corina, :heart:
Printable View
corina, :heart:
Procitala sam cijeli post i bas me razveselila ova zadnja vijest... :D
Zelim ti mirnu i skolsku trudnocu i jednog zdravog bebaca za nekoliko mjeseci....
:love:
Sve što su cure već napisale:
čestitam na trudnoći i želim ti prekrasnu trudnoću i prekrasnu zdravu bebicu! :heart:
Čestitam :heart:
Čestitam!
Corina, prekrasne vijesti! Cestitam. :)
samo neka dragi Bog bude uz nas, za sad smo :love:
čestitam! :heart: :love:
:love: :heart:
Stvarno ti čestitam od :heart: ! Prekrasna vijest! :love:
:heart:
Prekrasno.Cestitam :love: .
konačno i dobra vijest...uživaj!
Corina :heart:
divno, corina. uzivajte u svojoj sreci, vas andjeo bdi nad vama.
Prekrasno, a sada samo glavu gore i nemoj previše razmišljati o prošlom iskustvu. Uživaj u svojoj trudnoći i sve će biti za 5! :heart: :heart: :heart:
:love: :heart: :D
čestitam :D
:love: :heart:
:D i da sve bude u savršenom redu!!!
I ja sam sve pročitala i iako sam na pola skoro odustala jer je pretužno a sutra mi je 1 UZV i tako me je strah hoće li sve bit u redu, ali sad sam sretna što sam došla do kraja i od :heart: ti želim happy ending i da se družimo na ljetnim kružnicama.
veliki :* i sretno!
corina, čestitam! :love:
Joj prvo sam :cry: od tuge, a sad :cry: i :lol: od sreće!
Tako mi drago :D :D :D !
Ovaj put će sve biti OK vidjet ćeš!
Držite se!
:D prekrasno! Čestitam i želim ti divnu trudnoću!
:D
prekrasno!!!!
sretno i dalje! :heart:
super cestitamo :D :D :D :heart: :heart: :heart:
super super super
Jako mi je drago zbog tebe Corina :heart:
Super corina, zaslužili ste konačno lijepe vijesti! :heart:
čestitam, i želim da sve prođe super :love:
corina sve četitke i samo najbolje želje za zdravu trudnoću i bebu :heart:
I ja sam prošla slično kao i ti.Moj Tin umro je s 9 mj. starosti. Rođen je sa složenom srčanom greškom i drugim malformacijama. Ne dostaje nam svaki tren!!! Sad sam u 12. tj. trudnoće i čekam pretrage da vidimo da li nam je ova beba zdrava ili ne. MM i ja pridružujemo se čestitkama i nadamo se da će sve biti OK! :D
corina, baš me potresla ova priča, ali hvala Bogu da poslije kiše dolazi sunce....zaslužili ste. Čestitam i želim vam sve najbolje :heart:
hvala vam svima od srca... s obzirom da ću još malo na bolovanje, vjerojatnije ću od kuće imati vremena više pratiti sva zbivanja na forumu :D
Jumbina i vama troma želim sretnu i veselu trudnoću... i nek malo :heart: brzo dođe
Bili smo na fetalnoj ehokardiografiji i za sada beba je zdrava. Mogu se razviti određene srčane greške,ali ne tako složene kako je imao Tin. Pozdravlja te MM! :D
corina od srca Vam čestitam i želim sve naj, naj. Samo ostani i dalje jaka i imaj samo pozitivne misli.
A naši mali anđeli će sa neba paziti na svoje buduće braću i seke.
evo kod mene i dalje tužnih vijesti........ nema više naše bebe.....
Strašno mi je žao! :cry:
Pa što se dogodilo?
Žao mi je Corinna... :cry:
Ne mogu vjerovati :cry:
Što se dogodilo Corina :(