mikka to ja zovem prst sudbine :mrgreen:
Printable View
mikka to ja zovem prst sudbine :mrgreen:
:lol: Ne mogu vjerovati! I ja isto. U mom je pak bilo organizirano gledanje neke utakmice + koncert iza (svirao je njegov frend). Eto. Nisam ni znala da je vatrogasni dom tako popularno mjesto za naći muža :PCitiraj:
ivy prvotno napisa
ovoj temi je mjesto na ovom podforumu koliko i knjizi Nives drpić na istoj polici s Dostojevskim.Citiraj:
Forka prvotno napisa
ali, ponuda za dini još stoji :saint:
Ok, ja sam stvarno došla učiti. :mrgreen: Naivna brucošica.Citiraj:
piplica prvotno napisa
A on je već bio okorjeli FER-ovac, ponavljač druge godine.
Pa me pokvario :mrgreen:
Citiraj:
apricot prvotno napisa
pa nije bas da su ostale teme imalo dostojevski, ali ova je skolski primjer banalne teme iz pravila ovog pdf-a: nabrajanje situacija i hahaha na to
cekam drugu moderatoricu da se oglasi
ali fakat zašto ne bi imali i tako "glupu" temu?
čini mi se, ivarica, da se nekad zapikneš za neku temu, bez objektivnog razloga, i onda se pozivaš na svoje diskrecijsko pravo
pusti nas prizemne da se veselimo
Nisam časna sestra :lol: :lol: on je to mislio zbog onog što sam studirala..i valjda sam mu bila fina, pristojna i čedna :lol: :lol:
pa si je složio u glavi svetica :saint: .. a ono prava goropadnica koja je skočila na njega..
prizno je da ja nisam napravila prvi korak da me nikada ne bi taknuo..
malo ću OT,
Mislite li da je ono prepucavanje tko je kada išao raditi nakon poroda, tko je bolja mama ova što je odmah pohitala nastaviti gradit karijeru ili ona što je ostala doma sa svojim ditetom što duže bolja tema za ovaj pdf
meni je glupa jer nije postigla svoj cilj (ono malo što sam pročitala) iznošenja svojih stavova nego samo prepucavanja, a ovo ovo je zabavno pa ako nije za ovaj pdf nema frke prebacite na neki drugi mi ćemo se tamo nastaviti zabavljati jer meni je ovo ZABAVNO :* :heart:
abonjeko, ovo je ako devet i pol tjedana po dubrovački :mrgreen:Citiraj:
abonjeko prvotno napisa
ja mislim da je topic super i da je, ak nis drugo, super nastavak onoga tatekovog di pita po cemu smo jedinstveni
moderatorice opustite se i uzivajte
meni je vec pun kufer stano nekih crnjak tema
te brak se raspada
te digli kamate
te genetsko manipuliranje
te iskapcanje plina
i da dalje nenabrajam
:oops:
ako=kao
a70
da, nase je ustavno pravo na glupu temu, tu se slazem
---
jednom sam se zapikla
i ta je tema zakljucana
ako sad svaku trebamo pustiti zbog toga do 17. strane, pozivajuci se na onu, predlozit cu moderatoricama brisanje ovog pdf-a jer ga tako ucijenjena ne zelim moderirati
sto se tice diskrecionog prava. kad sam predlozila ovaj pdf adminicama, htjela sam da ima neko mjesto na forumu gdje se zene mogu i malo opustiti i upoznati, gdje se granica nekad moze malo i rasiriti
takvo mjesto ne mozes moderirati svaki dan jednako, jer ovisi o hrpi toga, o trenutnom stanju na forumu, odnosu medju forumasicama, dobi dana, o mjesecu u godini, a eto, kako ti kazes, i o mojoj procjeni i stanju duha, nije danas s**ma ista ko i jucer.
isto sam prizemna ko ti, ne glumim nista vise
samo mi nas ponekad, evo danas, bude zao, gadimo mi se
jer smo ovisne o internetu (3/11, 5/11, 6/11......prestala sam zbrajati), jer nam je lakse ovako komunicirati i odrzavati ovakve nezahtjevne veze, jer to znamo i necemo napraviti nista. jer znamo da previse radimo, znamo da previse trosimo, znamo da previse pricamo, znamo da previse gubimo. sve to ja radim vise nego drugi. samo me nekad uhvati panika sto to jos i ohrabrujem i ulazem sebe u to. gadim mi se.
gdje su danas nase prijateljice i prijatelji, oni koji su tada s nama igrali belu. oni kojima je taj susret tebe i njega vazan. bore se s internetom za nase vrijeme.
ne pisem o tebi, pisem o sebi.
ovaj forum mi je super, i svakodnevno, vec osmu godinu, iz njega ucim.
necu nauciti nista iz teme koju je blekonja spomenula. izaci cu iz nje s limunom u ustima, ko sto je rekla kanga. ali s cim cu izaci iz ove? s kockicom secera koju mukica nudi?
da, vrlo vjerojatno da cu je ostaviti otkljucanu i pisati i ja tu, dok s druge strane ekrana nepojedena stoji prava baklava
sarajbosna
na razmisljanje
ivarice, wow! :heart:
pa onda zaključaš i bok. ti si moderatorica. topic se ne slaže s pravilima foruma i podforuma, pod ključ.
čemu "dajte mi jedan (tri, pet) razloga da ostavim temu otključanu". nećemo pisati ništa pametnije nakon toga.
a mi smo se jutros našli s pravim, živim prijateljima. koje smo ponovno nakon mnogo godina našli preko omraženog interneta.
Nisam, nažalost, gledala taj film... ;)Citiraj:
ivy prvotno napisa
Nije da nema puno u napisanom, ali ja sam najbolje i danas najbitnije ljude svog života, osim roditelja i brata, upoznala preko Interneta. A ovdje ima onih koje nikad nisam srela, a draži su mi od mnogih s kojima provodim vrijeme u "stvarnom životu". I baš mi je super što sam "naučila" kako je ovca odmah znala da će s M. imati dijete i kako je a70v upoznala svog M.Citiraj:
ivarica prvotno napisa
U Las Vegasu :mrgreen:
mi sa topica debeli, ružni...jako volimo kada baklava uspije ostati nepojedena :mrgreen:Citiraj:
ivarica prvotno napisa
nataša :shock: :)Citiraj:
Natasa30 prvotno napisa
:lol: crkavam!Citiraj:
aleksandra70vanja prvotno napisa
Ja sam se sa svim svojim mmovima (tj. dvojicom, a bilo je tu još par momaka :lol: ) upoznala na radiju. Tamo sam radila, a i oni.
Nekako mi se uvek događalo da na poslu (ili nekoj meni bitnoj aktivnosti) upoznam onoga ko mi se svidi. A sviđala sam se i ja njima :mrgreen:
vrijedilo bi vise da ste se vjencali istog dana :lol:Citiraj:
ivy prvotno napisa
...ali, na žalost, mi s topica debeli, ružni... bez problema jedemo baklavu jednom rukom, a tipkamo drugom :mrgreen:Citiraj:
ivy prvotno napisa
I moram se još malo vratiti na ovo Ivaricino, valjda me tu nešto preosobno dotaklo... da, i moderatorice su ljudi i imaju pravo na loš dan i sveopće gađenje. Na svu sreću, nije ovdje ništa tako hitno pa da se mora odraditi baš danas i možda na loš dan ipak možeš smanjiti moderiranje i napisati sve ovo kao samo forumašica... a ne da smo tu kao hrpa djece s koliko im dopuštate koja ovise o tome je li mami moderatorici dan dobar ili loš.
danas mi nije los dan, dapace
zao mi je sto si dozivjela ovo gore kao patroniziranje, jer samo sam dala na razmisljanje pa da svatko s tim cini sto hoce
ja mm-a upoznala u razredu u srednjoj školi i bio mi je totalno nezanimljiv, i smiješan, i klinjo...ali onda nakon mature spoznah odjednom da pred nosom imam biser čitavo vrijeme :mrgreen: :heart:
Meni je super ovaj topic, oni crni topici o kamatama, poskupljenju, nedostatku plina itd. niti ne čitam, rađe se malo zabavim ovako, a priče su mi :heart:
ja ne znam kad i kako smo se mm i ja upoznali, živjeli smo u istom selu pa tako imali i isto društvo ... viđali smo se kad bi izašli, ali nikada nismo bili nešto posebno dobri (čak mi je malo išao na živce :mrgreen: ) i od jednom se čovjek zaljubio(tad smo se poznavali bar godinu dana, ako ne i više), počeo slati sms poruke... 3tjedna sam ga pustila da se koprca i onda smo prohodali...
moram priznati da nisam ništa očekivala od veze, ali nakon 2mj. hodanja sam promjenila mišljenje, znala sam da ću se udati za njega...
nakon 5god hodanja smo se vjenčali a sad već 3,5god u braku :heart:
Mi smo se upoznali dva puta. Prvi puta samo pogledom, kad je sve skupa "zatitralo", nismo znali ništa jedno o drugom, nismo izmijenili ni riječi, ali to je bilo dosta. Nakon mjesec dana spojila nas je doslovno sudbina. Od tada trajemo.
I sad me sve ovo podsjetilo da našu priču ipak jednom moram staviti na papir. Ana Žube je mala beba za nas dvoje jer je iza nas ljubavni triller sa sretnim krajem :mrgreen:
I slažem se s tim da je tema lagano površna i nepotrebna, ali nek potraje da se svi izguštaju. Osim što se svašta sazna, što se nasmijemo, svi mi se podsjetimo tih početaka, a kad smo roditelji niz godina možda to i nije tako loše :)
prijatelj mog prijatelja
bio mi je jako zgodan i jako čudan
spletom okolnosti (vrijeme maškara, prijatelj mi se ukomirao od alkohola pa ostadoh bez smještaja) završih u njegovom krevetu...
na našu godišnjicu rodio se luki :mrgreen:
Ja ću malo zdravoseljački i više ne želim polemizirat.
Pa ženske moje šta je ovo, pa ovo je tako jedna zanimljiva, lijepa, bezazlena, simpatična, pa ako hoćete i babasta tema, ma neka je, i bila mi je super, ali sad mi se maaaaaalo manje sviđa :P !
Dođe mi pun kufer nalaza, pregleda, ovoga i onoga. Koliko sam se puta rastužila, oplakala i sad sam u jednoj nezavidnoj situaciji (pogledaj moj potpis :cry: ).
Ove tema me je nasmijala, a bome i mog mm. A sad malo i rastužila, ali neću prestati pratiti.
Ivarice :*
Citiraj:
ivarica prvotno napisa
;)
Mi smo se upoznali na sajmu AgroZemlja u Bizovačkim toplicama, Slavonke će možda znati o čemu pričam. :lol:
On je bio mladi pripravnik na prvom službenom putu - dežurao na štandu firme, ja sam hostesirala. Prije nego što se on vratio u Zg a ja u Os razmijenili smo brojeve telefona (tada nije bilo mobitela), imali duge noćne razgovore, godinu i pol funkcionirali na daljinu a onda sam se preselila u Zg kod njega. Bilo je to prije više od deset godina. :shock:
Super tema.Mi smo se upoznali preko neta.
Rješavali smo probleme u kojima smo oboje u tom trenutku bili i i nismo baš nailazili na razumijevanje okoline :mrgreen: . Nisam mislila da ćemo završiti skupa...hvala Bogu-jesmo ;)
Može, samo da članarina nije previsokaCitiraj:
bundevica prvotno napisa
u Parizu :mrgreen:
nakon dvadesetak dana smo poceli zivjeti zajedno i evo nam tece deveta godina...
vjerujem da nisi nikome od nas na razmišljanje dala nešto o čemu ne razmišljamo redovno, ovisno o tome u koju skupinu (3/11-7/11) spadamo.Razmišljamo.Ja razmišljam.Citiraj:
ivarica prvotno napisa
Prošla sam i prešla faze u kojima me to zabrinjavalo. Sad sam već u fazi uvjerenosti da zapravo i ne postoji neka razlika...da virtualni ljudi nisu virtualni, debelo su stvarni, oni su isto što i ja.I ne smeta mi što me neki poznaju bolje nego oni koji dijele karte za belu(hm, kod mene to sigurno ne prolazi), a u isto su mi vrijeme jednostavno i bez previše uvoda uvijek dostupni.
Jel se bolje opterećivati činjenicom da nam je ovo svima redom gotovo pa drugi dom, ili uživat u njoj :mrgreen:
Uostalom, kao što je netko rekao, nisu svi počeli zajedno kartajuć belu, neki su zajedno počeli pp-ovima...i sve mi se čini da ih je sve veći broj..
jel to znači da je problem u nama, ili da je jednostavno-vrijeme da prihvatimo da su sada stvari i životi-ovakvi?
Mislim slično kao i krumpiric (osim što ne razumijem te kratice 3/11 i ne igram belu).
Sad treba paziti da ne bukne onaj topik o orgazmima :lol: , jer ovdje se definitivno podgrijava ljubav :heart:
A onda možemo to tako postaviti i zaključiti da zapravo radimo na podizanju nataliteta, a onda ovaj topic stvarno :nono: ključala :aparatic:
Ja sam skužila da nemam pojma gdje je moja najbolja frendica upoznala svog MM pa da ne bih slučajno doznala izbjegavat ću ovaj topic :mrgreen:
I am a Cosmo girl :mrgreen: :lol:Citiraj:
icyoh prvotno napisa
u sumici, iznad splitskih ovcica...slucajno...ja izasla s frendicama a on izasao s mojim kolegama s posla....mi prolazi, oni nas zovnuli da im se pridruzimo.....odmah mi se svidio, ozbiljan i sutljiv....moja suprotnost....bas smo danas pricali imamo li jos u sebi to sto nas je privuklo jedno drugom i sjecamo li se opce tog prvog dojma s prvog susreta.....iako danas jesmo neki drugi ljudi nego tada 1999., veseli me sto smo se tada prepoznali i ni dan danas nam nije zao...
Na doceku 1993.
On je bio u drustvu koje je na docek dovukao decko moje tada najbolje frendice. Cim sam ga ugledala, rekla sam joj da je on tata moje (buduce) djece.
U pola noci, svatko iz svog kuta prostorije, raskrcio si je put do drugog da si cestitamo NG.