Ma ne brini, kad ti trbuh bude velik i tezak, nece ti biti bas udobno na ledjima...
Zapravo, nece ti biti udobno u vecini polozaja, al to su sve cari trudnoce :-)
Printable View
Ma ne brini, kad ti trbuh bude velik i tezak, nece ti biti bas udobno na ledjima...
Zapravo, nece ti biti udobno u vecini polozaja, al to su sve cari trudnoce :-)
evo da prijavim ovdje
danas smo punih 15 tjedana
već kojih tjedan dana osjećam nježne dodire, kao da me ribica dotakne, a od danas sam sigurna da je to moja mrvica :zaljubljen:
ako se dobro sjećam, u prvoj trudnoći sam bebu osjetila u 18 tt, u drugoj u 16 tt, a sad već u 15 tt :-)
Ja mislim da sam osjetila prije neki dan. Prilicno sam sigurna. Kao neki mjehurici, tuckanje (laaaganooo) na donjem dijelu trbuha. :zaljubljen:
Sad smo 18tt.
mi smo sada 29+1 i došla sam u fazu kad si mislim "joj od kud ti toliko snage?"
moj mali je izgleda sportski tip - lupa me od 8 ujutro. i ne bi bio takav problem da me ne lupka cijelo vrijeme po istom mjestu :P, a sad već lupa jako.
oni početni "leptirići" su se pretvorili u respektabilno poskakivanje trbuha :lol:
moj malac se prvi put javio već u 17tt, poprilično je živahan i sad :-)
Nisam baš ziher jel to to al mislim da se moja curka počela javljati :-D zapravo sam sve više sigurna da je to ona što i ne čudi jer svaki put kad smo na uzv ona ima tulum :lol: tako da je i bilo vrijeme da polako počnem osječati sve te njene akrobacije :dancingfever: ( bdw. sad smo 18tt ali posteljica mi je sprijeda pa mi je dr rekla da prije 20 tt ne očekujem da ću nešto osjetiti )
Bravo Mucica za tvoju curku! :-D I meni je posteljica naprijed, i dugo sam ga čekala da se javi...čak ni sad to nisu strašni udarci ali osjetim ih!
Ja sam prije par tjedana cca oko 17tt osjetila prvo meškoljenje. A ni sad, sa 20tt baš nije značajno učestalije ili jače. Mislim da još ne znam prepoznati te osjećaje.
meni je isto posteljica sprijeda, ali sam prve udarce osjetila već negdje oko 16tt - no to su bili onak sa strane, struk, mjehur. tek nedavno sam ga počela osjećati po cijelom trbuhu iako ima omiljenu poziciju a to je noge lijevo gore, glava i ruke desno dolje 8-)
Zbunjena sam zadnja 2 dana.. Micek me poceo skakljati vec u 17 tjednu, a sad zadnja 2 dana ( 22 tjedan) kad legnem osjetim udarce sa lijeve ili desne strane od pupka, osjeti se na ruku.. A opet , osjetim i lagano meskoljenje.. Jel moguce da vec udari tu i tamo ili su to crijeva..
apsu,da to te bebač udara!!!!!!!!!!!uživaj u tome!!!!!!
vidim da i tvoj frajer stiže u 12 mj,kad ti je termin?
aaaaaaaaa, nisam se htjela veseliti da se ne razočaram , jupiiiiiii :D točno za novu godinu, veselja haha :D
Prvi put sam ga osjetila na 16+5.
Cijelo vrijeme sam čekala te neke mjehuriče,ribice...i ništ. Do te večeri kad me samo dva puta kucnul. Konkretno. Drugi dan opet...i sad se več na veliko družimo non stop. :zaljubljen:
Ja sam 18tj i jos nista jeli to ok? Prije par dana sam osjetila kao kuckanje i bila sam sigurna da je to to ali evo vec 2 dana nista.. Hm
Puno ovisi i o tome jeli posteljica sprijeda ili straga,o građi žene isto npr..
Meni je posteljica straga,a dolje di je beba i nemam nekog špekeca. I sretna sam da sam ga tak rano počela osječati,lakše mi je od pregleda do pregleda.
A na početku sam ga osjetila ovak kak eryngium veli,ispruži se na leđa,ruke na trbuh i osluškuj. Javit če se:-)