Zvala sam HZMO i rekoše da Privrednoj i Zabi još nisu uplatili novce, ali će biti. :)
Printable View
Zvala sam HZMO i rekoše da Privrednoj i Zabi još nisu uplatili novce, ali će biti. :)
Upravo stiglo!
pale, naknada ti je trebala sjesti.Citiraj:
pale prvotno napisa
Bilo bi dobro da nazoves HZZO i pitas gdje je zapelo :/
eh da, DD sjeo u RBA :*
Stigao mi je samo zaostatak za ožujak ( ja sam na SRV ), zvala sam HZZO i rekli su mi da ću za travanj dobiti do 25.05.
DD sam evo dobila 8)
ok, zašto jedino ja nisam još dobila ni za 3 ni za 4 mj. :evil: ....joj dajte bar neštooo :cry:
I meni + zaostatak od prošlog mjeseca. :DCitiraj:
MBee prvotno napisa
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :( :( :( :( :( :( :( :(
Mislim stigao je DD, naknada za SRV nije.
meni još uvijek ništa :evil: ............ :( :( :( :( :cry: :cry:
Luluu a da nazoves hzzo i pitas sto se desava? :/
a kako je krenulo izgleda da ću morat? a ima li to veze od grada do grada?
U principu ne, to se isplacuje na razini drzave.
Ako i bude kakvih odstupanja to je eventualno 1 dan :/
Meni u Zabi još nije sjeo ni naknada ni DD :/
Još ništa od naknade za SRV, a na telefon su mi rekli do 25. 05. :evil:
Meni su jučer rekli ovaj tjedan ali sam onda išla ispitivati za doprinose za mirovinsko pa nisam inzistirala kada.
Evo bila naknada za SRV jucer popodne :oops: Vec sam pomislila da su opet neki papirić zagubili :x
Meni nije, valjda će danas :/
Jel'netko u Zagrebu dobio SRV?
Nisam Zgb, ali sad nam obračun radi Jukićeva, i ne, nema love. :xCitiraj:
MBee prvotno napisa
Ovaj tren sjelo, provjeri opet, držim fige!
Uplaćeno !!! :DCitiraj:
MBee prvotno napisa
Ja čekam imali koga da nam kaže,jesu bile naknade. :raspa:
sjelo :D :D :D
Meni nije sjela za ovaj mjesec :conf ,nisam pravila dramu do sad,nazovem poznanicu i ona kaže sjela joj još 18 :conf ,jel netko zna o čem bi se moglo raditi,nemam mira do jutra dok ih neneazovem,nisam valjda nešto propustila al nemam što,sve je kao i prije,nova komisija je tek za godinu dana!!! e ljudi moji i to baš sad,kad u utorak idući idem za Krapinu sa djetetom i treba mi taj novac :conf POMOZITE o čem se radi jel ima netko u istoj situaciji?????????
LULUU draga za sve se moraš sama pobrinuti,njima je u cilju samo da nas zakinu!!!
Ja bih ti rekla ovako,nađi dobrog pravnika i nek ti sastavi žalbu,nek navede sve i naravno da te nitko nije uputio u sva prava koja dijete ima,možda nekim čudom dobijete zaostatke!!!!! jer to stavrno nije u redu :love:
U stavri to nebi bila žalba nego tužba :/
Je li vam sjeo DD?
Meni još ništa a ovaj mjesec bi mi tek trebao prvi sjesti (tj. za 2,5 mjeseca od kada sam predala zahtjev).
Prije 20-ak dana mi je žena u mirovinskom rekla da će mi sve sjesti ovaj mjesec, a neki dan smo dobili i pismeno rješenje.
Dobra si .Citiraj:
Brunda prvotno napisa
Ja sam predala zahtjev početkom 3 mj.
Zvala mirovinsko u 6 mj. i rečeno mi je da su ga tek 1.6. proslijedili centru za socijalni rad.
Dva tjedna nakon toga zvali su me u centar da napišu zahtjev za vještaćenjem(jer E. nije još do sad nije vještaćena).
Prošli tjedan smo konačno bili na komisiji.Baš me zanima koliko ću čekati da dobijem rješenje... :? Kako stvari stoje novac nećemo vidjeti niti za prvi rođendan,eto,samo sedam mjeseci od predavanja zahtjeva. :roll:
Gdje se predaje zahtjev za osobnu invalidninu?Da li treba u NN kupiti neki specijalni formular?
Drugi tjedan nam se vraća pedijatrica pa ćemo predati zahtjev za invalidninu i produženi porodiljni(sve preglede smo obavili samo još papirologija).Da li je realno očekivati da riješe zahtjev u roku dva mjeseca dok E.ne napuni godinu?
Kod tebe je to vjerojatno zbog vještačenja dulje. Mi smo već kod predavanja zahtjeva priložili rješenje od HZZO-a za dopust.
A za osobnu invalidninu idi u CZSS. Mi smo bili ali su nas odbili. Da bi je dobio mora biti ili teški tjelesni invalid, ili s teškim mentalnim oštećenjima, ili oboje zajedno :/
Komisija nam ni uz najbolju volju nije mogla odobriti, a stvarno su žene kopale po pravilnicima i tražile bilo kakvu rupu da nam odobre.
ja sam dva puta predavala i odbito mi je jer naše dijete ne zadovoljava onaj tamo neki članak ,već sam ga zaboravila,no rekla mi je frendica da sam zahtjev predala sa vještaćenjem da bi dobili...no pokušaj svakako.Mi smo bili kod Armano koja je inaće naša pedijatrica no ona je komenirala da zar želim proglasit svoje dijete invalidom pa nam to na karju nije ni odobrila.
svakako pokušaj
A dobra vam je pedijatrica. :/ Kog će zeznuti nego svoje.Citiraj:
tan jica prvotno napisa
Mislim ,kao da mi svoju djecu želimo proglasiti invalidima. :x
To što dobro izgledaju ne znači da funkcioniraju kao normalna djeca.
Moja pedijatrica je također u komisijama,rekla je da nije sigurna da će joj odobriti ,ali da u svakom slučaju komisija može odobriti postotak invalidnosti(dečku koji je bio hospitaliziran sa E.,a ima jednaku grešku odobrili su 50 %,ali oni nisu iz Zg,tako da su možda fleksibilniji?!).
U svakom slučaju ja ću predati zahtjev pa se javim.
da ,to sam i ja čula da van zagreba to ide ipak malo lakše...
ma ta naša pedijatrica...ccc kao da želim da je moje dijete invalid..glupost..ima hendikep koji nije vidljiv ali ne znaći da ga nema,to što je njemu opeterećenje proći 12 stepenica i što pri svakoj prehladi poplavi,nikom ništa...samo se uzrujam kada se sjetim toga... :evil:
Jeli netko dobio naknadu za njegu.
Jel' nekome sjeo DD?
niš još u ZABI :(
ali lijepo piše da danas kreće...
http://www.mirovinsko.hr/
jesam ja.Citiraj:
andjeli prvotno napisa
jučer.
(ZABA)
:D sjeo DD u ZABICitiraj:
Muca prvotno napisa
jel nekome kaj sjelo?
naknada? dd?
naknada mi nije sjela :/
dd neznan, za taj racun neman internet bankarstvo, nadam se da ce sutra sjesti :/
od DD još ništa?
za naknadnu neznam jer sjeda MM na račun.....