~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~ :love:
Printable View
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~ :love:
Vikki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za danas
Vikki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
vikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ od :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da ipak bude sve u redu, da bebica iznenadi sve :love: :* :heart:
vikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za :heart: . Iznenadi nas :*
Evo mene s UZV-a, nažalost otkucaja i dalje nema, samo prisutan EO (embrionalni odjek), nema nikakve cirkulacije (danas smo 8+3) i ja sam lijepo zamolila dotične doktore da mi učine što prije (već sutra) kiretažu i da me prestanu mučiti besmislenim ležanjem. Dakako, pitala sam jesu li imali slučajeva da srce prokuca u 9., 10. tjednu, rekoše da baš i nisu (kako sam i mislila), a još s mojom betom koja ne raste, čekanje zaista više nema smisla.
Moraju se konzultirati s prof. Š. čiji sam pacijent (a sad je na godišnjem) i vidjeti da nije ostavila kakve posebne upute.
Iskreno se nadam da će sutra ovaj horor završiti i da ću konačno doma.
vikki :love2:
jao vikki :cry: :cry:
vikki, hrabrice :love2:
:cry: :cry:
vikki :cry: :cry:
Vikki, jako mi je žao. :(
vikki :cry:
vikki :cry: :cry: :cry:
Vikki, drži se ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vikki, draga, nek ti dragi Bog podari svu snagu ovog svijeta :love:
A nek sljedeci put bude sve ok :heart:
vikki :love2:
ah draga, točno znam kako se osjećaš, pretužno...
pored mene je u bolnici prilikom zadnje kiretaže ležala jedna žena koja je nakon 4 spontana rodila dvije curice i tada je bila trudna s trećim djetetom i rodila je zdravog dečka.
tada mi se to činilo nemoguće u mojoj situaciji, ali ipak, vidiš moguće je :heart:
drži se....
uf vikki draga :cry: :cry: :cry: :love:
izdrži još i to i odi se doma odmori od Petrove i svega doživljenog u njoj
Mislim na tebe :love:
:cry:
:love:
Joj...Vikki moja draga, žao mi je! :cry:
Drži se... :love: :heart:
:cry: :cry: vikki- :love:
vikki, drzi se!!! jako mi je zao!
PS: istrazujem jos neke detalje u vezi APSa i terapija (nasla sam radove, jedan je jos iz 2000, koji potvrdjuju sumnju da antitijela uticu i na trofoblast i sekreciju beta-HCG ), poslat cu ti reference i jos neke ideje cim to sumariziram :heart:
vikki :( :love2: Ostani ovako hrabra i dalje! :heart:
vikki, znam kako ti je, žao mi je što to opet prolaziš :heart:
žao mi je, stvarno iskreno mi je jako žao :cry:
drž se koliko možeš :love:
Hvala ti, draga, baš sam i ja jučer naišla na nešto slično, ali kako ne baratam svim pojmovima (poput trofoblasta) baš mi nije najjasnije. Objasnit ćeš ti to meni na kavici čim fizički dođem sebi.Citiraj:
lilium prvotno napisa
Cure :love:
Evo, zaskočila sam doktora na hodniku, kaže da je važno da izdržim koliko mogu kako bi se posteljica koja se tek formira bila što deblja radi uzimanja materijala za bakteriološku obradu i ploda za kariogram (valjda može kariogram budući da srce nije prokucalo :/ ).
Znat ću večeras poslije vizite hoće li biti sutra kiretaža ili će pustiti još koji dan da se placenta podeblja.
vikki zao mi je! :cry: :love2: Drzi se, draga!
Kako god sada izgledalo tesko dostizno, vjerujem da ces docekati pravu zdravu trudnocu i svoju bebu! :heart:
Iskreno se nadam da ce sada konacno napraviti sve potrebne pretrage i doci do nekih zakljucaka , steta sto nisu ranije. :love:
vikki :cry: :cry: jako mi je žao
drži se :love:
:( :heart:
:( Uh! Drži se draga!
Sada moraju pronaći što je uzrok..... nadam se da hoće.
:love2:
Baš sam tužna.....
A ti si mi oličenje hrabrosti.
:( :cry: baš mi je žao, ali drži se!!!
Vikki, :heart:
Može nema veze srce sa tim, plod je bitan.Citiraj:
vikki prvotno napisa
:cry: :love2: