: [/b]
pozzzzz....i ja vrkutu pocela piti i jako idem na wc od nje :lol: :lol:
ovako....vrkutu mozes citav mjecec piti.....
marulju.macinu travu takozvanu ... od zavrsetka mjesecnice do ovulacije, onda prestajes..ako ostanes trudna nije dobra za plod...zato do ovulacije...neka me neko ispravi ako grijesim ali ja tako pijem.......
e da ja kupujem od subana i na njoj pise 3x dnevno po solja caja..
ma ja sam tek sad išla na određivanje hormona i imam estradiol nizak i progesteron jako nizak s obzirom da sam ga vadila 21dc, pa sam išla malo čitati jer sam čula da je dobra vrkuta i marulja za reguliranje, pošto MM i ja nemamo u planu još ići na bebača pa nam je ovo idealno da se to sve malo normalizira i onda akcija, tek smo se vjenčali prije 3 mjeseca i ja sam to išla kontrolirati da nebude nismo znali... :shock:
...a ono najgore je što sam brzo dobila i kile koje moram skinuti i vratiti svoju normalnu kilažu nazad...pa sad u startu treba napraviti uvjete za trudnoću...neće biti lako ali samo se treba pokrenuti i ne gubiti nadu...
hvala ti puno...
:D
ja sam to bas na nekoj staroj temi "Macina trava i vrkuta 3" procitala.i meni je to :shock: ,mislim da je pujica to napisala kako se ne bi trebala piti jer regulira hormone. :?Citiraj:
teodora prvotno napisa
:*
Evo ovako.Vidim da ovdje neke cure spominju crveni zdravac za svoje muževe.Pošto sam se i ja i MM "bacili" na pijenje čajeva kao nekakvo pomoćno sredstvo za neplodnost (još uvijek smo mišljenja da to možemo riješiti samo mpo-om) htjela bih napomenuti mada ne znam da li je to i ovdje već napisano da se crveni zdravac smije piti dnevno u količini 1,25 ml jer ima u sebi određenu dozu radija i ne bi ga valjalo piti u većim dnevnim dozama.Ako piše curke sorry ali nije zgoreg ponoviti,da ne bi kasnije bilo nismo znali.
Citiraj:
teodora prvotno napisa
na mom pise 3x dnevno po solja caja....ne pise da je crven niti izgleda crven...kako se to uopce zna??...ali od subana je pa je valjda crven :? ....tako pise na njihovoj stranici?....a taj ljubicasti nije dobar sam citala.....e sad???
Ne boj se crvenkapice to je taj.Glavno da nije ljubičast :lol: ! I kod mene na vrećici piše isto,međutim onda sam malo guglala i ima logike jer se ova biljka koristi kod alternativnih liječenja raka i tumora.Prema tome možda je ipak bolje piti ga u manjim dozama.Ako netko misli drugačije neka me ispravi,molim vas.
imam pcos, menstruacija mi kasni 2 mjeseca, ginić na godišnjem...da li mi može tko pomoći sa savjetom da li je ok da počnem piti marulju (vrkutu već pijem)?
Imam produzen folikularni dio ciklusa, folikuli mi se dugo neckaju koji ce krenuti u akciju pa mi ovulacija nerijetko bude i na 20-i dan. Sto se tice lutealne faze, ona je skolski OK, traje 14-15 dana i onda prokrvarim. Pokusala sam jednom davno tu marulju i toliko mi je gnusna da ju nebih ni da je zadnja na svijetu, ali sam nedavno vidjela neku reklamu za tablete s macinom travom za zene u reproduktivnoj dobi. Medjutim zaboravila sam kako se te tablete zovu pa se pitam da li zna netko od vas?
Nasla!!
Maca Harmony se zove
http://www.femmenessence.hr/
Ali mislim da biljka u ovom proizvodu ipak nije biljka o kojoj se pise na ovom topicu.....
Netko probao?
Nije lily, ova biljka koju si našla je peraunska maka, negdje je zovu i zlatna maka (valjda ima u još nekoj boji :-))
Na jednom forumu u Srbiji sam čitala da su je koristili parovi, pošto djeluje i na muškarce, a iskustva su podijeljena. Nisam nešto ostala ubijedjena u uspjeh, ali ima dosta na netu o njoj.